ارز‌ها: ۳۱,۶۵۷
ارزش بازار: ۳.۲۲۹ تریلیون دلار
قیمت تتر: ۷۰,۰۱۵ تومان

واکنش کاربران فضای مجازی به ادعای اخیر وارن بافت درباره‌ بیت کوین

واکنش کاربران فضای مجازی به ادعای اخیر وارن بافت درباره‌ بیت کوین

وارن بافت (Warren Buffett)، تاجر بزرگ آمریکایی، یکی از بزرگ‌ترین سرمایه‌گذاران تاریخ معاصر با سرمایه‌ی حدود ۹۰ میلیارد دلار، بیت کوین پرچمدار بازار ارزهای دیجیتال را «ابزار قماربازی» خواند.

بافت قبلاً بیت کوین را با «مرگ موش» مقایسه کرده بود، وی در مصاحبه‌ی خود قبل از نشست برکشایر هاتاوی به گزارشگر گفت:

کلاه‌برداری‌های زیادی مرتبط با بیت کوین است. خیلی چیز‌ها ناپدید شده، ضررهای زیادی صورت گرفته. بیت کوین چیزی تولید نکرده است.

بیت کوین کاری نمی‌کند

بافت معتقد است «بیت کوین هیچ کاری نمی‌کند» و با ارزش‌ترین ارز این بازار، «بی حرکت» است. علاوه‌بر این موارد، این سخنران برجسته، بیت کوین را مانند صدفی می‌داند که هیچ هدف معناداری ندارد.

همچنین بافت به این نکته اشاره می‌کند که بیت کوین به‌عنوان سرمایه‌گذاری در نظر گرفته‌ نمی‌شود، او در ادامه می‌گوید:

یک دکمه از لباسم را می‌کنم؛ من یک توکن خواهم داشت… به قیمت ۱۰۰۰ دلار برای فروش می‌گذارم و ممکن است تا آخر امروز به قیمت ۲۰۰۰ دلار هم برسد ولی این دکمه کاربرد خاصی ندارد و در اصل فقط برای یک کار است.

اگر پرداخت‌های خود را از طریق همین قمار انجام دهید چه؟

در پاسخ به این نظر بافت، کاربر توییتر JP Koning اظهار کرد که بافت درست می‌گوید و بیت کوین بازها برای تجارت پر مخاطره و قمار استفاده شده‌ است. به‌ هر حال این کاربر فعال در عرصه‌ی اقتصاد و وبلاگ‌نویسی، در صفحه‌ی توییتر خود چنین توضیح می‌دهد:

واکنش کاربران فضای مجازی به ادعای اخیر وارن بافت درباره‌ بیت کوین

بافت راست می‌گوید، بیت کوین وسیله‌ی قماربازی است.

اما سوال اصلی اینجاست؛ آیا شما می‌توانید روی یک وسیله قمار سیستم پرداختی بسازید؟ به طوری که همه از آن استفاده کنند نه فقط قماربازها و افراد حاشیه‌ای.

این کاربر که درباره‌ی کوین با ثبات و توکن‌ها مقالات زیادی نوشته است به نظر می‌رسد که از توسعه‌دهندگان پروتکل بیت کوین اینگونه سوال می‌پرسد آیا می‌توانند درگاه پرداختی بسازند که همه از آن استفاده کنند یا بیت کوین فقط به‌منظور سرگرمی و استفاده‌های حاشیه‌ای کاربرد خواهد داشت؟

وی در ادامه‌ی توییت خود می‌نویسد:

واکنش کاربران فضای مجازی به ادعای اخیر وارن بافت درباره‌ بیت کوین

من دیدگاه استفاده به‌منظور سرگرمی و موارد حاشیه‌ای را بر می‌گزینم.

دیدگاهی که بیت کوین را تبدیل به ابزار قمار و درگاه پرداختی کرده است. فقط طرفداران جان‌سخت و مردمی که دسترسی به پول معمولی ندارند مشتاق به استفاده‌ای به‌غیر از این ویژگی برای پرداخت‌های خود هستند.

در پاسخ به این توییت، آرتور بریتمن (Arthur Breitman) مدیر ارشد پروژه‌ی تزوس (Tezos) ، خطاب به این گفته‌ی بافت می‌نویسد:

واکنش کاربران فضای مجازی به ادعای اخیر وارن بافت درباره‌ بیت کوین

 

چند ذخیره ارزش را می‌شناسید که نشان دهنده تعهدات فرد دیگری به شما نباشد؟ شما می‌توانید خودتان از دارایی‌تان نگهداری و به‌راحتی آن‌ را انتقال دهید.

بیت کوین نسخه‌ی دوم طلا

در‌ همین‌حال، مهندس سابق گوگل Vijay Boyapati، که در حال حاضر به‌طور گسترده مفسر بیت کوین است، در توییتی نوشت:

واکنش کاربران فضای مجازی به ادعای اخیر وارن بافت درباره‌ بیت کوین

بیت کوین نسخه‌ی دوم پی‌پل نیست؛ بیت کوین نسخه‌ی دوم طلا است؛ جای تعجب نیست که بافت در درک گزاره‌ی ارزش طلا هم گذشته‌ی خوبی ندارد.

جالب است که انتقاد بافت از بیت کوین در عملکرد ناموثر در حیطه‌ی واسطه تبادل (MoE) یا ذخیره‌ی ارزش (SoV)، درست بعد از ایجاد کمپین «طلا را رها کن» ( DropGold#) توسط کمپانی مرتبط با ارزهای دیجیتال Grayscale Investments، مطرح شد. در این کمپین، شرکت Grayscale به‌طور جدی بیت کوین را شکل بهتری از سرمایه‌گذاری خواند. همچنین مدیر این کمپانی ادعا می‌کند که زمان دوری از شمش طلا به‌عنوان سرمایه گذاری است زیرا این «طلاست که هیچ کاری نمی‌کند».

در پاسخ به این کمپین، شورای جهانی طلا، در وبلاگ خود پستی را منتشر کرد که ادعا می‌کند قیمت بیت کوین به‌شدت نوسان دارد و هیچ‌گاه جایگزین طلا نمی‌شود زیرا باگذر زمان اثبات شده و یک دارایی پابرجا است.

منبع: cryptoglobe
ممکن است علاقه مند باشید
guest

لطفا در صورت مشاهده دیدگاه‌های حاوی توهین و فحاشی یا خلاف عرف جامعه لطفا با گزارش سریع آن‌ها، به ما در حفظ سلامت بستر ارتباطی کاربران کمک کنید.

57 دیدگاه
Asadollah Asadshir
Asadollah Asadshir
۵ سال قبل

بحث بیت کوین بحث معیاری برای ارزش گذاری و نقل و انتقال ارزش هست. خود بیت کوین به ذات هیچ ارزشی نداره ولی قابلیتی که داره به اون ارزش میده. برای اینکه شما بتونید با بیت کوین روی چیزی ارزش گذاری کنید اول باید خود بیت کوین رو با یک معیار دیگه یک ارزش اولیه بهش بدید که در حال حاضر اون معیار دلار هست. یعنی اول دلار تعیین می کنه که مقدار مشخصی از بیت کوین چند دلار ارزش داره و بعد از اون شما می تونید از بیت کوین برای ارزش گذاری و جابجایی ارزش بین افراد استفاده کنید. اگه دلار هم روزی از بین بره بالاخره شما بیت کوین رو باید با یک چیزی ارزشش رو معادل سازی کنید. مثلا بگید مقدار مشخصی از بیت کوین معادل چقدر طلا هست. یا مثلا مقدار مشخصی از بیت کوین معادل چقدر زمین در نیویورک هست یا مثلا مقدار مشخصی از بیت کوین معادل چقدر نمک یا چقدر سیب یا چقدر آب هست. شما اول باید یک چیز باارزش توافق شده بین خودتون داشته باشید و بعد نسبت بیت کوین با اون چیز با ارزش رو بدست بیارید و بعد از معجزه بیت کوین و مزایای اون برای جابجایی ارزش استفاده کنید. مهمترین کارآیی که بیت کوین داره ایجاد قابلیتی برای نقل و انتقال ارزش هست که نسبت به سایر روشهای نقل و انتقال ارزش، مزیتهای خودش رو نشون داده. البته معایبی هم داره که طبیعتا ذهنهای خلاق و نوآوری که تونستن ایده ای مثل بیت کوین رو خلق کنند خواهند توانست راه حلی هم برای رفع معایبش پیدا کنن.
بحث امنیت بیت کوین هم برمیگرده به بحث نگهداری از رمز حساب. هرچقدر شما از رمز حسابتون به بهترین شکل ممکن بتونین محافظت کنین بیت کوین هم امن خواهد بود. اینکه گفته میشه صرافی هک شد به معنی هک شدن بیت کوین نیست به معنی لو رفتن رمز حسابهایی هست که بیت کوین درش نگهداری میشه. هیچ جایی امن تر از بلاک چین وجود نداره. شما بلاک چین رو نمی تونید دست کاری کنید مگر با ایجاد یک اجماع جمعی بین دارندگان و گردانندگان بیت کوین. همین بحثی که بعد از هک شدن صرافی در مورد برگرداندن شبکه بلاک چین بیت کوین به عقب مطرح شده.
بدی طلا این هست که اگه به سرقت بره دیگه قابل برگشت نیست. شما طلای یکی رو بدزدی و آبش کنی و باهاش یه چیز دیگه بسازی صاحب اصلی طلا محال است که بتونه اثبات کنه که اون طلا مال اون بوده. شاید بگید که شمش های طلا شناسنامه دار هستن و از طریق مجامع بین المللی برای طلا در مقادیر بالا امکان ردیابی و بازپس گیری وجود داره ولی همین حرف رو هم در مورد بیت کوین می شه زد. که در اینجا اون مجامع بین المللی جاش رو دادن به اجماع جهانی بین دارندگان و گردانندگان شبکه بلاک چین بیت کوین. ولی برخلاف طلا کوچکترین ذرات بیت کوین در شبکه بلاک چین قابل ردیابی هست. از چه حسابی به چه حسابی چقدر بیت کوین منتقل شده از روز اول تا آخرین لحظه که همین الان باشه تمامی تبادلات قابل ردگیری هست. منتهی چون قراره که امن باشه رمزگذاری شده است و تنها دارنده رمز هست که مالک اصلی مقدار مشخصی از بیت کوین خواهد بود.
مسلم هست که نگهداری طلا بسیار سخت تر و پر هزینه تر از نگهداری بیت کوین هست. برای نگهداری و محافظت از مثلا میلیاردها دلار طلا شما نیاز به لشکر تا دندان مسلح دارید ولی برای محافظت از همون مقدار میلیارد دلار بیت کوین شما کافیه که از رمز حسابی که اون مقدار بیت کوین رو در خودش ذخیره کرده محافظت کنید. که روشهای محافظت از رمز (که یک رشته ای از سمبلها هست) هم بسیار متنوع و مطمئن هست. با کمک روشهای رمز گذاری و قدرت ریاضیات حتی با وجود کامپیوترهای کوانتومی هم محال هست که بتونید به اون رمزها دسترسی پیدا کنید. یادتون نره که اگر گیرم کامپیوتر کوانتومی هم ساخته بشه و تجاری بشه قطع به یقین رمزگذاری کوانتومی در اختیار خواهید داشت که این رمزگذاری کوانتومی هم حتی با هیچ ابرکامپیوتر کوانتومی قابل شکستن نیست بدلیل ماهیت ذاتی خود فیزیک کوانتوم که امنیت رو به 100% می رسونه. در مورد معایب و مزایای بیت کوین بعنوان روشی برای ثبت و نگهداری و جابجایی ارزش هم مقالات فراوان وجود داره و بهترین قاضی هم در مورد بیت کوین و رمز ارز دیجیتال زمان خواهد بود که نشون بده پابرجاست و یا رو به اضمحلال و از بین رفتن و منسوخ شدن. اینطور که شواهد و قرائن نشون میده با گذر زمان نشان از قوت و قدرت گرفتن بیت کوین و بلاک چین هست تا اضمحلال و انقراض و منسوخ شدن اون.

عبدالرضا علی پور
عبدالرضا علی پور
۵ سال قبل

مخلص کلام این بود که گفته دکتر وارن بافت از نظر نگاه ارزش درست هست و بیت کویین یک ارزش نیست بلکه یک قرارداد هست و این قرارداد هر چیزی میتونه باشه و ایشون منظورشون این نیست که اگه شما دارید در یک قرارداد وارد میشی و قبول میکنید چیزی را که همه قبولش کردند با یک ارزشی برابر کنید مطمعنانمیتونه فی نفسه ان چیز ارزشمند باشد قرارداد هست مانند توکن هایی که یک قمار باز یا شرط بند از یک بنگاه قمار و یا شرط بندی میگیرد اون توکن ها فقط در همون حیطه قرارداد شدن و با پول برابریشون رو قبول کردند ولی خارج از اون حیطه برای کسی ارزشی ندارند فی نفسه

Asadollah Asadshir
Asadollah Asadshir
۵ سال قبل

مممنون از حسن نظرتون... فقط بعنوان تکمله باید عرض کنم که بیت کوین چیزی فراتر از یک قرارداد صرف و محض است بواسطه تکنولوژی و ایده خلاقانه ای به نام بلاک چین که باعث خلق چیزی به نام بیت کوین شده. مسلما شما نمی تونید از فردا مثلا یک دکمه کت (همون طور که جناب بافت خواستند مثال بزنند) رو بیاید و قرارداد کنید که از این به بعد دکمه کت مصداق ارزش فلان مقدار دلار رو داشته باشه و باهاش کارهایی که بیت کوین انجام میده رو انجام بدید. بیت کوین فراتر از یک دکمه کت صرف هست. بیت کوین یا بهتر بگیم بلاک چین یک ایده و روش نوآورانه و خلاقانه هست برای ثبت و نگهداری ارزش و همچنین نقل و انتقال ارزش. داشتم مقاله ای درباره ایده Cosmos و توکنهای اون به نام Atom مقاله ای می خوندم و اونجا اشاره کرده بود به مفهومی به نام مقیاس پذیری و قابلیت همکاری. اعداد و ارقامی اونجا خوندم که خیلی برام جالب بود. من جمله قدرت پردازش تراکنش در ثانیه. گفته بود که پی پال حدودا 200 تراکنش در ثانیه قابلیت پردازش داره و Visa حدودا 1600 تراکنش در ثانیه قدرت پردازش داره. در حالیکه اتریوم 20 تراکنش در ثانیه و بیت کوین 7 تراکنش در ثانیه قدرت پردازش داره که این واقعا افتضاح هست برای ارزهای دیجیتال. این نشون میده که ارزهای دیجیتال برای اینکه قابلیت جایگزینی با چیزی مثل visa رو داشته باشند راه بسیار درازی رو در پیش دارند. و خیلی باید اصلاحیه بخورند و توسعه پیدا بکنند تا قابلیتهاشون نسبت به رقبای سنتی بهتر بشه. ادعا می شد که مثلا بلاک چین cosmos اومده که این مشکلات رو برطرف کنه و توانایی انجام هزاران تراکنش در ثانیه رو خواهد داشت. خد ارو چه دیدید. شاید در عمل مثلا cosmos با موفقیت پیاده سازی بشه و روشش و توکنهاش جای مثلا بیت کوین رو بگیره. اون موقع بیت کوین بی ارزش بشه و به جاش توکنهای cosmos ارزشی به مراتب فراتر از بیت کوین پیدا کنه. آینده تکنولوژیها به نوعی غیرقابل پیش بینی هست و هیچ کس نمی دونه که در آینده چه ایده ها و روشهای نوآورانه و خلاقانه ای امکان ظهور دارند و باید نشست و دید که این انسان دوپا چه شعبده بازیهای دیگری می تونه از خودش ارائه بده. تا الان که به نظرم خارق العاده عمل کرده این موجود دو پا.

عبدالرضا علی پور
عبدالرضا علی پور
۵ سال قبل

کف حمایتی cosmos در یک زون حمایتی بین 9945.دلار تا 2.2347 دلار در نمودار سالانه برای شروع موج دوم قرار داره که میشه محدوده بین 61.8 تا 83 درصد برگشتی موج اول خریدارها و فعلا در یک روند برگشتی داره موج دوم را تکمیل میکنه و باید برای خریدش صبر کرد هنوز زوده و زمان لازم داره

عبدالرضا علی پور
عبدالرضا علی پور
۵ سال قبل

جناب اسد شیر لطفا کمی برای من توضیح بدید اگه زحمتی نیست در مورد اینکه الان اگه من بخوام بخرم باید cosmosیا atom رو خرید کنم و اینکه از کجا بخرم و کجا نگهداریش کنم و را ه ایمن کردنش به چه صورت باید باشه ببخشید که براتون زحمت درست میکنم ممنون

عبدالرضا علی پور
عبدالرضا علی پور
۵ سال قبل

این برای من یک سیگنال بنیادی خوب محسوب میشه و اگر قطعییت داشته باشه واقعا میتونه ارزش این رو به خیلی بالاتر از بیت کوین برسونه

عبدالرضا علی پور
عبدالرضا علی پور
۵ سال قبل

توضیح شما قانع کننده بود در مورد یک پروتکل ولی اگر کیف پول بنده به سرقت رفت کسی هست که جوابگوی شخص من باشه الان اگه کارت بانکی بنده توسط یک نفر خالی بشه امکان ردگیری هست و بانک و پلیس با من نهایت همکیاری را میکنه اگر کیف پول یک نفر به سرقت بره در ارز دیجیتال ایا نهادهای همکار و ناظری برای برگردوند این دارایی وجود داره و این چنین تضمینی درش هست؟

Asadollah Asadshir
Asadollah Asadshir
۵ سال قبل

میخوام این رو تصریح کنم که بهتره بگیم رمز کیف پول شما به سرقت رفت. به سرقت رفتن کیف پول ارز دیجیتال بی معنی است. این رمز کیف پول هست که مهم هست. فعلا در جواب شما این رو میشه گفت که در حال حاضر اجماع و توافق جمعی و جهانی بر این قرار گرفته که مالک اصلی پول دیجیتال دارنده رمز هست. و اگر رمز شما لو بره و پولتون بدون اجازه شما جابجا بشه به جایی که دیگه شما بهش دسترسی نداشته باشید هیچ کاری نشه کرد. قرارداد جمعی بر این قرار گرفته. و همه قبولش کردن و ترجیح دادن که چنین باشه. و علی رغم چنین شرطی با کمال میل از ارز دیجیتال استفاده کنند و سرمایه های میلیون دلاری یا میلیارد دلاردی درش سرمایه گذاری کنند.
شاید از دید من یا شما این خیلی بد باشه و ترس آور ولی از دید بعضی های دیگه این بسیار هم عالی باشه یعنی کنترل صد در صد بر دارایی های فردی و قبول مسولیت این کنترل صد در صد. پول شما هم اگر در بانک در امنیت کامل باشه چون شما تفویض اختیار کردید ممکنه بلوکه بشه و مصادره بشه و از دسترس شما خارج بشه توسط دولت و نهادهای حکومتی بهر دلیل موجه یا ناموجه. کما اینکه در زمان انقلاب چنین اتفاقی افتاد و بعضی از افراد املاک و دارایی هاشون ضبط و مصادره شد و از دسترسشون خارج شد. حتی در همین زمان حال هم شما ممکنه که مورد کلاهبرداری قرار بگیرید و بدلیل اشتباه خودتون مثلا در انجام یک معامله سرمایه تون رو از دست بدید مثلا طرف مقابل بره حکم قضایی بگیره و کلیه حسابهای شما مسدود بشه و پول شما از دسترس شما خارج بشه. هر احتمالی در هر دو حالت وجود داره چه درباره پول سنتی و چه درباره پول دیجیتال رمزگذاری شده.
حرف شما این هست که بدترین چیز بیت کوین اینه که اگه رمز کیف پولتون گم بشه دیگه به پولتون مطلقا هیچ دسترسی ندارید و به همین خاطر ترجیح می دید که سراغ چنین چیز مزخرفی نرید ولی خب این نظر شخصی شماست و خیلی های دیگه هستند که علی رغم این بدی بیت کوین و رمز ارز رو چیز مزخرفی نمی دونن و برعکس چیز خیلی عالی هم می دونن و حاضرن که سرمایه شون رو تبدیل به اون کنن و یا ازش استفاده کنن برای جابجایی پول و مسولیت استفاده کردن ازش رو قبول کنن
فرق شما به عنوان مخالف بیت کوین با موافقان بیت کوین این هست که شما نمی خواهید مسولیت استفاده کردن از بیت کوین رو شخصا قبول کنید بدلیل معایبی که از دید شما داره ولی موافقان بیت کوین تمام مسولیت و مخاطراتش رو قبول می کنند و ازش استفاده می کنن.
ولی خب استفاده کردن از هر چیزی معایب و مخاطراتی داره ولی این باعث نمیشه که افراد بدلیل معایب و یا مخاطرات یک چیز از اون چیز استفاده نکنن. مثلا در استفاده کردن از چاقو این خطر وجود داره که ما دستتمون رو چاقو ببره و اگه بریدگی خیلی جدی باشه باعث خونریزی شدید بشه و حتی منجر به مرگ بشه در شرایط خیلی خیلی بعید ولی همگی از چاقو استفاده می کنیم و از مزایاش بهره می بریم و حواسمون به معایب و خطراتش هم هست یا مثلا ماشین، اگه از ماشین استفاده کنید این خطر وجود داره که تصادف کنید و بهتون ضرر مالی و جانی شدید برسه ولی علی رغم این عیب همه مشتاق و طالب استفاده از ماشین هستند و تبدیل شده به یک چیز ضروری که زندگی بدون اون غیرممکن میشه برای بشر امروزی.
بهترین ایده ای که الان برای این ایرادی که مطرح کردید درباره بیت کوین به ذهنم می رسه اینه که شرکتهای بیمه بیان و از این راه کسب درآمد کنن. چه جوری؟ از راه بیمه کردن موجودی کیف پول مثلا. البته شاید اساسا چنین ایده ای عملی نباشه ولی منظورم این هست که شاید در آینده راهکاری برای چنین مشکلاتی هم فراهم بشه ولی همونطور که در عمل می بینید علی رغم وجود چنین خطر بزرگی این همه سرمایه جذب ایده بیت کوین و ارزهای دیجیتال شده این یعنی اینکه مزایایی که ارزهای دیجیتال داشتن بسیار بیشتر از معایب این چنینی بوده که علی رغم وجود چنین عیبی باز مورد توجه و استفاده توسط عموم قرار گرفته.

عبدالرضا علی پور
عبدالرضا علی پور
۵ سال قبل

واقعا عالی بود جواب شما و من دیگه قانع شدم که علی رغم معایبی که داره از محاسنش نمیشه صرف نظر کرد ولی باید یک اجماع عمومی در ایمن شدن هر چه بیشرش وارد عمل بشه و مثلا مثل ماشین هایی که احتمال مرگ در تصادف براشون کمتر شده با کیسه های هوای مختلف این ارز دیجیتال هم به یک امنییت خیلی بالا دست پیدا کنه و همون راهکار جنابعالی و راهکار بنده که پیشنهاد دادم یعنی بیمه شدن بیت ها و تاییدیه خروج و نقل و انتقال با اثر چشم یا انگشت بتونه مزایاش را بالا ببره من موافق استفاده از این ابزار مالی هستم و راه را خیلی کوتاه و هزینه را بر میدارد فقط مشکلم امنییتش هست و به همین خاطر جرات چنین ریسکی را حقیقتا ندارم زیرا پولم را از راه سهل و خلافی بدست نیاوردم که اینطوری برام مهم نباشه و براش زیاد زحمت کشیدم ولی اگه لازم بشه تا 10 درصد دارایی را برای کار سود اوری که بازده 100 درصدی در زمان کوتاهی برام داشته باشه با این روش فعلا جابه جا میکنم یعنی مدیریت ریسک میکنم با هاش ممنون از توضیحات خوب و ارزنده جنابعالی و دقیقا شما متوجه منظور دکتر وارن بافت هستید که میتونه یک دکمه کت هم باشه این فقط یک پروتکل هست بین افراد که قبول کردند که این دکمه کت فعلا ارزشش مثلا 5000 دلار باشه و میشه با هر بیت ان یک کالایی به ارزش 5000 دلار را معامله کرد بسیار زیبا گفتید و قانع کننده بود ممنونم جناب

دانته آلیگیری
دانته آلیگیری
۵ سال قبل

انسان حتی اگه پولدارترین آدم هم بشه دیو طمع دست از سرش بر نمیداره حتی اگه پیر هم بشه بدتر میشه،خیلی از این جور ادمها میشناسم ... این اقای بافت خیلی هم حساب شده حرف میزنه و میدونه داره چیکار میکنه ... شما حساب کنید اگه همه برن تو بیت کوین و ارزهای دیجیتال سرمایه گذاری کنن،دیگه کی میاد زمینهای وارن بافت رو بخره یا بیاد محور سرمایه گذاری این بابا رو حمایت کنه ...

به قول صائب تبریزی :

ادمی پیر چو شد حرص جوان میگردد
خواب در وقت سحر گاه گران میگردد .

عبدالرضا علی پور
عبدالرضا علی پور
۵ سال قبل

قبول کن که ناقصه و یک چیز ناقص نمیتونه ارزشمند باشه

Asadollah Asadshir
Asadollah Asadshir
۵ سال قبل

هر چیزی که شما باهاش روبرو هستید ناقص هست و اساس هیچ چیز کاملی رو نمی تونید سراغ بگیرید ولی علی رغم ناقص بودن دارای ارزش بوده و ازش استفاده می شه و نکته اصلی این هست که بشر قابلیت رفع نقص داره. همون چیز ناقص که دارای ارزش نسبی بوده بعد از رفع نقص کامل تر شده و قطعا ارزشمندتر خواهد شد. ولی هیچ وقت شما هیچ چیز ناقصی رو به این دلیل که چون ناقص هست پس مطلقا بی ارزش هست کنار نمی گذارید و یقینا شما در زندگی روزمره تون هم از خیلی چیزهای ناقصی که براتون ارزش دارند بناچار استفاده می کنید تا بلکه یک روزی نقصش برطرف بشه. چرا راه دور بریم همین پراید ناقصی که همه ازش می نالند یه زمانی 20 میلیون ارزش داشت و الان تو گرونی میگن که بالای 50 میلیون ارزش داره و کلی ایرانی هم دارن از همین چیز ناقص استفاده میکنن و براشون ارزش داره. تا حالا کسی رو دیدی که پراید ناقص خودش رو به دلیل اینکه چون ناقص هست پس بی ارزش هست کنار خیابون ول کنه بره پی کار خودش؟ از کجا معلوم شاید ماشین زیرپای خود شما یا یکی از آشناهای شما هم همین پراید ناقص باشه که از قضا خیلی هم براش ارزشمند است.

عبدالرضا علی پور
عبدالرضا علی پور
۵ سال قبل

جناب اسد شیر واقعا دلایل شما و حرفهاتون منطقی هستند و معلومه که در چندین زمینه فلسفه و منطق و علم فیزیک و روانشناسی کاملا استاد هستید و من از شما همه را میپذیرم و تسلیم هستم حرف درست و منطقی جواب نداره همه را درست گفتید درود بر شما به جایی زدی که خودم ازش شروع کرده بودم با هر خورشیدی زمینهایی تشکیل میشه و دیگه حرفی نمیمونه و همه را میپذیرم

Asadollah Asadshir
Asadollah Asadshir
۵ سال قبل

زیباترین قابلیتی که انسان داره این هست که می تونه با گفتگو کردن اختلافات رو رفع کنه و به توافق برسه. این بسیار خارق العاده است و از نظر من به چیزی شبیه معجزه شبیه هست. و فاجعه از اونجا آغاز میشه که نشه با گفتگو به توافق رسید.

عبدالرضا علی پور
عبدالرضا علی پور
۵ سال قبل

اگر براتون مقدور ه و زحمتی نیست لطفا در مورد نحوه خرید و نگهداری cosmos و اینکه باید در کجا نگهداریش کنیم و چطور نگهداری کنیم نیز توضیحی و لینک را بگذارید ممنون استاد عزیز

Asadollah Asadshir
Asadollah Asadshir
۵ سال قبل

متاسفانه در این مورد هیچ اطلاعاتی ندارم و صرفا از طریق یک مقاله من با این موضوع آشنا شدم. باید شخصا در اینترنت درموردش تحقیق کنید.

عبدالرضا علی پور
عبدالرضا علی پور
۵ سال قبل

شما واقعا نمیدونی که زمین از همه چیزی ارزشش بیشتره؟ بنا به خصوصیت های ذاتی که داره 1- تولید نمیشه 2- همیشه تقاضا براش هست 3- سال به سال به دلیل رشد جمعییت و توسعه یافتگی محدودتر و کمتر میشه 4- دزد نمیتونه ببره 5- هزینه نگهداری و انبارداری نداره

Asadollah Asadshir
Asadollah Asadshir
۵ سال قبل

منبع ارزش زمین نیست. منبع ارزش انسان هست. زمان دایناسورها رو تصور کن که هیچ انسانی وجود نداشت. آیا اون موقع هم زمین دارای ارزشی بود که الان هست؟ زمینهای قاره آمریکا چقدر می ارزید؟ ارزش گذاری رو انسان انجام میده. نه زمین نه طلا نه بیت کوین نه هیچ چیز دیگه ای به ذات هیچ ارزشی نداره. این انسان هست که می آد و روی چیزها ارزشگذاری می کنه و چیزی را با ارزش تر فرض می کنه و چیز دیگه ای رو بی ارزش تر فرض میکنه. تاکید می کنم که فرض می کنه. در همین فرض هم قطعیتی وجود نداره. خود مفروضات انسان هم برپایه مفروضات دیگری بنا میشه.
ارزش گذاری انسان هم بستگی به پارامترهای بسیار زیادی داره که مهمترین اونها زمان و عصر و دوره هست. نزد انسان غارنشین مبنای ارزش یک چیزی بوده و نزد انسان قرون وسطی مبنای ارزش یک چیزی بوده و نزد انسان عصر فضا هم مبنای ارزش یک چیز دیگری است.
اگه بگم که این زمین نیست که ارزشش از همه چیز بیشتره بلکه این آسمون و فضا هست که ارزشش از همه چیز بیشتر چی میگید. تا فضا و آسمونی نباشه زمینی هم نخواهد بود. شما می تونید یک ایستگاه فضایی پیشرفته داشته باشید که هیچ وابستگی به زمین نداشته باشه و اونجا به زندگی ادامه بدید به شرط بدست آوردن تکنولوژی مورد نیاز این قضیه. مهم این هست که مبنای ارزش خودتون رو اول تعیین کنید. تا مبنا مشخص نباشه صحبت از ارزش کردن بی معناست.
دیگه اینکه اولا زمین تولید میشه البته طی میلیاردها سال در منظومه های شمسی که در فضا بی نهایت از اونها شکل گرفته و میگیره و خواهد گرفت برطبق جدیدترین یافته های علمی. دوم اینکه وقتی به تکنولوژی مورد نیاز برای زندگی در فضا دست پیدا کنی دیگه تقاضای همیشگی برای زمین نخواهد بود سوم اینکه رشد جمعیت دست خود بشر هست چرا که اگه خود بشر هم رشد جمعیتش رو کنترل نکنه خودبخود از چرخه روزگار و هستی حذف خواهد شد چهارم اینکه شاید دزد نتونه زمین رو ببره ولی میتونه مالکیت زمین رو از شما بدزده، و قبول دارید که در نظر شما این زمین نیست که ارزش داره بلکه مالکیت زمین هست که برای شما ارزشمند هست و مالکیت زمین رو شما برای خودتون و دیگران چطور اثبات می کنید یا از راه زور و یا از راه توافق جمعی که در هر دو حالت به راحتی قابلیت سلب شدن و دزدیده شدن از شما رو داره اگه با یک آدم زورگو روبرو بشید و یا کلیه مدارک و سوابق اثبات کننده مالکیت شما روی زمین مورد ادعای شما توسط اون دزد نابکار دزدیده بشه و یا مثلا دستکاری بشه که شما نتونید هیچ چیزی رو ثابت کنید. پنجم اینکه زمین هم هزینه نگهداری و انبارداری داره متاسفانه بطور مثال اگه شما از آبهای زیرزمینی بدرستی بهره برداری نکنید باعث فرونشست زمین می شه و زمینی که توش نشستید محتمل هست که ناگهان بعد از گذشت سالها ترک برداره ، زمین زلزله داره و برای محافظت از سیل باید براش هزینه کنید و سیل بند بسازید براش و خیلی چیزهای زیاد دیگه ای که با کمی دقت میشه لیستش کرد

عبدالرضا علی پور
عبدالرضا علی پور
۵ سال قبل

به خاطر همین هم هست که میگم از ارزش سر در نمیارید شماها زمین هیچ وقت تولید نمیشه ولی بیت تولید میشه

ماکان
ماکان
۵ سال قبل

اقای علی پور عزیز شما میفرمایید که چون صرافی مورد هک قرار گرفته بیت کوین امنیت نداره خب اگه این حرفی که شما میزنی درست باشه پس اگه بانک مورد سرقت قرار بگیره پول امنیت خودش رو از دست میده که این یک حرف اشتباه است درستش اینه که اگه یک نفر دستگاه چاپ اسکناس درست کنه که اسکناس های مشابه اصل تولید کنه پول دچار ناامنی میشه همین طور طلا .دوم اینکه حمل و نقل سرمایه در دنیای امروز از خود سرمایه مهمتر است (البته در وضعیت نا امنی منطقه )برای اقای بافت که تحت حمایت دولت امریکا هستند واضح ه که بیت کوین و رمز ارز ها مثل دکمه میمونه ولی مردم این طرف دنیا مشکلاتی دارن که اون توی خواب هم نمیتونه تصور کنه یه نمونه مثال میزنم شما فکر کن یک نفر توی سوریه چند سال پیش اگه سرمایش فیزیکی بود الان دست داعش افتاده بود و در این صورت کل سرمایش از بین میرفت و خودش هم با دست خالی باید توی کمپ پناهندگی گرسنگی میکشید یکی از محاسن رمز ارزها جابجایی راحت دارایی میباشد که جناب بافت که پشتش به بانکهای دنیا گرمه درک درستی از این موضوع نداره در مورد قابل لمس بودن دارایی هم میتونم بهت بگم که خیلی از دارایی ها توی این دنیا قابل لمس نیست ولی دارایی محسوب میشه در مورد هک کوانتومی هم خدمتت عرض کنم که اگه علم اینقدر پیشرفت کنه که یه همچین کامپیوتری بسازه که کل بانک ها و سیستم های پرداختی و دریافتی اول مورد سوع قصد قرار میگیرن تا برسه به بیتکوین پس همان طور که با پیشرفت علم ابزار دزدی پیشرفت میکنه ابزار امنیتی هم پیشرفت میکنه با امید موفقیت

عبدالرضا علی پور
عبدالرضا علی پور
۵ سال قبل
پاسخ  ماکان

شما وقتی پول رو توی بانک میگذاری اگه بانک سرقت بشه بانک مرکزی تضمین کرده محل پول شما را و وظیفه داره پول شما را بده و مسوولیت سرقت با شما نیست ولی ایا در رمز پایه ها چنین تضمینی وجود داره اگر یک کیف پول هک شد و دارایی هاش رفت کسی جوابگوی شما هست و مثل بانک مرکزی تظمینی براتون هست ؟ یا ماست مالی میشه ؟

Asadollah Asadshir
Asadollah Asadshir
۵ سال قبل

این مثال شما چیزی است شبیه عصر غرب وحشی. در زمان غرب وحشی که هنوز بانکی راه نیفتاده بود و بانک مرکزی نبود هر کس مسول نگهداری پول خودش بود با اسلحه ای که در دست داشت. این ایراد شما به بیت کوین رو میشه اینجوری شبیه سازی کرد. فرض کنید شما به زمان غرب وحشی با ماشین زمان رفتید و دارید عین همین ایراد رو به پول یا دلار می گیرید. که چون جایی وجود نداره که مسولیت پول یا دلار به سرقت رفته رو به عهده بگیره و جوابگو باشه و تضمین کنه پس پول یا دلار بی ارزش هست و نباید ازش استفاده کرد. اگه چنین چیزی اون موقع به استفاده کنندگان دلار گفته می شد آیا قابل قبول بود؟ که چون دلارهای به سرقت رفته شده رو دیگه نمیشه ردگیری کرد و بازپس گرفت پس دلار چیز بی ارزشی هست و ابزار بدرد نخوری هست که ارزش استفاده کردن نداره. می بینید که تاریخ نشون داده که همون موقع هم دلار یا پول علی رغم معایبی که داشته مورد استفاده قرار گرفته و بمرور سعی شده معایبش برطرف بشه و بر مزایاش افزوده بشه.
بیت کوین هم همین طور هست به نظر من. قطع به یقین بیت کوین مزایای قابل توجهی داشته که تونسته این همه سرمایه به خودش جذب کنه و مورد توافق اجماع جمعی قرار گرفته برای استفاده کردن ازش چون قابلیتهای غیرقابل انکاری داشته. مسلم هست که اگه روزی این قابلیتهای خودش رو که الان بهش ارزش داده از دست بده تبدیل به یک چیز بی ارزش خواهد شد. مثل اسب که زمانی قابلیت منحصربفرد برای بشر داشت و باعث رشد توسعه تمدن بشری شد و زمانی که قابلیت خودش رو از دست داد (با ورود تکنولوژیهای جدید و نو مثل ماشین) از دور خارج شد.

عبدالرضا علی پور
عبدالرضا علی پور
۵ سال قبل

کامل منطقی میگید حرف حساب را باید قبول کرد من هم نگفتم که نباید ازش استفاده بشه و خودم هم دارم هم کیف پول کویین پوت دارم و هم بیت کویین ولی مقدارش کم هست و باید بنا به فرمایش دوستان اطلاعاتم را در این زمینه بیشتر کنم تا برام بیشتر موضوع قابل فهم باشه ممنونم از وقتی که گذاشتید و با حوصله و منطق خوب و دلایل زیبا جواب مرا دادید سپاس گذارم استاد عزیز و لطفا یک منبعی که بتونم نسبت به شبکه بلاک چین اطلاعاتم را بیشتر کنم معرفی کنید من نمیدونم گرداننده یک شرکت هست یا شبکه هست و همینم برام خیلی سوال شده ایا این شبکه توسط تک تک افراد توسعه پیدا میکنه یا یک شرکتی متولی این شبکه هست ؟

Asadollah Asadshir
Asadollah Asadshir
۵ سال قبل

ما در دنیای کامپیوتر مفهومی داریم به نام open source یعنی متن باز. یعنی چیزی که هیچ کس مالکش نیست و استفاده از اون مجانی هست و توسط تیمی حرفه ای و متخصص از توسعه دهندگان پشتیبانی می شه. پس هیچ شرکتی پشت ایده بلاک چین یا مثلا بیت کوین وجود نداره. بلکه جمعی از متخصصین علاقه مند هستند که در یک مثلا انجمن اینترنتی جمع شدند و با هم در زمینه توسعه بلاک چین و مثلا بیت کوین تبادل اطلاعات می کنند و باهم برنامه نویسی می کنند و با هم کدهاشون رو به اشتراک می گذارند و با هم عیب یابی می کنند و با هم رفع عیب می کنند. سورس شبکه بلاک چین بیت کوین در اختیار همگان و تمامی متخصصین هست و هر کسی و هر مجموعه بهش دسترسی داره و می تونه در توسعه اش کمک کنه ولی هر تغییری در اون به جهت استفاده جدی ازش باید به تایید همه انجمن متخصصین برسه. سایت رسمی بیت کوین هم آدرسش https://bitcoin.org هست. می تونید بهش نگاه بندازید. لینک https://bitcoin.org/en/development اطلاعات جامعی درباره توسعه دهندگان بیت کوین ارائه میده که همگی بطور داوطلبانه در ادامه این پروژه فعالیت می کنند. شبکه سرویس دهندگان بیت کوین هم همون ماینرها هستند که اونها هم داوطلبانه در این زمینه فعالیت می کنند که صد البته از راه کسب پاداش استخراج بیت کوین و تایید تراکنشهای بیت کوین ، از طرف الگوریتم خود بیت کوین پاداش از جنس بیت کوین دریافت می کنند و سودهای سرشار از این راه بدست می آرند. در مقاله ای می خوندم که تعداد حدودا 99000 فول نود بیت کوین در سراسر دنیا وجود داره. فول نود یعنی سروری که یک نسخه کامل از کل شبکه بلاک چین رو در اختیار داره و پردازش می کنه که البته برای اینکه تغییری بشه روی شبکه بلاک چین اعمال کرد باید مورد تایید بقیه فول نودها هم برسه طبق الگوریتمی که در شبکه بلاک چین بیت کوین از ابتدا طراحی شده. هر چه تعداد فول نودها بیشتر باشه امنیت شبکه بلاک چین بیت کوین هم بیشتر خواهد بود. بیت کوین زمانی از بین می ره و نابود میشه که همه فول نودها دستگاهاشون رو خاموش کنن و دیگه هیچ کسی کار ماین نکنه. و تا زمانیکه این کار سودآور باشه ماینرهای بیت کوین هم روشن خواهد بود و به کار خودش ادامه خواهد داد حتی اگه در سطح جهانی هم قانونا ممنوع شده باشه. چیزی مثل تجارت مواد مخدر که قانونا ممنوع هست ولی می بینید که نمیشه جلوش رو گرفت و همچنان وجود داره چرا؟ چونکه سودآور هست. تا زمانی هم که بیت کوین و ماین بیت کوین سودآور باشه بیت کوین هست و به راهش ادامه میده.
منم اطلاعاتم رو از همین سایت وزین ارز دیجیتال بدست آوردم و به نظرم فعلا یکی از بهترین مرجعهای زبان فارسی در این زمینه هست. توصیه می کنم تا می تونید تمامی مقالات سایت رو مطالعه کنید. البته لازم نیست که مثلا وارد مباحث تخصصی بشید چون واقعا ثقیل و سنگین هست درکش و نحوه عملکردش. ولی خوب مفاهیم کلی و عمومی اش به نظرم به عنوان اطلاعات عمومی لازم هست که همه درموردش در حد توان اطلاعات داشته باشن. اینکه مثلا رمزنگاری چی هست و مثلا کلید عمومی چی هست یا کلید خصوصی چی هست و چه طور میشه از کلید خصوصی محافظت کرد و نکات امنیتی در ارتباط با استفاده از ارز دیجیتال چیا هست.
یکی از ایده هایی که به ذهن خودم در ارتباط با محافظت از کلید خصوصی رسیده این هست که شما کلید خصوصی تون رو دوباره بیایید و با استفاده از روشهای کدگذاری تا چندین مرحله کد کنید. اینجوری دیگه لازم نیست که کلید خصوصی تون رو مخفی کنید. می تونید چندین مرحله کد کنید و کد شده نهایی را روی اینترنت بگذارید مثلا توی ایمیلتون یا فرضا چاپش کنید و قاب کنید بزنید روی دیوار اتاقتون. و هیچ مشکلی هم نداره که همه ازش خبردار بشن. چونکه شما اصل کلید خصوصی تون رو در معرض دید همگان قرار ندادید بلکه کد شده اش رو در معرض دید همگان قرار دادید و فقط شما می دونید که چطور اون کد شده نهایی رو میشه از حالت کد در آوردش و به کلید خصوصی اصلی رسید. فقط باید حواستون باشه که کدشده نهایی رو گمش نکنید. اینجوری یک پله از مشکلات حل میشه یعنی مشکل مخفی نگه داشتن ولی مشکل گم شدن کماکان پابرجاست. برای این هم که چیزی گم نشه بهترین راه این هست که اون رو در معرض دید قرار بدید چرا که نیازی به مخفی کاری نیست.

عبدالرضا علی پور
عبدالرضا علی پور
۵ سال قبل

یک سوال دیگه هم برای من پیش امده که مجبورم باز وقت شما را بگیرم همونطور که فرمودید این شبکه توسط توسعه دهندگان برنامه ریزی شده و به راه خودش ادامه میده و توسط ماینرها پشتیبانی میشه و اینطور که من متوجه شدم 21 میلیون بیت بیشتر استخراج نداریم وقتی که استخراج کامل بشه تکلیف پشیبانی و ماینرها چه خواهد شد؟ دیگه استخراجی نیست که بخوان پاداشی دریافت کنند و اون موقع چه کسی میخواد این محاسبات را پشتیبانی کنه

Asadollah Asadshir
Asadollah Asadshir
۵ سال قبل

پیشنهاد می کنم در این مورد این مقاله در همین سایت ارز دیجیتال مطالعه کنید: https://arzdigital.com/what-happens-bitcoin-21-million-mined

عبدالرضا علی پور
عبدالرضا علی پور
۵ سال قبل

ممنونم از راهنمایی های خوب و زیبای شما پس اگر اینطور هست اگر کشوری بخواد در مخالفت با توسعه دهندگان اقدامی صورت بده بیشتر تمرکزش را در بالابردن هزینه برق و اینترنت باید بگذاره و اگر کشوری بخواد از این شبکه در راستای اهدافش استفاده کنه باید هزینه اینترنت و برق را تا میتونه پایین بیاره تا به توسعه دهندگان و حمایت کنندگان این شبکه کمک کرده باشه ولی در مورد دید گاه دکتر بافت باید بگم ایشون به ارزشهای ذاتی که باعث ارزشمند شدن میشه کاملا وافق هستند و صحبتهای ایشون واقعا نیاز به تجربه مالی و سرمایه گذاری عملی داره تا به عمق حرف هاش بشه پی برد و هیچ وقت نمیبینیم که ایشون در زمینه های پول و طلا سرمایه گذاری کنه زیرا پول و طلا برای ایشان ابزاریست برای خرید ارزشها و اگر روزی بیت کویین یا توکن ها چایگزین طلا یا پول باشند فقط ازش استفاده ابزاری میکنه برای خرید ارزش شرکتها و لا غیر ایشون قادره با حساب و کتاب دقیق متوجه بشه که کدام مجموعه با عملکردی که داره میتونه در اینده ارزش بالایی بسازه و اصل حرکتش و صحبتهاش بر همین قیاسه و مسلما به ابزارهای خرید و فروش به عنوان ارزش هیچ وقت نگاه نمیکنه

عبدالرضا علی پور
عبدالرضا علی پور
۵ سال قبل

واضافه کنم که اگر توسعه دهندگان شبکه بیت کویین در قالب یک شرکتی بودند وارن بافت در مورد خود این شرکت نظر دیگه ای داشت تا نوع محصولش به طور کلی بافت ارزشمندی کاری را که توسط یک مجموعه داره انجام میشه ارزشگذاری میکنه و به اون ارزش وارد میشه و نه نوع محصولش

عبدالرضا علی پور
عبدالرضا علی پور
۵ سال قبل

از نظر بافت و خودم ارزش ها بر اساس تقاضا دو جور میتونه رقم بخوره یکی تقاضای کاذب و رقابتی و یکی تقاضای ارزشی هست تقاضای کاذب بدون دلیل ارزشی و بر اساس رقابت در خرید رقم میخوره و نمیتونه از استحکام بلند مدت برخوردار باشه و در نهایت در زمان نقد شدن خریداران و متقاضیان ریزش های سنگین را شاهدیم ولی تقاضایی که از پشتوانه ارزشی برخوردار باشه استحکام داره و نمیتونه باعث ضرر و زیان خرید ار و متقاضی بشه و در بلند مدت قابل اتکاست به همین جهت ابزارهایی مانند پول و طلا و ارزهای دیجیتال مبنای محاسبه بنیادین درستی ندارند که بافت بخواد به عنوان ارزش وارد حساب و کتابشون بشه و هر گونه تقاضاو یا عرضه ای در این حیطه از نظر ایشون کاذب محسوب میشه و از استحکام بنیادین برخوردار نیست و به همین دلیل هیچ وقت نمیاد رو این ابزارها سرمایه گذاری بکنه ولی اگر توسعه دهندگان شبکه بیت کویین در قالب یک شرکتی بودند و ترازنامه و صورت های مالی داشتند نظر بافت در مورد خود این شرکت چیز دیگه ای بود و فرق میکرد با نوع محصول

عبدالرضا علی پور
عبدالرضا علی پور
۵ سال قبل

در مورد پراید هم که فرمودید ارزشمند هست برای خلیها و به قیمت بالاش که اشاره کردید این خودرو ساز داخلی با توجه به اینکه از انحصار داره بهره میبره و قیمت خودروش یک قیمت واقعی و رقابتی در سطح خودرو سازهای جهانی نیست و از استاندارد و کیفییت هم برخوردار نیست بازم در معرض ورشکستگی قرار گرفته و اگر بخوایم در یک رقابت ازاد و بدون انحصار و گمرکی همین پراید را قرار بدیم میتونیم همین الان با کیفییت بالاتر و دلار روز در حد 7 تا 10 میلیون واردش کنیم

عبدالرضا علی پور
عبدالرضا علی پور
۵ سال قبل
پاسخ  ماکان

شما پولت را وقتی به سیستم بانکی میسپاری اگر بانک هم سرقت بشه به خاطر تضمینی که بانک مرکزی داده پول شما بر میگرده و این تفاوت رو میگن امنییت و ارزش با امنییت بوجود میاد ولی اگه یک کیف پول هک شد و دارایی شما رفت تضمینی برای برگشت پول شما یا من هست ؟

Asadollah Asadshir
Asadollah Asadshir
۵ سال قبل

اون بانک مرکزی که شما می فرمایید در مورد بیت کوین هم صدق می کنه. بانک مرکزی یعنی اجماع دسته جمعی، همه قبول کردن که هر چی بانک مرکزی بگه مورد قبول همه باشه. در مورد بیت کوین هم اگر اجماع جمعی و توافق جمعی بین دارندگان و گردانندگان بیت کوین و ماینرها صورت بگیره میشه تراکنشهای بیت کوین رو به عقب برگردوند. همه چیز برمیگرده به توافق و قرارداد جمعی که ایجاد شده.

عبدالرضا علی پور
عبدالرضا علی پور
۵ سال قبل

خیلی عذر میخوام اگه حرف های من باعث ناراحتی شما شده و میشه ولی شماها در حدی نیستید که بخواید در مورد شخصیتی مثل دکتر وارن بافت اظهار نظر کنید خدا نگهدار

عبدالرضا علی پور
عبدالرضا علی پور
۵ سال قبل

خیلی براتون متاسفم که فرق بین ارزش و نوع فعالییت رو نمیدونید درست میگید دموکراسی یعنی گوشت گاو نخوردن من هم نظراتم را گفتم و از صحبت های پدر ارزشگذاری جهان دکتر وارن بافت دفاع کردم دموکراسی یعنی اینکه وقتی شخصی حضور نداره و نمیتونه از خودش دفاع کنه نباید بهش ناسزا گفت شما به خاطر باوری که به ارز دیجیتال پیدا کردید به یک شخص برجسته جهانی که برای تمام اساتید دانشگاه های اقتصاد جهان قابل احترام است نظرات ایشون و شخص برجسته و مهمی در دنیا به حساب میاد از نظر ارزشگذاری در انظار همه بهش توهین میکنید اگر مفهوم دموکراسی شما این هست که وضعییت روشنه دیگه دکتر بافت کسی نیست که بخوای در موردش این طور حرف بزنی ایشون یک شخصییت برجسته و مهم در دنیای مالی هست و در عمل و تیوری تمام نظریه هاش را ثابت کرده من هم چند بار گفتم من مخالف ارز دیجیتال و معاملاتش نیستم و خودم هم اگه لازم بشه معامله میکنم و کیف پول دارم و ارز دیجیتال هم دارم خیلی وقت هست که دارم شاید جز اولین ها هم باشم ولی ارزش موضوع خودش را و باید در این زمینه مطالعه و سواد کافی داشته باشید تا بتونی نظر بدی

ADEL
ADEL
۵ سال قبل

دکتر بافت باید از این حرفا بزنه چون میلیارد و ۹۰ سال سنشه دیگر جای برای ریسک نداره و نمی تونی با عصر
دیجیتال به خاطر سنش ارتباط برقرار کنه طبیعی.
راجع به امنیت صرافی ها گفتی ، وقتی آمریکا وارد عصر بانکداری شد گروه مافیا به وجود امده که هر روز چندتا بانک می زنند.و سالها درگیر این موضوع بودن تا ضعف هاشو برطرف کردن و به یک بانک ایمن تبدیل شدن .؛.تو ایران بیشترین کلابردارهی که شده از کارت های عابر بانک و بدست آوردن رمز دوم هستش که اکثر پرونده ها تو این زمینه هستن . این مشکلات برای بیت هر برطرف میشن. کامپیوترهای کوانتومی که چند بعدی هستن و قابلیت کدخونی معکوس دارن می تونند نه فقط بیت کوین تمام رمزها ها کشف کنند و اون موقع تمام سیستم ها کوانتومی میشه نه فقط بیت کوین . و حالا حالا اول راه هستن و سایت های خارجی اغراق می کنند به آخر رسیدم اینو می گن برای جذب بیشتر سرمایگذارها.

سجاد زارعی
سجاد زارعی
۵ سال قبل

وارن بافت حتی گوشی نداره وارن بافت از اینترنت سر در نمیاره و این شخصیت که کلا تو این بعد نبوده و وارد هم نخواهد شد همچین نظر هایی بعید نیست شاید از طریق سرمایه گذاری اومده باشه بالا اما از خودش چیزی تولید نکرده فقط سرمایه گذاری بوده و بس این شخصیت حتی خرج خودش هم نمیکنه شما اگه یه سرچ ساده بزنی میفمی یه ادم یه ادم خصیص که تاحالا از هیچکدوم از تکنلوژی های مدرن پشتیبانی نکرده کسی که هنوز تو قرن 20 زندگی میکنه نه 21

نیما
نیما
۵ سال قبل

لطفا یه نفر آقای "عبدالرضا علی پور" رو از برق بکشه!

آقای عبدالرضا علی پور محترم! شما که مخالف ارز های دیجیتال و فعالیت های مرتبط با این حوزه هستین، حضورتون تو این سایت چه معنا داره؟ و اصلا چرا اینجا نظریه پردازی میکنید؟ صدای مخالفان رو هم باید شنید! دموکراسی اولین هدف غیرمتمرکز سازی و بلاکچین هست! اما اینکه شما بیاین اینجا و عامدانه و تخریبگرانه اعمال نظر بکنید و شعور اعضای این سایت رو زیر سوال ببرین عملی کاملا بیشرمانه است.

عبدالرضا علی پور
عبدالرضا علی پور
۵ سال قبل

امنیت طلای درون خزانه داری یک کشور که تمام قوای تا دندان مسلح از ان دفاع میکند بالاتر است یا امنیت رمز بیت های کویین ؟که هیچ نگهبانی ندارد و یک هکر زبر دست میتواند به ان نفوذ کند اگر در سیستم امن و با پشتوانه محکم داری هزینه میکنی برای نقل و انتقال داری مزد نگهبانان را میدی و در قبال کارشون پاسخگو هستند حرف زدن در خلاف باور افرادی که متعصبانه به چیزی بی ارزش باورمند میشوند مثل این هست که به یک گاو پرست بگویی من دیشب و امروز ظهر گوشت گاو خوردم

DARKWEB
DARKWEB
۵ سال قبل

امنیت بیت وقتی راجبه امنیت شبکه نمی دونی چیه نظر نده ممنون
هیچ کسی تا حالا نتونسته بیت و هک کنه

عبدالرضا علی پور
عبدالرضا علی پور
۵ سال قبل
پاسخ  DARKWEB

شما یا از اخبار بی اصلاعی یا خودت را به اون را ه میزنی خبر هک شدن فینیکس را همین جا برو بخون و از خودت نظر نده اگه بیت قابل هک شدن نیست پس چطوری این مقدار بیت رو از فینیکس بردن؟؟؟؟؟

ایمان
ایمان
۵ سال قبل

اگر هک شدن یک صرافی مثل فینیکس مثل سرقت یک طلا فروشی باشه . هک شدن بیت کوین مثل هک شدن خزانه داری هست.
اگر بیت کوین رو هم بریم یکجا بزاریم مثل خزانه و ازش استفاده نکنیم هک نخواهد شد و هزینه نگهداری هم نداره.
اگر هم به جریان بندازیمش مثلا ببریم تو بازار یا طلافروشی همیشه احتمال هک شدن یا سرقت شدن وجود داره این یک چیز طبیعی هست

سجاد زارعی
سجاد زارعی
۵ سال قبل

بیت کویین هک نکردن عزیز اون صرافیش بوده که هک کردن خود بیت کویین توسط بلاک چین محافظت میشه به صورت زنجیره وار که از نظر علمی و عملی تقریبا غیر قابل هکه شما باید اول یکم مطالعه داشته باشی بعد در این مورد صحبت کنی اگه میبینی کسی نظر نمیده برا این نیست که نمیدونن بخاطر اینه که با شما بحت فایده نداره چون با خوندن فوقش 1 صحفه یا 2 صحفه از فناوری بلاک چین اینجا بحت میکنی شما اول برو 10 تا کتاب در این مورد بخون بعد بحت کن لطفا

ADEL
ADEL
۵ سال قبل

عبدالرضا تو واقعا غارنشین هستی ؛ خودت می گی و خودم پاسخ میدی تمام حرفاتو اگر اسمشو گذاشت حرف تو یک مطلب می نوشتی.تو از همون آدمهای هستی که وقتی میرم عابر بانک کارتشون به یکی دیگه میدن تا پول براشون در بیاره کند.

عبدالرضا علی پور
عبدالرضا علی پور
۵ سال قبل
پاسخ  ADEL

زمانی که تو عقل بابات هم چیزی به نام کارت بانکی نمیگنجید من مبادلات ارزی بین المللی داشتم حرف مفت زدن خرجی نداره با دلیل صحبت کن

ADEL
ADEL
۵ سال قبل

تا ۵ سال دیگه خودت حرفاتو پس می گیری.
کسی منکر کم و کاستی های این عمل جدید نیست تازه اول راه.اگر کسی تونست خود زنجیره بیت کوین هک بکنه اون موقع مردم اعتمادشون از دست میدن.درسته میگن ارزشش از طلا بالاتره ولی هیچ وقت قرار نیست با طلا رقابت کنه بیت کوین جایگزین دلار خواهد بود پول فیات باید جاشو به ارزهای دیجیتال بده آخرین چیزی که قرار تغییر کنه هم پول فیات هستش،راه سختی در راه داره.
در ضمن پدرم اون موقع که زنده بود رئیس بانک مرکزی یکی از بانک های دولتی اهواز بود.
و هک شدن بایننس چه ربطی به خوده بیت کوین داره ضعف امنیتی خوده صرافی هستش.

عبدالرضا علی پور
عبدالرضا علی پور
۵ سال قبل
پاسخ  ADEL

عزیز شما نمیتونی برا همیشه این رو تو کیف پولت نگهداری کنی یا کیف پول را هک میکنند و یا صرافی را اینها سایت هستند و در نهایت میتونند مورد دستبرد هکرها قرا بگیرند الان 6 تا از خبرهای همین هک ها را همینجا در ارز دیجیتال زده و به صورت هفتگی و روزانه داره این اتفاق برای سایت ها و صرافی ها میفته کشور کره شمالی یکی از راه های درامدش شده هک صرافی ها و سایت ها و خود ایرانیها هم تو این زمینه فعال شدن اگر بخواد امنیتش هم بالابره در نهایت نیاز به یک سازو کار نظارتی و رسیدگی قوی جهانی داره و باید زیر نظر پلیس بین الملل باشه و همه کشورها متعهد بشن و همکاری کنند و قابلیت ردیابی پیدا کنه که بشه به سرقت رفته ها را برگردوند شاید بشه با اثر چشم و یا انگشت این موارد رو کمتر کرد ولی در نهایت نمیتونه غیر متمرکز باشه به لحاظ امنیتی که باید داشته باشه با متمرکز شدن و نظارت میشه فهمید فقط که رد پول کجاست که بازم میشه همین وضعییت موجود بانک های مرکزی شما الان اگه محتوای کارت بانکی شما سرقت بشه ردش هست که از حساب شما به چه حسابی وارد شده و میشه رسیدگی کرد و پول را برگردوند ولی وقتی غیر متمرکز باشه دیگه کسی پاسخگو نیست ضمنا خیلی از رییس بانک ها همین الانم نمیدونند معاملات فارکس چیه و فکر نمیکنم پدر شما هم در زمان کارشون با این نوع معاملات اشنا بوده خداوند رحمتشون کنه و روحشون قرین رحمت الهی باشه و برای تک تک شما هم ارزوی موفقییت و خوشبختی دارم واقعییت ها باید گفته بشه تا هم وطنان ما دچار زیان ناخواسته نشوند و مراقب باشند من خودم بیشتر از یک میلیون تو کیف پولم جرات نمیکنم که داشته باشم البته این نظر شخصی بنده هست و فقط اگه لازم بشه در زمان کوتاهی ازش استفاده میکنم برای نقل و انتقال ولی همیشه دلهره دارم

عبدالرضا علی پور
عبدالرضا علی پور
۵ سال قبل

با اومدن کامپیوترهای کوانتومی خود زنجیره هم در امان نیست مگر اینکه نظارتی بشه و بشه ردش رو زد سرعت پردازش اینقدر بالاست با کامپیوترهای کوانتمی که یکساعته ممکنه زنجیره را هک کند و به همه چیز نفوذ کنه

عبدالرضا علی پور
عبدالرضا علی پور
۵ سال قبل

ایا هک فینیکس به سختی دزدی از خزانه طلا صورت گرفت؟

عبدالرضا علی پور
عبدالرضا علی پور
۵ سال قبل

حالا خودتون بگید و قضاوت کنید هک کردن و دزدیدن رمز راحت تر هست یا طلای خزانه داری فلان کشور

هاب
مکانی برای گفتگو درباره سرمایه گذاری کریپتو. همین الان عضو شو
ورود به هاب