ارز‌ها: ۳۱,۶۸۱
ارزش بازار: ۳.۲۶ تریلیون دلار
قیمت تتر: ۷۰,۲۸۷ تومان

کپسول هفتگی سرمایه‌گذاران ارزهای دیجیتال – شماره بیست و پنجم – هفته چهارم تیر ۹۸

کپسول هفتگی سرمایه‌گذاران ارزهای دیجیتال – شماره بیست و پنجم – هفته چهارم تیر ۹۸

کپسول هفتگی، خلاصه‌ای از حوادث و اخبار مهم هفته‌ای که گذشت را برای کاربران، مخصوصا سرمایه‌گذاران ارزهای دیجیتال پوشش می‌دهد. هر هفته، روزهای دوشنبه شماره‌ی جدید این مجموعه منتشر خواهد شد.

اخبار مهم هفته

مهمترین اخبار هفته گذشته که در دنیای ارزهای دیجیتال گذشت

ترامپ: طرفدار بیت کوین نیستم؛ تنها ارزی که داریم دلار است!

رئیس‌جمهور آمریکا که تا پیش از این به صراحت نظرش را درباره بیت کوین و ارزهای دیجیتال اعلام نکرده بود، هفته گذشته در چند توییت گفت که طرفدار ارزهای دیجیتال نیست. دونالد ترامپ با اعلام اینکه ارزهای دیجیتال برای امور غیرقانونی به کار می‌رود، درباره لیبرا نیز هشدار داد. در انتها او به دنبال‌کنندگانش در توییتر یادآور شد که تنها یک ارز واقعی در آمریکا وجود دارد که همان دلار آمریکاست. قیمت بیت کوین واکنش مثبتی به گفته‌های ترامپ داشت و پس از آن رشد اندکی را تجربه کرد. ترامپ نظر خود را درباره ارزهای دیجیتال تنها دو روز پس از آنکه دیوید مارکوس، رئیس پروژه کالیبرا، به کنگره اطمینان داد که با آن‌ها همکاری خواهد کرد، اعلام نمود.


وزیر کشور: فعالیت در بیت کوین باید ساماندهی شود

عبدالرضا رحمانی فضلی، هفته گذشته در بیست و نهمین نشست ستاد اطلاع رسانی و تبلیغات اقتصادی کشور اظهار کرد که فعالیت‌های در رابطه با بیت کوین باید در کشور ساماندهی شود. همچنین وزیر کشور با اشاره به هدایت هدفمند برخی از نظرسنجی از خارج کشور در مورد استخراج بیت کوین تصریح کرد که برخی از نظرسنجی‌ها از خارج از کشور هدایت می‌شود و به صورت تلفنی یا در فضای مجازی با تولیدکنندگان و بنگاه‌های اقتصادی مصاحبه می‌شود که از نوع سؤالات مشخص است آن‌ها به دنبال جمع‌آوری برخی اطلاعاتی هستند که می‌تواند به صورت مستقیم یا غیرمستقیم درباره مباحث تحریمی باشد و همه دستگاه‌ها باید به دستگاه‌های زیر مجموعه خود اطلاع دهند.


سختی شبکه بیت کوین رکورد زد؛ بیشترین نرخ رشد سختی استخراج در طول یک سال اخیر

سختی شبکه بیت کوین که معیاری برای اندازه‌گیری سختی رقابت برای استخراج و دریافت پاداش در بزرگترین بلاک چین جهان است، طی دو هفته بیشترین نرخ رشد خود را در یک سال اخیر تجربه کرد. درجه سختی استخراج بیت کوین به ۹.۰۶ تریلیون رسید که نسبت به رکورد پیشین (۷.۹۳ تریلیون)، ۱۴.۲۳ درصد افزایش داشت. طراحی شبکه بیت کوین به‌گونه‌ای است که در هر ۲,۰۱۶ بلاک (حدودا هر چهارده روز)، درجه سختی بیت کوین اصلاح می‌شود. این اصلاح به‌ منظور ثابت نگه‌ داشتن زمان تولید هر بلاک در حدود ده دقیقه بوده و بر اساس میزان قدرت پردازشی موجود در هر چرخه‌ی اصلاح، تعیین می‌شود.


نسل جوان آمریکا برنامه‌ای برای خرید ارزهای دیجیتال ندارد

بنا بر نتایج یک تحقیق که توسط Business Insider در تاریخ پنجم ماه جولای منتشر شد، نسل جوان آمریکا یا همان نسل Z (متولدین ۱۹۹۵ تا ۲۰۱۵ میلادی) برنامه‌ای برای خرید ارزهای دیجیتال ندارند. در این تحقیق با دریافت نظر از ۱۸۸۴ نفر از افراد بین ۱۳ تا ۲۱ سال، پرسیده شد که آیا قصد خریداری ارزهای دیجیتال را در ۶ ماه آینده دارند یا نه که پاسخ بیش از ۵۲ درصد آن‌ها گزینه «به هیچ‌وجه» بود.باوجود آنکه نتایج این تحقیق تازه منتشرشده است اما تاریخ انجام آن به قبل از آغاز بازار صعودی اخیر برمی‌گردد.


بانک مرکزی اروپا: بیت کوین را به ذخایر ارزی خود اضافه نمی‌‌کنیم/ این یک ارز نیست!

بانک مرکزی اروپا (ECB) طی یک برنامه پرسش و پاسخ که در هفته گذشته برگزار شد، باز هم با نگاهی تحقیرآمیز به بیت کوین آن را به عنوان ارز به رسمیت نشناخت. مقامات رسمی بانک در نقل‌قولی از فیلیپ لین (Philip Lane)، اقتصاددان ارشد خود نوشتند که: «بیت کوین یک ارز نیست و بیشتر به‌عنوان یک دارایی بسیار پر نوسان در نظر گرفته می‌شود.» این پاسخ‌ها در حالی مطرح شد که قبلا هم در بیانیه‌های عمومی بانک مرکزی اروپا، واکنش‌های ناامیدکننده‌ای به ارزهای دیجیتال داده شده بود.

برندگان و بازندگان هفته

کوین‌های برنده و بازنده هفته

بازار ارزهای دیجیتال هفته خونینی را پشت سر گذاشت و به نظر می‌رسد که هنوز هم به پایان نرسیده باشد. بیت کوین با ریزش بیش از ۳۰۰۰ دلاری دوباره به قیمت‌های زیر ۱۰ هزار دلار رسید. اتریوم نیز با کاهش بیش از ۱۰۰ دلاری در هفته‌ای که گذشت، ریزش شدیدی را تجربه کرد. در این میان بیش از ۵۰ میلیار دلار از ارزش بازار نسبت به ۷ روز اخیر خود کاسته شد تا آلت کوین‌ها نیز علی‌رغم قرارداشتن در وضعیت نامساعد، به قیمت‌های پایینتر سقوط کنند.

ارزهای دیجیتالی که بیشترین سودآوری را در این هفته داشتند:

  • ارز دیجیتال بزانت (Bezant): حدود ۲۶۷ درصد
  • ارز دیجیتال YGGDRASH : حدود ۹۹ درصد
  • ارز دیجیتال فلیپ‌می (FlypMe): حدود ۸۱ درصد

ارزهای دیجیتالی که بیشترین ضرردهی را در این هفته داشتند:

  • ارز دیجیتال ترنسفر کوین (TransferCoin): حدود ۶۵ درصد
  • ارز دیجیتال داینامیک (Dynamic): حدود ۶۳ درصد
  • ارز دیجیتال اوریگو (Origo): حدود ۶۰ درصد

نقل‌قول‌های برگزیده هفته

شخصیت‌های مهم در هفته گذشته درباره ارزهای دیجیتال و بلاک چین چه گفتند؟
دونالد ترامپ

دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور ایالات متحده

من طرفدار بیت کوین و ارزهای دیجیتال نیستم. این‌ها پول نیستند و ارزش‌شان بسیار پرنوسان است و [این ارزش] بر هیچ اساسی نیست.


چارلی لی

چارلی لی، خالق لایت کوین

زمانی که پاداش استخراج نصف شود، ماینینگ برای برخی از استخراج‌کنندگان سودآور نخواهد بود و آن‌ها دستگاهایشان را خاموش خواهند کرد. اگر درصد زیادی از افراد این کار را انجام دهند، زمان ایجاد بلاک‌ها برای مدتی آهسته پیش خواهد رفت.


آرتور هیز

آرتور هِیز، مدیر بیتمکس

لیبرا پتانسیل از میان برداشتن بانک‌های تجاری و امکان درآمدزایی آن‌ها را به طور کامل دارد کار پی‌پل به هر حال تمام است!


آنتونی پامپلیانو

آنتونی پامپلیانو، موسس مورگان کریگ دیجیتال اسِت

دویچه بانک برنامه دارد تا ۲۰,۰۰۰ کارمند را اخراج کند. بیت کوین کارمندی برای اخراج کردن ندارد. دویچه بانک برای دنیای سنتی ساخته شده اما بیت کوین برای دنیای مدرن ایجاد شده است.


کپسول هفتگی سرمایه‌گذاران ارزهای دیجیتال – شماره بیست و پنجم – هفته چهارم تیر ۹۸

آنتونی آکساکو، رئیس کمیسیون بازارهای مالی دومای روسیه

ما نیاز داریم که ارزهای دیجیتال را در سطح قانونی تعریف کنیم. پس از این یک جدایش در مسیر وجود خواهد داشت، یا ساماندهی زیرساخت سفارش و فروش ارزهای دیجیتال را در روسیه ممنوع می‌کنیم، یا به آن اجازه می‌دهیم.


کپسول هفتگی سرمایه‌گذاران ارزهای دیجیتال – شماره بیست و پنجم – هفته چهارم تیر ۹۸

لری سنگر، بنیان‌گذار ویکی‌پدیا

بیشتر مردم نسبت به بلاک چین در حال حاضر اهمیت نمی‌دهند. احتمالا باید برای‌شان مهم باشد، اما اینگونه نیست. این واقعیتی است که باید با آن کنار بیاییم.

اخبار منفی هفته

اخبار منفی که هفته گذشته موجب ترس و واهمه در بازار شد

قربانیان کلاهبرداری پانزی به دفتر ترون حمله کردند/ ترون از پلیس درخواست کمک کرد

معترضین در یک اشتباه عجیب، در هفته‌ای که گذشت در برابر دفتر پکن بنیاد ترون تجمع کردند. یک طرح کلاهبرداری با ارزهای دیجیتال که با نام مشابه «ترون» اقدام به کلاهبرداری کرده بود، گفته می‌شود که ۳۰ میلیون دلار از سرمایه‌گذاران به سرقت برده است. معترضین حتی با پلیس درگیر شدند و طبق گزارش‌ها در این صانحه فریاد «ترون کلاهبرداری است» را سر دادند که ویدیوهای آن فضای مجازی را پر کرد. بنیاد ترون در اطلاعیه‌ای اعلام کرد که مقامات ترون احساس افرادی که دچار این قربانی شدند را درک می‌کنند، هرچند این شرکت هر اقدام خشونت‌آمیزی که انجام شود را محکوم می‌کند.


بانک مرکزی درباره فعالیت در حوزه ارزهای دیجیتال هشدار داد

بانک مرکزی در واکنش به گسترش استخراج بیت کوین در کشور هفته اخیر اعلام کرد که فعالیت اشخاص برای ایجاد و اداره شبکه پولی و پرداخت مبتنی بر فناوری بلاک چین، از نظر این بانک غیرمجاز محسوب می‌شود. روابط عمومی بانک مرکزی با انتشار اطلاعیه ۴ بندی نسبت به انتشار ارزهای دیجیتال با پشتوانه طلا، ریال و فلزات گرانبها نیز واکنش نشان داد. با توجه به متن این اطلاعیه، اشاره‌ای به غیرقانونی بودن خرید و فروش ارزهای دیجیتال نشده یا درباره نگهداری آن‌ها صحبتی نشده است.


صرافی ژاپنی بیت‌پوینت هک شد/ سرقت بیش از ۳۰ میلیون دلار ارز دیجیتال

صرافی مجوزدار ژاپنی بیت‌پوینت پس از آنکه متوجه برداشت غیرعادی از کیف پول داغ خود شد، تمامی خدماتش از جمله معامله، واریز و برداشت را به حالت تعلیق درآورد. ارزش ارزهای دیجیتال به سرقت رفته حدود ۳۲ میلیون دلار اعلام شده اما هنوز مشخص نیست که کدام ارزهای دیجیتال به سرقت رفته‌اند. شرکت مادر این صرافی اعلام کرده که ۲۳ میلیون دلار از این مبلغ متعلق به مشتریان بوده است.

اخبار مثبت هفته

اخبار مثبتی که هفته گذشته از بازار ارزهای دیجیتال به گوش رسید

گرجستان ارزهای دیجیتال را از مالیات بر ارزش افزوده معاف کرد

جمهوری گرجستان قصد دارد ارزهای دیجیتال را از مالیات بر ارزش افزوده معاف کند. وزیر دارایی این کشور لایحه اخیر تنظیم مالیات فعالین ارزهای دیجیتال را امضا کرده است. این لایحه که از پایان ماه جولای لازم‌الاجرا می‌شود، تعریفی از ارزهای دیجیتال غیرمتمرکز نیز ارائه داده است. با معرفی این لایحه، ساکنان این کشور می‌توانند ارزهای دیجیتال را بدون آن که مالیات ارزش‌ افزوده شامل آن شود، به‌راحتی به ارز فیات تبدیل کنند. خادوری همچنین عنوان کرد که لاری گرجستان همچنان پول رایج این کشور محسوب شده و گرجستان اجازه‌ی استفاده از ارزهای دیجیتال و دیگر ارزهای فیات کشورهای خارجی را برای انجام پرداخت‌ها نخواهد داد.


مدیر صندوق پوششی: قیمت بیت کوین تا سال ۲۰۲۱ به بیش از ۱۰۰,۰۰۰ دلار خواهد رسید

آنتونی پامپلیانو، کارآفرین و سرمایه‌گذار آمریکایی عقیده دارد که به لطف ارز دیجیتال فیس‌بوک، بیت کوین در دو سال بعدی تا قیمت 100,000 دلار افزایش خواهد یافت. این سرمایه‌گذار در آخرین مصاحبه‌اش عنوان کرده که افزایش قیمت بیت کوین نه به دلیل لیبرا که به‌خاطر کالیبرا خواهد بود. کالیبرا کیف پولی است که فیسبوک به کاربرانش در نیمه اول ۲۰۲۰ عرضه خواهد کرد.


ترکیه ارز دیجیتال ملی خود را در نقشه اقتصادی‌اش قرار داد

دولت ترکیه، عرضه ارز دیجیتال ملی خود را در نقشه اقتصادی سال‌های ۲۰۱۹ تا ۲۰۲۳ قرار داده است. طبق برنامه یازدهم توسعه که به امضای رجب طیب اردوغان هم رسیده، قرار است که یک پول دیجیتال مبتنی بر بلاک چین برای بانک مرکزی این کشور راه‌اندازی شود. علاوه بر عرضه این ارز دیجیتال، استفاده از بلاک چین در عملیات‌های حمل نقل و گمرکی نیز در دستور کار قرار خواهد گرفت.


غول نفتی در استارتاپ رهگیری انرژی مبتنی بر بلاک چین سرمایه‌گذاری می‌کند

شرکت چندملیتی نفتی شل اخیرا در استارتاپی سرمایه‌گذاری کرده که هدف آن دموکراتیک کردن صنایع انرژی است. این استارتاپ به دنبال حل مشکل ردگیری انرژی‌های با منابع مختلف در شبکه‌های عرضه انرژی است. با استفاده از سیستم این شرکت کاربر خواهد توانست با استفاده از یک اپ موبایل انرژی مورد خود را از بین منابع محلی انرژی و حتی تأمین‌کننده‌های محلی انتخاب کند.

دانستنی هفته

هر هفته یک دانستنی درباره بیت کوین خواهیم داشت

بخش دانستنی‌های هفته از شماره ۲۵ کپسول هفتگی به این مجموعه اضافه شده که در آن درباره یکی از نکات جالب مربوط به بیت کوین و ارزهای دیجیتال صحبت می‌کنیم. همچنین آرشیوی از نکات جالب درباره ویژگی‌های خارق‌العاده بیت کوین تحت عنوان «چرا بیت کوین استثنائی است؛ سوالاتی که کسی پاسخ نمی‌دهد!» تهیه شده، که می‌توانید از آن استفاده کنید. یادتان نرود که اگر سوال و پرسش جالبی درباره بیت کوین دارید، حتما آن را مطرح کنید! دانستنی جالب این هفته را به این سوال اختصاص می‌دهیم که «چرا باید از آدرس‌های بیت کوین تنها یک بار استفاده کنیم؟»

چرا باید از آدرس‌های بیت کوین تنها یک بار استفاده کنیم؟

این که شما بخواهید از یک آدرس بیت کوین چندین بار استفاده کنید، تنها به میزان نگرانی شما درباره حریم خصوصی‌تان برمی‌گردد. اغلب کیف پول‌های گوشی و دسکتاپ پس از ایجاد یک آدرس بیت کوین و بعد از اینکه مورد استفاده قرار می‌گیرد، آدرس جدید دیگری را تولید می‌کنند تا حریم خصوصی کاربر را نسبتا حفظ کنند. استفاده چندباره از یک آدرس کیف پول، آدرس مورد نظر را به همراه تمامی تراکنش‌هایی که از سوی آن انجام شده، به شما مرتبط می‌کند. با این حساب دیگران می‌توانند موجودی شما را به همراه تاریخچه تراکنش‌هایی که داشته‌اید، مشاهده کنند. پس از این رو بهتر است از یک آدرس کیف پول در بیت کوین استفاده نکنیم. از بابت اینکه آدرس جدیدی در شبکه گیرتان نیاید هم اصلا نگران نباشید! تعداد آدرس‌هایی که هر فرد روی کره زمین می‌تواند در شبکه بیت کوین اختیار کند، بسیار بسیار بیشتر از دانه‌های شنی است که در کنار تمامی سواحل روی زمین وجود دارد!

مقالات برگزیده هفته

برترین مقاله‌های ارزدیجیتال در هفته‌ای که گذشت

درخت بیت کوین – بخش دوم: فصل

بخش دوم از سری مقاله «درخت بیت کوین» که در آن داستان پیدایش و رسیدن بیت کوین به جایگاه کنونی‌اش را تعریف می‌کنیم. در این بخش به بحران مالی ۲۰۰۸ سری خواهیم زد که ساتوشی آن را موقعیت مناسبی برای انتشار بیت کوین دید. توصیه می‌کنم که این سری مقاله را از دست ندهید!


سگویت (SegWit) چیست؟

در این مطلب آموزشی، ابتدا نحوه انجام تراکنش‌های بیت کوین را به صورت جامع توضیح داده‌ایم و سپس از مزیت‌های سگویت و اینکه کدام کیف پول‌ها و صرافی‌ها از آن پشتیبانی می‌کنند، گفته‌ایم.


کاهش نرخ بهره در آمریکا چه تاثیری بر روی بیت کوین می‌گذارد؟

در تاریخ ۳۱ام جولای جلسه FOMC فدرال رزرو آمریکا برگزار خواهد شد و احتمالا در این جلسه اعضا به کاهش نرخ بهره در ایالات متحده رای دهند. این اتفاق چه تاثیری بر روی بیت کوین می‌تواند داشته باشد؟ در این مطلب جوانب مختلف این موضوع را مورد بررسی قرار داده‌ایم.

ممکن است علاقه مند باشید
guest

لطفا در صورت مشاهده دیدگاه‌های حاوی توهین و فحاشی یا خلاف عرف جامعه لطفا با گزارش سریع آن‌ها، به ما در حفظ سلامت بستر ارتباطی کاربران کمک کنید.

0 دیدگاه
هاب
مکانی برای گفتگو درباره سرمایه گذاری کریپتو. همین الان عضو شو
ورود به هاب