اپلیکیشن ارزدیجیتال برای دانلود، کد را اسکن کنید
کد QR دانلود اپلیکیشن ارزدیجیتال
دانلود اپ

سیتی بانک: بازار سناریوی افزایش نرخ بهره را بیش از حد پیش‌خور کرده است

سیتی بانک: بازار سناریوی افزایش نرخ بهره را بیش از حد پیش‌خور کرده است
اخبار ارزدیجیتال را بیشتر در گوگل ببینید
افزودن به منابع دلخواه افزودن به منابع دلخواه گوگل

سیتی بانک (Citi) می‌گوید بازارها افزایش‌های شدید بعدی نرخ بهره فدرال رزرو را بیش از حد پیش‌خور کرده‌اند. به باور این بانک، با وجود افزایش نرخ بهره در سپتامبر و باقی ماندن تورم بالاتر از هدف، دلایل کافی برای ادامه سیاست انقباضی با شدت مورد انتظار بازار وجود ندارد.

صرافی کیف پول من
صرافی کیف پول من
معامله تتر و پکس‌گلد بدون کارمزد
ثبت‌نام کنید

سیتی بانک در عین حال هشدار داده که فشارهای تورمی هنوز کاملاً از بین نرفته‌اند. این بانک تورم جهانی را برای امسال حدود ۳.۵ درصد پیش‌بینی کرده و بالا ماندن قیمت نفت برنت در محدوده ۱۰۰ دلار را یکی از عوامل مهم این فشار می‌داند. به گفته سیتی، قیمت سوخت‌های پالایش‌شده نیز سریع‌تر از نفت خام افزایش یافته و همین موضوع می‌تواند روند کاهش تورم را دشوارتر کند.

با این وجود، این بانک تأکید می‌کند که انتظارات تورمی بلندمدت همچنان در اقتصادهای بزرگ کنترل‌شده باقی مانده و این نشان می‌دهد اعتماد بازار به بانک‌های مرکزی هنوز حفظ شده است. از نگاه این بانک، مبارزه با تورم هنوز تمام نشده، اما در صورت ثابت ماندن انتظارات و کاهش فشارهای انرژی، ممکن است فدرال رزرو مجبور نباشد همان مسیر تهاجمی را که بازار اکنون قیمت‌گذاری کرده ادامه دهد.

دسترسی سریع به تازه ترین اخبار کریپتو
با نصب افزونه ارزدیجیتال
دانلود
ملیحه حسینی
نظرات کاربران
۲۰۰/۰
توجه

لطفا در صورت مشاهده دیدگاه‌های حاوی توهین و فحاشی یا خلاف عرف جامعه با گزارش سریع آن‌ها، به ما در حفظ سلامت بستر ارتباطی کاربران کمک کنید.