ارز‌ها: ۳۱,۶۵۷
ارزش بازار: ۳.۱۷۷ تریلیون دلار
قیمت تتر: ۷۰,۲۰۵ تومان

گزارش: سهم صرافی‌های مختلف از معاملات ارزهای دیجیتال چقدر است؟

گزارش: سهم صرافی‌های مختلف از معاملات ارزهای دیجیتال چقدر است؟

صرافی‌های رد‌ه‌بالایی مانند بایننس و کوین بیس، طی چند فصل گذشته به‌‌طور پیوسته سهم خود را از معاملات بازار ارزهای دیجیتال بیشتر کرده‌اند، تا جایی که اکنون بیش از ۹۰ درصد کل حجم معاملات ارزهای دیجیتال را در اختیار دارند.

به گزارش کریپتو گلوب، آن دسته از پلتفرم‌های معاملاتی ارز دیجیتال که از کیفیت خوبی برخوردار هستند، از اوت (مرداد) سال ۲۰۲۱ شاهد رشد سهم بازار خود از کل حجم معاملات بوده‌اند. وب‌سایت کریپتوکامپیر (CryptoCompare) در گزارش جدید خود که اکسچنج بنچمارک (Exchange Benchmark) نام دارد، اعلام کرده است که در ژوئیه (تیر) سال ۲۰۲۱، سهم بازار این پلتفرم‌ها از کل معاملات ۸۹ درصد بود، در حالی که اکنون به‌طور متوسط ۹۱ درصد است.

با بررسی دقیق‌تر ارقام اعلام‌شده، متوجه می‌شویم که صرافی‌های سطح بالا در ماه فوریه (بهمن) درمجموع ۱.۵ تریلیون دلار معامله ثبت کرده‌اند و این در حالی است که صرافی‌های سطح پایین در مدت مشابه ۶۲ میلیارد دلار معامله داشته‌اند.

سایت کریپتوکامپیر پس از رتبه‌بندی بیش از ۱۵۰ صرافی بین‌المللی که از معاملات آنی (Spot) پشتیبانی می‌کنند، بر اساس یک روش جامع، فعالیت‌ها، شکل معاملات، امنیت و ریسک‌هایی را که هر کدام از این پلتفرم‌ها برای مشتریانشان دارند، ارزیابی کرده است. شایان ذکر است که صرافی‌های سطح بالا، آنهایی هستند که رتبه‌بندی «AA» تا «B» را دارند.

گزارش: سهم صرافی‌های مختلف از معاملات ارزهای دیجیتال چقدر است؟
میانگین سهم هر سطح از صرافی‌های ارز دیجیتال از حجم معاملات ماهانه.

به‌طور کلی، تنها چهار صرافی ارز دیجیتال یعنی کوین بیس، جمینای (Gemini)، بیت استمپ (Bitstamp) و بایننس، در این رتبه‌بندی، نمره «AA» را دریافت کرده‌اند. ۱۱ صرافی رتبه «A» را کسب کردند و علاوه بر آن ۲۷ صرافی رتبه «BB» و ۳۷ صرافی رتبه «B» را به خود اختصاص دادند. ۸۰ صرافی نیز در رتبه سطح پایین (Lowe-Tier) قرار گرفته‌اند.

گفتنی است صرافی‌های کوکوین (Kucoin) و کوینکس (CoinEx) که کاربران ایرانی زیادی دارند، به‌ترتیب نمره «BB» و «B» را دریافت کرده‌اند.

علاوه بر موارد ذکر شده، گزارش کریپتوکامپیر جزئیات دقیق‌تری را بیان می‌کند که نشان می‌دهد سخت‌گیری‌های مرتبط با سیاست «احراز هویت مشتریان» (KYC) همچنان به بهبود نیاز دارد و ۳۵ درصد از صرافی‌های در اجرای این سیاست ضعیف عمل کرده‌اند. این در حالی است که در اوت ۲۰۲۱ (مرداد ۱۴۰۰)، گفته شده بود که ۳۴ درصد از صرافی‌ها در احراز هویت مشتریان خود عملکرد مناسبی نداشته‌اند.

این گزارش همچنین نشان می‌دهد که ۲۷ درصد از صرافی‌ها «در بیش از ۴ درصد تراکنش‌های خود، وجوهی را منتقل می‌کنند که مقصد آنها نهادهایی است که ریسک همکاری با آنها زیاد ارزیابی می‌شود؛ یعنی ممکن است در فعالیت‌های غیرقانونی مشارکت داشته باشند.

چارلز هایتر (Charles Hayter)، مدیرعامل و یکی از بنیان‌گذاران کریپتوکامپیر، گفته است:

از آنجا که اکوسیستم دارایی‌های دیجیتال همچنان به تکامل خود ادامه می‌دهد، مهم است که فعالان بازار بتوانند با اطمینان پلتفرم‌های معاملاتی با کمترین ریسک را شناسایی کنند.

این شرکت در یکی از بیانیه‌های مطبوعاتی خود گفته است از زمان معرفی اکسچنج بنچمارک در سال ۲۰۱۹، اصول آن گسترش یافته است و «اکنون در چندین بُعد و با استفاده از مجموعه داده‌های جامع مورد تهیه می‌شود که بیش از ۱۵۰ صرافی را در ۸ دسته ارزیابی و با استفاده از بیش از ۶۰ معیار کمی و کیفی پوشش می‌دهد».

guest

لطفا در صورت مشاهده دیدگاه‌های حاوی توهین و فحاشی یا خلاف عرف جامعه لطفا با گزارش سریع آن‌ها، به ما در حفظ سلامت بستر ارتباطی کاربران کمک کنید.

0 دیدگاه
هاب
مکانی برای گفتگو درباره سرمایه گذاری کریپتو. همین الان عضو شو
ورود به هاب