ارز‌ها: ۳۱,۴۰۸
ارزش بازار: ۲.۵۵۷ تریلیون دلار
قیمت تتر: ۶۹,۵۱۶ تومان

آیین‌نامه استخراج ارزهای دیجیتال توسط معاون اول رئیس‌جمهور ابلاغ شد

آیین‌نامه استخراج ارزهای دیجیتال توسط معاون اول رئیس‌جمهور ابلاغ شد

هیئت وزیران در تصویب‌نامه شماره ۵۸۱۴۴/ت ۵۵۶۳۷ هـ مورخ ۱۳۹۸/۵/۱۳ آیین‌نامه فرآیند ماینینگ ارزهای دیجیتال را تصویب و اسحاق جهانگیری، معاون اول رییس‌جمهور آن را ابلاغ کرد.

به گزارش ارز دیجیتال، آیین نامه ابلاغ شده به شرح زیر است:

۱- استفاده از ارزهای دیجیتال صرفاً با قبول مسئولیت خطرپذیری (ریسک) از سوی متعاملین صورت می‌گیرد و مشمول حمایت و ضمانت دولت و نظام بانکی نبوده و استفاده از آن در مبادلات داخل کشور مجاز نیست.

۲- استخراج فرآورده‌های پردازشی رمزنگاری‌شده ارزهای دیجیتال (ماینینگ) با اخذ مجوز از وزارت صنعت، معدن و تجارت مجاز است.

تبصره ۱- وزارت صنعت، معدن و تجارت می‌تواند در مناطق آزاد تجاری- صنعتی و ویژه اقتصادی، صلاحیت صدور مجوز یادشده را به سازمان‌های مناطق مربوط حسب مورد واگذار نماید.

تبصره ۲- استقرار واحدهای استخراج فرآورده‌های پردازشی رمزنگاری‌شده ارزهای دیجیتال (ماینینگ) شامل محدودیت محدوده (۱۲۰) کیلومتری شهر تهران، (۵۰) کیلومتری شهر اصفهان و (۳۰) کیلومتری مراکز سایر استان‌ها نمی‌باشند

۳- سازمان ملی استاندارد ایران موظف است با همکاری وزارتخانه‌های نیرو و ارتباطات و فناوری اطلاعات برچسب انرژی و استانداردهای کیفیت توان الکترونیکی و استانداردهای فناورانه مرتبط برای تولید و واردات تجهیزات فرآورده‌های پردازش رمزنگاری‌شده ارزهای دیجیتال (ماینینگ) را تدوین و ابلاغ نمایند.

۴- تأمین برق متقاضیان استخراج ارزهای دیجیتال صرفاً با دریافت انشعاب برق از شبکه سراسری یا احداث نیروگاه جدید خارج از شبکه سراسری صورت می‌گیرد. تعرفه برق متقاضیان استخراج فرآورده‌های پردازشی رمزنگاری‌شده ارزهای دیجیتال (ماینینگ) با قیمت متوسط ریالی برق صادراتی با نرخ تسعیر سامانه نیما که توسط وزارت نیرو تعیین و اعلام می‌گردد، محاسبه و اعمال خواهد شد.

تبصره ۱- تعرفه سوخت گاز مورد نیاز متقاضیان استفاده‌کننده از برق تولیدی خارج از شبکه وزارت نیرو، با قیمت هفتاد درصد (۷۰%) متوسط ریالی گاز صادراتی با نرخ تسعیر سامانه نیما است و تعرفه سوخت مایع نیز با قیمت متوسط ریالی سوخت مایع صادراتی با نرخ تسعیر سامانه نیما که توسط وزارت نفت تعیین و اعلام می‌گردد، محاسبه و اعمال خواهد شد.

تبصره ۲– مصرف برق و گاز برای استخراج ارزهای دیجیتال (ماینینگ) در ساعات و زمان اوج مصرف ممنوع است. وزارتخانه‌های نیرو و نفت (حسب مورد) ساعت و زمان اوج مصرف در طی سال را تعیین و ابلاغ می‌نمایند و از طریق شرکت‌های تابع و وابسته با نصب کنتور هوشمند نسبت به کنترل مصرف در این ساعات اقدام می‌نمایند.

تبصره ۳- استفاده از انشعاب برق و گاز جهت استخراج ارزهای دیجیتال (ماینینگ) صرفاً با ارائه مجوزهای تعیین‌شده در این تصویب‌نامه مجاز می‌باشد و هرگونه استفاده از انشعاب برق و گاز مصرف خانگی، عمومی، کشاورزی، صنعتی و سایر مصارف برای استخراج ارزهای دیجیتال (ماینینگ) ممنوع است. وزارتخانه‌های نیرو و نفت موظف‌اند از طریق شرکت‌ها تابع و وابسته نسبت به شناسایی، قطع و جمع‌آوری انشعابات فاقد مجوز اقدام و مطابق قانون مجازات استفاده‌کنندگان غیرمجاز آب و برق، تلفن، فاضلاب و گاز -مصوب ۱۳۹۶- عمل نمایند.

تبصره ۴- متقاضیان استخراج فرآورده‌های پردازشی رمزنگاری‌شدها ارزهای دیجیتال (ماینینگ) در صورت استفاده از منابع تجدیدپذیر و پاک تابع قوانین و مقررات مربوط و ضوابط وزارت نیرو هستند.

۵- وزارتخانه‌های ارتباطات و فنآوری اطلاعات و اطلاعات و استانداری‌ها و فرمانداری‌ها نسبت به شناسایی و اعلام مراکز استخراج فرآورده‌های پردازشی رمزنگاری شده ارزهای دیجیتال (ماینینگ) با وزارت نیرو همکاری می‌نمایند.

۶- مراکز استخراج ارزهای دیجیتال، به‌عنوان واحد تولید صنعتی شناخته‌شده و مشمول مقررات مالیاتی خواهند بود.

تبصره- واحدهای یادشده در صورتی که محصول خود را صادر و ارز حاصل از آن را بر اساس ضوابط بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران به چرخه اقتصادی کشور بازگردانند، مشمول مالیات با نرخ صفر خواهند بود.

آیین نامه قوانین ماینینگ

آیین نامه قوانین ماینینگ

ممکن است علاقه مند باشید
guest

لطفا در صورت مشاهده دیدگاه‌های حاوی توهین و فحاشی یا خلاف عرف جامعه لطفا با گزارش سریع آن‌ها، به ما در حفظ سلامت بستر ارتباطی کاربران کمک کنید.

54 دیدگاه
شاهین بهرامی
شاهین بهرامی
۵ سال قبل

این داستان اونجاییش قشنگه که بعد گذشت چند ماه حتی یک نفر هم برای مجوز سراغ وزارت صنعت نخواهد رفت . با این مصوبه نا عادلانه که فقط و فقط نشون دهنده سهم خواهی ظالمانه ی دولت هست ، کسری بودجه و نبود قطعات و تجهیزات برای سرویس توربین های تولید برق که به علت تحریم موجب کمبود نیرو شده و همینطور تلفات انرژی در حوضه انتقال و توزیع برق رو لاپوشونی میکنن . تعرفه هفت تا یازده سنتی برق صادراتی با دلار نیمایی یعنی کیلواتی ۹ سنت یا به عبارتی ۹۹۰ تومان یعنی مرگ ماینینگ با تمام دستگاه هایی که در ماه کمتر از دویست دلار درآمد دارن یا همون دستگاه های ۲۵ تراهشی که دستگاه های بهینه تر قیمت های بالای سی میلیون تومن رو خواهند داشت .
خاموشی دستگاه ها هر زمان که وزارت نیرو اراده کنه .
مالیت .
هزینه ها گزاف اخذ مجوز .
کاغذ بازی ها رشوه ها و زیر میزی ها برای اخذ مجوز.
بالا رفتن مداوم سختی شبکه .
هزینه های جانبی نگهداری و تعمیر دستگاه ها .
افزایش گرمای هوا و پایین اومدن توان دستگاه ها از ظرفیت نامی ای که ماشین حسابها محاسبه میکنن .
یعنی مصوبه ای برای ممنوعیت و مرگ ماینینگ
یعنی برق غیر مجاز
یعنی اشتباه مهلک وزارت نیرو و افزایش تلفات انرژی.
دست هایی تو کار هستن که اجازه نمیدن ایران از خام فروشی خارج بشه و ثروت ملی رو تبدیل به ارزش کنن
باید نفت بفروشن تا امثال آمریکا به سادگی ابزار تحریم داشته باشن
برای دولت بی بصیرت چه فرقی داره که این برق صرف تزریق پلاستیک قوطی نوشابه صادراتی میشه یا ارز تولید میکنه ؟
اگه قصد صادراتی کردن نرخ برق برای استخراج کننده های غیر ایرانی در ایران بود قابل توجیه بود ولی مگه ما ایرانی نیستیم ؟ مگه ما از نفت و گاز این مملکت سهم نداریم ؟؟؟ پس سهم ما چی میشه ؟
واقعا مشاورانتون در این حوزه کی هست ؟ نکنه کاررشناسهاتون برای محاسبه نرخ سود آوری ماینینگ فقط رفتن تو ماشین حساب های محاسبه تراهش و هیچی از ماینینگ نمیدونن؟؟؟؟؟
جولوی آبی که جریان داره رو با پرچین نمیشه گرفت
پرچینو میشکنه و سیل همرو میبره
باید به آب مسیر داد هدایتش کرد
وگرنه آب خودش مسیر خودشو از وسط یه شهر باز میکنه و خرابی به بار میاره .

پوریا
پوریا
۵ سال قبل

دوستانی که نیمه خالی لیوان میبینن باید بگم درستهminer چهار برابر قیمت اصلی دست ما میرسه درسته برق صادراتی باید بدیم.درسته مالیات میگیرن.درسته که سود نداره و حتی بازگشت سرمایه نداره درسته می خوان برق در زمان پیک قطع کمم درسته عملا می خوان کلاه برداری کنن.اما در عوض مجوز میدن مجووووووز این چیزی کم ایه ؟ یعنی یه برگه میدن دستمون که میتونیم نگهداریم لول کنیم مثل گذشته ها توش گوجه سبز برزیم بخوریم.من با کاغذ کتابم کردم با کاغذ مجوز یه چیز دیگس.

محمد فروغی
محمد فروغی
۵ سال قبل

از مسئولین سایت ارز دیجیتال میخوام این پیام منو بزارن با تشکر...

مسئولین عزیز خطاب به شما..وقتی برق مفت بود و خیلی چیزای دیگه..ملت برق رو از پشت کنتور میگرفتن.. همونطور که شماها تن به حرف نمیدید...ملت هم اینطور هستن خواهشا رسیدگی کنین


گرچه خود من یه ماینر گرون قیمت میخرم میزارمش تو روغن...بدون صدا ماین میکنم...و درکنارش ترید رو شروع میکنم و این ی دونه ماینر گرون قیمت هم پشتوانه تریدم میشه...البته این استراتژی برای منه ک سرمایه آنچنانی ندارم..

امیر
امیر
۳ سال قبل

دوست دارم بدونم تو این یک سال چه کار کردی :)

حسن
حسن
۵ سال قبل

ملت بدبخت باید غرق بشن تا قدر عافیت رو بدونن

p24
p24
۵ سال قبل

استخراج کنند بعد چیکارش بکنند وقتی خرید و فروشش و معامله اش ممنوعه؟!!!!!!

علی
علی
۵ سال قبل
پاسخ  p24

کدوم بند گفته معامله ممنوعه؟؟؟!!
دوست عزیز گفته مبادله(جنس بدی بیت بگیری) ممنوعه.

حسن
حسن
۵ سال قبل

۱- برق رو اگه تصاعدی گرون کنن واسه گذاشتن ماینر و استخراج زیرزمینی نمیصرفه
۲- معاف از مالیت در تبدیل دلار به ریال، برای مافیا
۳- در ظاهر مافیا از برق صادراتی استفاده میکنن ولی خصولتی ها قراردادهای زیرزمینی با دولتی ها میبندن و برقشون مفت میشه
۴- ساز و کار رو جوری تنظیم کردن که به خاطر سختی در گرفتن مجوز کسی به صورت قانونی پا پیچشون نشه
۵- کاری خواهند کرد که به صورت غیرقانونی هم براشون نصرفه

اینم وضعیت مملکت ما . فکر کردید برای چی قانون تسویب کردن ؟ برای همین مواردی که براتون نوشتم

محمد موسوی
محمد موسوی
۵ سال قبل

مالیات رُ رو خدمات میبندن، اینجا دولت چه خدمتی داره میده؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

نممنمن
نممنمن
۵ سال قبل

سیم برقی که از نیروگاه تا بالا سر دستگاه میاد، مفت نیست، خرج داره

محمد موسوی
محمد موسوی
۵ سال قبل
پاسخ  نممنمن

هزینه سیم برق رو یه بار از مشترکین میگیرند به کسی هم که برق صادراتی میخره نمیخوره جناب نممنمن

مرتضی
مرتضی
۵ سال قبل

سلام. من از مسئولین سایت ارز دیجیتال و همچنین انجمن بلاک چین ایران تقاضا می کنم، برای پیگیری این موضوع کمپینی رو تشکیل بدن تا بتونیم از یک کانال قانونی و به صورت متحد این موضوع رو پیگیری کنیم. چون واقعا با اینطور تعرفه ها کسی سمت قانونی کار کردن نمیره. نه تنها کار زیرزمینی زیاد میشه، بلکه اون افرادی هم که واقعا دوست دارن قانونی کار کنن هم نمیتونن. حداقل این هست که مثلا تعرفه در فصل های مختلف، متفاوت باشه، یا اینکه مثلا برای افرادی که مجوز میگیرن امکان خرید برق از بورس انرژی وجود داشته باشه. چون توی بورس انرژی برق خیلی خیلی ارزونتر از تعرفه صادراتی داره ارائه میشه. به این ترتیب میشه یک فعالیت قانونی داشت و چون داریم از امکانات کشور استفاده می کنیم بحث مالیات هم مشکلی رو ایجاد نمیکنه. اما اگه قرار باشه با تعرفه صادراتی پول برق پرداخت بشه، (هر چند که بعید میدونم کسی سمت ماینینگ قانونی بره اونم در جایی که کمتر از یکسال پاداش شبکه به نصف تقلیل پیدا میکنه) دیگه مالیات چه معنایی داره؟
ممنون میشوم این موضوع را در اسرع وقت بررسی کنید و در صورت موافقت در همین سایت اطلاع رسانی کنید که افراد بتونن در این کمپین حضور داشته باشند.

علی
علی
۵ سال قبل

یاد 15_16 سال پیش افتادم.وقتی مجوز فعالیت به گلد کوئست داخل ایران دادن.بریم دزدی کنیم؟قاچاق فروشی کنیم؟با این قانون تهش شکر میمونه؟

وحید
وحید
۵ سال قبل

اینا چطوری میخوان میزان سود محاسبه کنن که مالیات بگیرن؟. قیمت دلار و ارزهای دیجیتال که ثابت نیست. ارزی که اولین ماه استخراج شده و ارزی که اخر ماه استخراج شده میتونه کلی تفاوت مالی داشته باشه

ساشا
ساشا
۵ سال قبل
پاسخ  وحید

به توان مصرفی کنتورت مالیات میبندن

حسین
حسین
۵ سال قبل
پاسخ  وحید

برای خرید و فروش راهی نیست ولی ماین هزاران راه هست موفق باشید