ارز‌ها: ۳۳,۵۱۴
ارزش بازار: ۲.۶۷۳ تریلیون دلار
قیمت تتر: ۱۰۴,۸۲۹ تومان
سرگرد فتا: پس از مسدودسازی درگاه صرافی‌های داخلی، جرایم رمزارزی در حال افزایش است!

سرگرد فتا: پس از مسدودسازی درگاه صرافی‌های داخلی، جرایم رمزارزی در حال افزایش است!

سرگرد میرزایی، نماینده پلیس فتا در نشست بررسی قانون‌گذاری رمزدارایی در سازمان بورس و اوراق بهادار از روند افزایشی جرایم در حوزه ارزهای دیجیتال خبر داد. به گزارش راه پرداخت، او گفت: «پرونده‌های کریپتویی در دست اقدام در روز حدود ۳,۰۰۰ مورد است که قسمت اعظم آن مربوط به آسیب دیدن در فضای تاریک و غیرشفاف و صرافی‌های خارجی است. در خصوص پرونده‌های صرافی‌های ایرانی، از سال ۱۳۹۶ تا امروز تعداد پرونده‌هایی که به دست ما رسیده بسیار کمتر از پرونده‌های مرتبط با فضای غیر رسمی و غیر شفاف است.»

نماینده پلیس فتا با اشاره به تشدید این وضعیت پس از مسدودسازی درگاه‌های صرافی‌های ارزهای دیجیتال افزود: «از زمان بسته شدن درگاه‌های رمزارزی تعداد این پرونده‌ها بیشتر شده و آگهی‌های کلاهبرداری رمزارز در سایت‌های آگهی آنلاین نیز افزایش یافته است. همچنین کشف جرم در فضای تاریک نیز برای ما زمان‌بر شده است.»

دسترسی سریع به تازه ترین اخبار کریپتو
با نصب افزونه ارزدیجیتال
دانلود
سعید نادری
 مشاهده منبع خبر
guest


لطفا در صورت مشاهده دیدگاه‌های حاوی توهین و فحاشی یا خلاف عرف جامعه لطفا با گزارش سریع آن‌ها، به ما در حفظ سلامت بستر ارتباطی کاربران کمک کنید.

2 دیدگاه
ریدن به ادمین
ریدن به ادمین
۱ ماه قبل

زنده باد یه انسان پیدا شد
خواب نمیبینیم

امیر ارسلان
امیر ارسلان
۱ ماه قبل

خوب متاسفانه وقتی که مورد و مقصد و هدفی راه درست و صحیحش را می بندند، مردم مجبورند به کوره راههای دزدکی و پنهانی رو بیاورند..که بیشتر این راه ها هم ختم به خیر و مقصد نمیشه
لطفاً درگاه واریز صرافی های ایرانی را مثل سابق باز کنید ...

هاب
مکانی برای گفتگو درباره سرمایه گذاری کریپتو. همین الان عضو شو
ورود به هاب