هکرهای صرافی مت گاکس دستگیر شده‌اند

هکرهای صرافی مت گاکس دستگیر شده‌اند

وزارت دادگستری ایالات متحده اعلام کرده که دو هکر صرافی مت گاکس (Mt. Gox) را دستگیر کرده است. این دو هکر اهل کشور روسیه هستند و الکسی بیلیوچنکو (Alexey Bilyuchenko) و الکساندر ورنر (Aleksandr Verner) نام دارند. طبق گفته‌های این آژانس، هر دو فرد مذکور به‌طور غیرمجاز به کیف پول‌های ارز دیجیتال مت گاکس دسترسی پیدا کرده بودند. گفتنی است که این حادثه در سپتامبر ۲۰۱۱ (شهریور ۱۳۹۰) انجام شد و حداقل تا مه ۲۰۱۴ (اردیبهشت ۱۳۹۳) ادامه داشت و در نتیجه آن، ۶۴۷,۰۰۰ بیت کوین به سرقت رفت.

کوثر ایزک شیریان

 مشاهده منبع خبر
AMBCrypto
guest

استفاده از کلمات و محتوای توهین‌آمیز و غیراخلاقی به هر شکل و هر شخص ممنوع است.

انتشار هرگونه دیدگاه غیراقتصادی، تبلیغ سایت، تبلیغ صفحات شبکه‌های اجتماعی، قراردادن اطلاعات تماس و لینک‌های نامرتبط غیرمجاز است.

دیدگاه‌هایی که از قوانین فوق تخطی کرده باشند، تأیید نمی‌شوند و حساب کاربران خاطی ممکن است مسدود شود.

در صورت وقوع کلاهبرداری یا فریب، ارزدیجیتال این حق را دارد که از مراجع قضایی پیگیری کند یا با این نهادها همکاری داشته باشد.

2 دیدگاه
علیرضا ارزین
علیرضا ارزین
3 ماه و 14 روز قبل

مدیرعامل بایننس در توییتی اینطور نوشت: «چرا بازار بالا یا پایین می‌رود؟ هیچ‌کس واقعا نمی‌داند. بسیاری از افراد ادعا می‌کنند که می‌دانند و اغلب تلاش می‌کنند تا آن را با یک دلیل (اغلب اشتباه) ثابت کنند. واقعیت چیز دیگری است، در یک بازار فروشندگان و خریداران زیادی وجود دارد و هر کسی ممکن است دلایل خاص خود را داشته باشد.»

جمشید
جمشید
3 ماه و 15 روز قبل

کلا امروز بیخیال اخبار و خبر رسانی شدید
یا وقتی دو روز تعطیل پشت هم افته، هر 5 ساعت زحمت می کشید یه خبر کوتاه می زنید
دست همگی شما درد نکنه

ارزهای دیجیتاللیست کامل
اخبار و مقالاتاخبار و مقالات بیشتر
صرافی ارزهای دیجیتالصرافی های بیشتر
دستگاه ماینر ارزهای دیجیتالدستگاه های بیشتر
موردی یافت نشد.