«آوه کمپانیز» نام خود را به «آوارا» تغییر داد

«آوه کمپانیز» نام خود را به «آوارا» تغییر داد

گروه مالی غیرمتمرکز «آوه کمپانیز» با هدف گسترش پایگاه کاربران خود در اکوسیستم وب ۳ به «آوارا» تغییر نام داده است. استانی کولچوف، بنیان‌گذار و مدیرعامل آوارا دراین‌باره گفت که افزایش تعداد محصولات این شرکت، از جمله پروتکل نقدینگی آوی، استیبل کوین GHO، پروتکل لنز و سونار، نیاز به یک برند گسترده‌تر با جذابیت بیشتر در حوزه وب ۳ داشت. او خاطرنشان کرد که تغییر نام تجاری آغاز عصر جدیدی است که در آن فناوری بلاک چین دردسترس‌تر، کاربردی و سرگرم‌کننده‌تر می‌شود. کولچوف افزود که که هویت جدید این شرکت از کلمه فنلاندی «آوارا» الهام گرفته شده که دارای تعاریف متعددی از جمله «گسترده»، «باز»، «پهناور» و «فراگیر» است.

سجاد اسحقی نصرآبادی

 مشاهده منبع خبر
CoinTelegraph
guest

استفاده از کلمات و محتوای توهین‌آمیز و غیراخلاقی به هر شکل و هر شخص ممنوع است.

انتشار هرگونه دیدگاه غیراقتصادی، تبلیغ سایت، تبلیغ صفحات شبکه‌های اجتماعی، قراردادن اطلاعات تماس و لینک‌های نامرتبط غیرمجاز است.

دیدگاه‌هایی که از قوانین فوق تخطی کرده باشند، تأیید نمی‌شوند و حساب کاربران خاطی ممکن است مسدود شود.

در صورت وقوع کلاهبرداری یا فریب، ارزدیجیتال این حق را دارد که از مراجع قضایی پیگیری کند یا با این نهادها همکاری داشته باشد.

0 دیدگاه
ارزهای دیجیتاللیست کامل
اخبار و مقالاتاخبار و مقالات بیشتر
صرافی ارزهای دیجیتالصرافی های بیشتر
دستگاه ماینر ارزهای دیجیتالدستگاه های بیشتر
موردی یافت نشد.