ارزش بازار: ۳.۴۰۸ تریلیون دلار
قیمت تتر: ۱۰۸,۵۴۳ تومان
تتر با راه‌اندازی بخش هوش مصنوعی وارد حوزه جدیدی می‌شود

تتر با راه‌اندازی بخش هوش مصنوعی وارد حوزه جدیدی می‌شود

شرکت تتر، صادرکننده بزرگترین استیبل‌کوین (USDT)، با راه‌اندازی بخش هوش مصنوعی خود به نام “تتر ای‌آی” (Tether AI)، حضور تکنولوژیک خود را گسترش می‌دهد.

پائولو آردوینو، مدیرعامل تتر، اعلام کرد که این شرکت در حال توسعه اجرای هوش مصنوعی اوپن سورس است که هدف آن کار بر روی هر سخت‌افزار و دستگاهی و ادغام با پرداخت‌های رمزارزی از طریق کیت توسعه کیف پول تتر (WDK) است.

آردوینو در پستی در پلتفرم X (توئیتر سابق) جزئیات این پروژه را که به زودی عرضه می‌شود، تشریح کرد. این اقدام در حالی صورت می‌گیرد که بحث‌های مرتبط با هوش مصنوعی در بخش ارزهای دیجیتال داغ شده است.

تتر پیش از این نیز در شرکت داده‌محور آلمانی Northern Data سرمایه‌گذاری کرده بود. هدف نهایی، ایجاد شبکه‌ای همتا به همتای غیرقابل توقف از میلیاردها عامل هوش مصنوعی است که از پرداخت‌های USDT و بیت‌ کوین پشتیبانی می‌کند.

دسترسی سریع به تازه ترین اخبار کریپتو
با نصب افزونه ارزدیجیتال
دانلود
الهام غایب
 مشاهده منبع خبر
the block
نظرات کاربران
۲۰۰/۰
توجه

لطفا در صورت مشاهده دیدگاه‌های حاوی توهین و فحاشی یا خلاف عرف جامعه با گزارش سریع آن‌ها، به ما در حفظ سلامت بستر ارتباطی کاربران کمک کنید.