اپلیکیشن ارزدیجیتال برای دانلود، کد را اسکن کنید
کد QR دانلود اپلیکیشن ارزدیجیتال
دانلود اپ

ایلان ماسک: اسپیس‌ایکس تا ۶ ماه دیگر از اوپن‌ای‌آی و آنتروپیک جلو می‌زند

ایلان ماسک: اسپیس‌ایکس تا ۶ ماه دیگر از اوپن‌ای‌آی و آنتروپیک جلو می‌زند
اخبار ارزدیجیتال را بیشتر در گوگل ببینید
افزودن به منابع دلخواه افزودن به منابع دلخواه گوگل

ایلان ماسک پیش‌بینی کرده است اسپیس‌ایکس طی ماه‌های آینده به یکی از بازیگران پیشرو در حوزه هوش مصنوعی تبدیل شود. او معتقد است با «خوش‌بینی محتاطانه» انتظار دارد مدل‌های این شرکت ظرف ۲ تا ۳ ماه به سطح مدل‌های پیشرفته اوپن‌ای‌آی و آنتروپیک برسند.

صرافی کیف پول من
صرافی کیف پول من
معامله تتر و پکس‌گلد بدون کارمزد
ثبت‌نام کنید

ماسک همچنین مدعی شده است اگر سرعت پیشرفت فعلی ادامه پیدا کند، اسپیس‌ایکس می‌تواند ظرف حدود ۶ ماه در رقابت هوش مصنوعی از رقبای خود جلو بزند. او تاکید کرده که فعالیت‌های هوش مصنوعی اسپیس‌ایکس تنها حدود سه سال سابقه دارد، در حالی که آنتروپیک و اوپن‌ای‌آی مدت بیشتری در این حوزه فعالیت کرده‌اند.

این اظهارات در شرایطی مطرح می‌شود که رقابت میان شرکت‌های بزرگ فناوری برای توسعه مدل‌های پیشرفته هوش مصنوعی شدت گرفته است. با این حال، پیش‌بینی ماسک هنوز یک ادعای آینده‌نگرانه است و مشخص نیست اسپیس‌ایکس بتواند در بازه زمانی اعلام‌شده از اوپن‌ای‌آی و آنتروپیک عبور کند.

دسترسی سریع به تازه ترین اخبار کریپتو
با نصب افزونه ارزدیجیتال
دانلود
ملیحه حسینی
نظرات کاربران
۲۰۰/۰
توجه

لطفا در صورت مشاهده دیدگاه‌های حاوی توهین و فحاشی یا خلاف عرف جامعه با گزارش سریع آن‌ها، به ما در حفظ سلامت بستر ارتباطی کاربران کمک کنید.