یک صرافی دیگر هم پرایوسی کوینها را حذف میکند!
یکی از صرافیهای مشهور کره جنوبی با نام «آپ بیت» (Upbit)، تبادلات شش ارز دیجیتال، از جمله برخی از پرایویسی کوینها یا همان ارزهای دیجیتال پیگیر گریز را متوقف خواهد کرد. ارزهای دیجیتال پیگیر گریز آنهایی هستند که اطلاعات تراکنشهایشان کاملا ناشناس است که پیگیری برای شناسایی فرستنده و گیرنده را سخت میکند.
بهگزارش «کوین تلگراف»، آپ بیت روز گذشته، ۲۹ شهریور، در اطلاعیهای اعلام کرد که علاوه بر توقف معاملات ارزهای دیجیتال مونرو (XMR)، «دش»، زی کش (ZEC)، «هاون» (XHV)، «بیت تیوب» (TUBE) و PIVX، این شش ارز را تا ۳۰ سپتامبر ۹ (مهر) از فهرست ارزهای پشتیبانی شده خود حذف خواهد کرد.
در اطلاعیه شرکت آمده است که سپردهگذاری این ارزهای دیجیتال را پشتیبانی نمیکند و تمامی سفارشهایی که پس از اعلام ممنوعیت به شکل وون (واحد پول کره جنوبی)، بیت کوین، اتر و USDT ثبت شده باشند را نیز لغو خواهد کرد.
آپ بیت از احتمال استفاده از این ارزهای دیجیتال برای مقاصد پولشویی و ورود سرمایهها از شبکههای خارجی بهعنوان دلایل حذف آنها از پلتفرم، نام برد.
حذف شش ارز دیجیتال از پلتفرم آپ بیت در حالی صورت میگیرد که هفته گذشته شاهد حذف پنج آلت کوین مشهور از جانب صرافی OKEx در کره جنوبی بودیم. به گفته OKEx حذف این ارزها به منظور پیروی از قوانین بینالمللی صورت گرفته است.
طبق اطلاعیه OKEx، این صرافی از تاریخ ۱۰ اکتبر (۱۸ مهر) تبادل ارزها مونرو، دش، زی کش، هورایزن و سوپربیت کوین را متوقف خواهد کرد. تمرکز این ارزها بر مسائل حوزه حریم شخصی و عدم انتشار اطلاعات فرستنده و گیرنده تراکنش و نبود امکان به اشتراک گذاری چنین اطلاعاتی با مراجع ذی صلاح نظیر کارگروه ویژه اقدام مالی (FATF) از جمله دلایل حذف این ارزها از OKEx عنوان شده است.
کارگروه ویژه اقدام مالی یا همان FATF از سال ۱۹۸۹ کار خود را آغاز کرد. این کارگروه که توسط گروه موسوم به G۷ ایجاد شده، وظیفه توسعه سیاستهای مبارزه با پولشویی را بر عهده دارد. با وجود اینکه الزام قانونی در خصوص اجرای آئیننامههای تدوین شده توسط کارگروه ویژه اقدام مالی وجود ندارد، اما کشورهایی که از آنها پیروی نکنند، ممکن است در فهرست سیاه مالی قرار گیرند.
طبق گزارش کوین تلگراف، این قوانین جدید، صرافیها و کسبوکارهای مختلف را ملزم میکند که در صورت انجام تراکنشی بیش از ۱,۰۰۰ دلار، اطلاعاتی نظیر مشخصات طرفین معامله را در اختیار مراجع مربوطه قرار دهند.
تا ماه جولای (تیر)، بیش از ۲۰۰ کشور روی کاغذ این قوانین را پذیرفتهاند، اما نگرانیهایی در خصوص امکان استفاده از این قوانین در سیستمهای غیر متمرکز نظیر بلاک چین وجود دارد چرا که عملا اجرای چنین قوانین برای برخی از پلتفرمها غیرممکن است.
متاسفیم که این مطلب نتوانسته نظر شما را جلب کند. لطفا با نظرات و پیشنهادات خود، ما را در بهبود همیشگی سایت یاری دهید.