ارز‌ها: ۳۱,۶۸۱
ارزش بازار: ۳.۲۶ تریلیون دلار
قیمت تتر: ۷۰,۲۰۲ تومان

دولت آمریکا خواستار مقابله با کره شمالی در استفاده از ارز‌های دیجیتال شد

دولت آمریکا خواستار مقابله با کره شمالی در استفاده از ارز‌های دیجیتال شد

دولت ایالات متحده، طی اخطاری جدید در روز چهارشنبه، از اقدامات تهاجمی متقابلی خبر داد که گویا می‌تواند از کمپین‌های جرایم سایبری پر‌سودی که توسط کره شمالی ایجاد شده‌اند و غالباً بر‌پایه ارز دیجیتال هستند، جلو‌گیری کند.

به گزارش کوین دسک، وزارت‌های امور خارجه، خزانه‌داری و امنیت ملی آمریکا به همراهی پلیس فدرال با اشاره به فهرست پول‌شویی حملات سایبری که به افرادی از کره شمالی نسبت داده شده است، ادعا کردند که کاهش جریان پولی این کشور منزوی با توجه به میلیارد‌ها دلاری که طی دو سال اخیر از این طریق به دست آورده، برای متوقف ساختنِ توسعه‌ی سلاح‌های کشتار جمعی این رژیم بسیار حیاتی است. به گفته این گزارش چیزی در حدود ۱.۵ میلیارد دلار از این درآمد به شکل ارزهای دیجیتال بوده است.

این نهاد‌ها به منظور جلو‌گیری از وقوع حملات آتی عنوان کردند:

ما قویاً از دولت، صنعت، جامعه مدنی و تمام افراد خواستاریم که اقدامات مقتضی را انجام دهند.

این اقدامات شامل پیاده‌سازی چارچوب‌های سخت ضد‌پول‌شویی برای ارز‌های دیجیتال، اخراج کارمندان کره شمالی از بخش فناوری اطلاعات، دنبال کردن بهترین روش‌های امنیت و مقابله با حملات سایبری و همکاری با مراجع قضایی می‌شود.

اجرای تمامی این اقدامات می‌توانند به کاهش تهدیدی که دولت آمریکا آن را «کبرای پنهان» می‌خواند، کمک کند. نمونه چنین فعالیت‌های مجرمانه‌ای به ماه می سال ۲۰۱۷ (اردیبهشت ۹۶) برمی‌گردد. در آن زمان باج‌افزار واناکرای (WannaCry)، صدها هزار رایانه را آلوده کرده بود. دولت‌های مختلف، کره شمالی را عامل این حملات عنوان کردند.

از آن زمان به بعد، سازمان‌های آمریکا ادعا می‌کنند که کمپین‌های اینترنتی عاملان «کبرای پنهان» روز‌به‌روز ماهرانه‌تر و متنوع‌تر می‌شوند. کارکرد برخی از آنها نیز کاملا به ارزهای دیجیتال وابسته است. باج‌افزار‌های «ارز ربایی» (Cryptojacking)، جمعاً ۲۵٬۰۰۰ دلار به شکل مونرو به چنگ آورده‌اند. صد‌ها میلیون دلار از وجوه نقد دزدیده‌شده از طریق صرافی‌ها، پول‌شویی شده‌اند. این سرمایه‌ها در حالت عادی تحت تحریم‌ها قرار می‌گرفتند و هیچ گاه امکان نداشت به دولت کره شمالی برسند.

انتظار می‌رود که گستردگی فعالیت‌های چنین کمپین‌هایی رفته رفته بیشتر نیز بشود. پیش‌بینی می‌شود که کره شمالی، فعالیت‌های مونرو خود را در سال ۲۰۲۰ تقویت کند و شبکه‌ای که ۱.۵ میلیارد دلار ارز دیجیتال را پولشویی کرده همچنان در حال فعالیت باشد.

به گفته‌ی آژانس‌های ایالات متحده، جمهوری دموکراتیک خلق کره، از قابلیت‌های سایبری برای دزدی از مؤسسات مالی استفاده می‌کند. این کشور، الگویی از فعالیت‌های سایبری مخرب و مضر را که کاملاً با هنجار‌های بین‌المللی در فضای سایبری مغایرت دارد، مورد استفاده قرار داده است.

مقامات آمریکایی حتی برای شرایطی که به نظر برسد کمکی به فعالیت‌های رمزنگاری کره شمالی صورت گرفته است، سیاست‌های تسامح صفر یا بدون ارفاق را به کار گرفته‌اند. ویرجیل گریفیت (Virgil Griffith)، توسعه‌دهنده اتریوم، در اوایل سال ۲۰۲۰ برای شرکت در کنفرانس رمزنگاری کره شمالی به توصیف چگونگی استفاده از بلاک چین برای دور زدن تحریم‌ها متهم شد و تحت پیگرد قانونی قرار گرفت.

کره شمالی اتهام به سرقت بردن ۲ میلیارد دلار در قالب فیات و ارز دیجیتال را به شدت رد کرده است. این اتهامات از منظر کره شمالی چیزی جز یک بازی کثیف نیست. اما بقیه‌ی کشور‌ها نظر متفاوتی دارند.

ممکن است علاقه مند باشید
guest

لطفا در صورت مشاهده دیدگاه‌های حاوی توهین و فحاشی یا خلاف عرف جامعه لطفا با گزارش سریع آن‌ها، به ما در حفظ سلامت بستر ارتباطی کاربران کمک کنید.

2 دیدگاه
آرین
آرین
۴ سال قبل

در مورد دزدی های خودشون چرا چیزی نمیگن مثلا سرچ کنید رابرت مرداک رائفی پور کلیپش میاد

فرشاد بیتی
فرشاد بیتی
۴ سال قبل

?

هاب
مکانی برای گفتگو درباره سرمایه گذاری کریپتو. همین الان عضو شو
ورود به هاب