چرا صرافی بیتفینکس دیگر پادشاه بازار بیت کوین به حساب نمیآید؟
صرافی بیتفینکس دیگر رونق سابق را ندارد و تنها یک نگاه به روند حجم معاملات بیت کوین آن کافی است تا متوجه خارج شدن بیشتر معاملهگران از این صرافی شوید. به عقیده تحلیلگران، بیتفینکس که کمتر از یک سال گذشته نقش عمدهای در تعیین قیمت بیت کوین در بازار داشت، هم اکنون تنها ۳ درصد از حجم معاملات این ارز دیجیتال را در اختیار دارد.
به نقل از بیتکوینیست، در حال حاضر حجم معاملات بیت کوین در صرافی بیتفینکس چیزی حدود ۵۷ میلیون دلار است که تنها بخش ناچیزی از حجم معاملات روزانه ۱۷ میلیارد دلاری محسوب میشود.
این صرافی که در گذشته یکی از مراکز اصلی معاملات محسوب میشد، هم اکنون به یک بازار کوچک تقلیل یافته است. بازاری که حجم کلی معاملات روزانه آن در حدود ۱۳۷ میلیون دلار است.
از آنجا که بیتفینکس یکی از صرافیهایی است که همواره حجم اعلامشدهی آن در مقایسه با تعداد بازدیدکنندگانش حجم واقعی محسوب میشد، در نتیجه کاهش چشمگیر فعالیت معاملهگران در این صرافی بسیار تعجببرانگیز است.
پرستون بایرن (Preston Byrne) یکی از تحلیلگران جامعه ارز دیجیتال هفته گذشته در حساب توییتر خود نوشت:
کمتر از ۱ سال پیش، حجم صرافی بیتفینکس حدود ۱۰۰ هزار بیت کوین در روز بود. امروز این رقم کمتر از ۳ هزار است. یعنی یک کاهش ۹۷ درصدی!
بیتفینکس در حال حاضر در ردهبندی سایت کوینمارکتکپ از نظر حجم معاملات، رتبه ۵۴ام را به خود اختصاص داده است. جالب اینجاست که این سقوط در حالی اتفاق افتاد که این صرافی در حال اجرای چندین برنامه تشویقی برای جذب هر چه بیشتر معاملهگران بود.
در گذشته حداقل میزان موجودی برای سپردهگذاری در این صرافی ۱۰ هزار دلار بود. اما بعد از مدتی این محدودیت برداشته شد و بیتفینکس در حال حاضر به حسابهای کاربری میانرده تائیدشدهی خود مزایایی عرضه میکند؛ مزایایی که پیشتر تنها در اختیار نهنگهای بازار قرار میگرفت.
اما حتی با وجود برنامههای تشویقی جدیدی مثل انجام معاملات توکن بومی جدید این صرافی، یعنی UNUS SED LEO یا LEO، باز هم مشتریان رغبتی به معامله از خود نشان نمیدهند.
بدون تتر، حجمی هم در کار نیست!
یکی از دلایل این کاهش حجم این است که بیتفینکس دیگر استفاده مرتب از رباتها را برای افزایش قیمت بیت کوین متوقف کرده است. علاوه بر این، بیتفینکس دیگر حجم قابل توجهی از ارز دیجتال باثبات تتر را در اختیار ندارد و خزانهداری تتر نیز بر عدم ارسال سکهها به این صرافی احتیاط عمل به خرج میدهد.
پیشتر ارتباط مشخصی بین سکههای منتشرشده جدیدی که به کیف پول بیتفینکس ختم و در آن ذخیره میشدند وجود داشت و این اتفاق افزایش قیمت بیت کوین را با خود به همراه داشت.
اما بیتفینکس در حال حاضر با احتیاط بیشتری عمل میکند. این صرافی بعد از مسدود شدن ۸۵۰ میلیون دلارش در ارتباط با کریپتو کپیتال، یک سرویس پرداخت جهانی که فعالیتهای بانکی مشکوکی داشت، متحمل ضرر بسیار هنگفتی شد.
علاوه بر این نباید پرونده در جریان قضایی مطرحشده توسط دادستان کل نیویورک را که در حال تحقیق در مورد ارتباطات شرکت iFinex (مالک صرافی) و بنیاد تتر است را از یاد برد.
البته این کاهش حجم بیارتباط با سیاستهای سختگیرانه اخیر در مورد صرافیهای آمریکایی نیست. این صرافی در راستای تبعیت از قوانین جدید مجبور به خارج کردن داراییهای زیادی از لیست خود و بستن حسابهای کاربران تائیدنشده شد.
این اتفاقات درست زمانی به وقوع پیوست که صرافیهای جدید توسعه یافتند و سهم بیشتری از بازار را از آن خود کردند. در این میان صرافی بایننس با استفاده از این فرصت از بقیه پیشی گرفت و تبدیل به بزرگترین مالک تتر (USDT) در بازار شد.
متاسفیم که این مطلب نتوانسته نظر شما را جلب کند. لطفا با نظرات و پیشنهادات خود، ما را در بهبود همیشگی سایت یاری دهید.