تام لی: اتریوم تا پایان سال ۲۰۱۹ به قیمت ۱,۹۰۰ دلار میرسد
موسس شرکت سرمایهگذاری Fundstrat در مصاحبهی خودش با بلومبرگ اعلام کرد که اتریوم به عنوان اصلیترین آلتکوین در سال ۲۰۱۹ وارد رالی قیمت میشود و قیمت ۱,۹۰۰ دلار را ثبت میکند.
لی در یادداشت خود به مشتریان Fundstrat به این نکته اشاره کرد که «احساس بیش از حد منفی» به بازار اتریوم، دلیل بر بازگشت قیمت آن به رکورد سال ۲۰۱۸ میباشد.
تام لی در پیشبینی خود روند تاریخی اتریوم را منبع قرار داد که وقتی آلتکوینها به ازای دو انحراف استاندارد عملکرد ضعیفی را داشتند و روند برگشت معکوس در آنها مشاهده شد.
لی معتقد است که اتریوم در پایان سال ۲۰۱۹ رکورد ۱,۹۰۰ را ثبت میکند؛ این رقم بدین معنی است که اتریوم ۳۰ درصد از بالاترین رکورد خودش در ابتدای سال ۲۰۱۸ بالاتر میرود و در زمان نگارش این خبر با توجه به قیمت لحظهای سایت ارزدیجیتال ۲۳۰ دلار را ثبت رسانده است این پیشبینی ۷۲۰ درصد از قیمت فعلی بالاتر است.
در ژولای امسال تام لی پیشبینی خود را برای بیت کوین اولین ارزدیجیتال بازار اعلام کرد؛ وی معتقد است که تا پایان سال قیمت هر واحد بیت کوین ۲۲,۰۰۰ تا ۲۵,۰۰۰ معامله میشود. همچنین در آخرین اظهار خود گفت بیت کوین میتواند به طور شگفت انگیز وارد روند صعودی شود و این روند میتواند دیگر تکنولوژیهای نوظهور این بازار را تحت تاثیر قرار دهد.
همچنین بخوانید: تام لی: به سه دلیل قیمت بیت کوین در سال ۲۰۱۸ به ۲۵,۰۰۰ دلار میرسد
در حال حاضر اتریوم دومین ارزدیجیتال بازار میباشد که این ارز در سال ۲۰۱۵ شروع به کار کرده است. اتریوم بر بستر بلاک چین و متنباز است؛ همچنین تکنولوژی قرارداد هوشمند آن بر بستر بلاک چین آن میباشد.
بعد از رکورد قیمت سال ۲۰۱۸، قیمت اتریوم به شدت کاهش یافت؛ همچنین دو مرتبه رپیل (XRP) جایگاه اتریوم را در بازار ارزهای دیجیتال گرفت که هر دو مرتبهی آن این جایگاه را از دست داد.
منبع:cointelegraph
بازارهای مالی همیشه تقسیم میشن به دو گروه افراد جدی و پیگیر و معامله گران حرفه ای در مقابل بی سواد ها، گوسفندها و متوهم ها. كسانی كه در بازارهای صعودی به جمع حامیان افراطی و در بازارهای نزولی به بدبین ها تبدیل می شوند، جز اثبات بی سوادی خودشون چیز دیگه ای رو نشون نمیدن. همونجور كه بازار كریپتو با قیمت های بالا تمام سرمایه ها رو جذب نمی كنن، با ریزش هم به نابودی نمی رسن. دیدگاه در بازار های مالی جهانی باید در بازه های بلندمدت تر و سطح جهانی تر سنجیده بشود، نه با مساله دلار در این كشور