ارز‌ها: ۳۱,۶۵۷
ارزش بازار: ۳.۲۵۴ تریلیون دلار
قیمت تتر: ۷۰,۱۳۸ تومان

چگونه اعتیاد به ارزهای دیجیتال زندگی‌ام را نابود کرد؟

چگونه اعتیاد به ارزهای دیجیتال زندگی‌ام را نابود کرد؟

اعتیاد به ارزهای دیجیتال چیزی شبیه به اعتیاد به قمار است؛ با این تفاوت که کسی زیاد درباره آن صحبت نمی‌کند.

به گزارش کریپتو گلوب، دکتر تئو دی وریز (Theo de Vries)، مدیرعامل کلینیک بازپروری دیاموند ریهَب (The Diamond Rehab) است که سابقه مشارکت در درمان افراد معتاد به ارزهای دیجیتال را دارد. دی وریز می‌گوید اعتیاد به ارزهای دیجیتال معمولاً با اعتیاد دیگری همراه می‌شود و بسیاری از بیماران او علاوه بر ارزهای دیجیتال به الکل یا مواد مخدر هم معتاد هستند. او می‌گوید کلینیک آنها اعتیاد به ارزهای دیجیتال را با روشی شبیه به اعتیاد به قمار درمان می‌‌کند. به‌گفته این متخصص ترک اعتیاد، اعتیاد به قمار «بالاترین نرخ خودکشی بین تمام اشکال اعتیاد» را دارد.

وب‌سایت کوین دسک اخیراً با یک بیمار ناشناس که در گذشته به‌شدت به ارزهای دیجیتال معتاد بود، مصاحبه کرده است. این شخص ۳۸ سال سن و دو فرزند دارد و صاحب یک شرکت بازاریابی است. او در سال ۲۰۱۶ میلادی و بعد از شنیدن‌ اخباری درباره اتریوم، وارد دنیای ارزهای دیجیتال شد.

این بیمار ناشناس گفته‌ است اعتیاد او به‌طور پیوسته‌ و با گذشت زمان رشد می‌کرد و پس از آنکه در جریان هک کیف پول شخصی‌اش تقریباً تمام سرمایه‌اش را از دست داد، وضعیتش وخیم‌تر از قبل شد. پس از این هک او تلاش می‌کرد تا فرصتی برای بازگرداندن پول‌های دزدیده‌شده و جبران ضررهای قبلی‌اش پیدا کند. این معتاد به ارزهای دیجیتال گفته کاملاً شیفته و دیوانه اتریوم بوده و پس از مدتی از بانک و حتی دوستان و خانواده خود وام می‌گرفت تا بتواند سرمایه‌گذاری‌اش را بیشتر کند.

در نهایت نیز به بهانه‌تراشی و دروغ‌پردازی روی می‌آورد تا وام بیشتری دریافت و با آن در ارزهای دیجیتال سرمایه‌گذاری کند. این بیمار گفته است مدام قیمت ارزهای دیجیتال را بررسی می‌کرد، نسبت به ارزهای دیجیتال وسواس ذهنی داشت، تمام وقت آزادش را به تماشای ویدیوهای مرتبط در یوتیوب اختصاص می‌داد و مدام به این فکر می‌کرد که پروژه داغ بعدی بازار ارزهای دیجیتال کدام است.

یکی از افراد نزدیک به این بیمار در نهایت او را متقاعد کرد تا برای درمان اعتیادش به ارزهای دیجیتال، کمک بگیرد و وارد یک مرکز توان‌بخشی شود. او در نهایت توانست بر اعتیادش غلبه کند و دیگر سراغ سرمایه‌گذاری در ارزهای دیجیتال نرود؛ اما طبق گفته‌های خودش، دوری از ارزهای دیجیتال خصوصاً در جریان بازار صعودی اخیر، واقعاً برایش سخت بوده است.

همچنین بخوانید: چرا پس از دو سال کار تمام‌وقت در حوزه ارزهای دیجیتال از آن خارج شدم؟

او در پاسخ به این سؤال که افراد چطور می‌توانند متوجه اعتیادشان به ارزهای دیجیتال شوند، گفته است:

این که به خود تلقین کنیم این [اعتیاد] مشکلی جدی نیست، کار راحتی است. این مسئله را بین دوستان خودم دیده‌ام. منظورم این نیست که آنها حتماً باید به یک مرکز توان‌بخشی مراجعه کنند، اما اینکه هر دقیقه تلفن همراه خود را چک کنید تا ببینید قیمت ارزهای دیجیتال بالا رفته است یا نه، رفتار سالمی نیست. باید بپذیرید که با یک معضل طرف هستید؛ این اولین کاری است که باید انجام دهید.

او که دیگر دور ارزهای دیجیتال را به‌کلی خط کشیده است، به کسانی که اکنون مانند گذشتهٔ او به ارزهای دیجیتال اعتیاد دارند، توصیه کرده است:

در قدم بعدی باید از ارزهای دیجیتال خود مراقبت کنید. زمانی را به انجام اقدامات امنیتی اختصاص دهید. می‌دانم چیزی که گفتم به اعتیاد به ارزهای دیجیتال ربطی ندارد؛ اما این پیام مهمی بود که باید آن را مطرح می‌کردم.

ممکن است علاقه مند باشید
guest

لطفا در صورت مشاهده دیدگاه‌های حاوی توهین و فحاشی یا خلاف عرف جامعه لطفا با گزارش سریع آن‌ها، به ما در حفظ سلامت بستر ارتباطی کاربران کمک کنید.

8 دیدگاه
Z
Z
۲ سال قبل

میلیلاردی تو ضرریم

بدتر از جنگ اوکران

kurdestani💲
kurdestani💲
۲ سال قبل

من قبلا معتاد الکل بودم روزی ۲بار ولی الان معتاد ارز دیجیتال روزی هزار بار پشت فرمون مغازه مهمونی

هادی سرحدی مقدم
هادی سرحدی مقدم
۲ سال قبل

با سلام
مگه میشه کسی تو کار ترید و هولد باشه بعد سراغ قیمتای روز و لحضه ای نباشه اگه اینطوریه پس یا باید دور ارز دیجیتال و خط بکشی یا اینکه معتاد میشی بنظرم باید عاشق ارزهای دیجیتال بود و به عنوان سود زیاد بهش نگاه نکنی ایجوری حس بهتری داری نسبت بهش

LiveCoin
LiveCoin
۲ سال قبل

بنظر من همین گفته ونظرشما نشانه اینه که شماهم نیازداری یه بازنگری درونی بکنی تافرصت داری.
بنظرمن باید مثل هر شغل دیگه به اینکار هم مثل یک شغل نگاه کرد و براش قانون زمانی گذاشت و بیرون از تایم کاری بهیچوجه نه بطور عملی ونه ذهنی درگیرش نشدوگرنه حتی اگرنتیجه سوداوری های بزرگ هم باشه کم کم تبدیل به یک بیماری مزمن میشه و روح وجسم ادم رو ازبین میبره که صددرصد نتیجه اقتصادی نهاییش هم دراینصورت منفی خواهدشد...

Alireza
Alireza
۲ سال قبل

خود من هم معتاد ارز دیجیتالم چون میلیاردی تو ضررم و استرس هم دارم چندین سال فعالیت در بازار های مالی

علی
علی
۲ سال قبل
پاسخ  Alireza

متاسفانه این معضلی است که هممون کم و بیش باهاش درگیر هستیم ، معاملاتی میکنیم با سودهای خوب و بعد روز بد بازار میرسه و ضررهای بزرگ .... بعد هم برای جبران اون ضررها دست به ریسکهای بزرگتر میزنیم و در انتها یک زیان انباشته بزرگ و این داستان ادامه داره....
من فکر کنم یک راه بیشتر وجود نداره و اون دوری از ترید روزانه است و بجای اون سرمایه گذاری آرام و مرحله ای روی فقط دو سه تا ارز برتر و در درازمدت به امید سود نشستن ،
امیدوارم همه هموطنامون پرسود باشند

FEFERY70
FEFERY70
۲ سال قبل
پاسخ  Alireza

اخ اخ دقيقا...زیان چند ده هزار دلاری طی یکسال... ولی از رو نمیریم که..منتظریم حرکتی بشه و سود کنی و از بازارش بیای بیرون ولی توش بیشتر فرو میری 😏😏

Samadpedramfar
Samadpedramfar
۲ سال قبل
پاسخ  FEFERY70

دوست عزیز مسیرت رو عوض کن حتما سود میکنی سیو سود کن و تعداد معاملاتت رو کم کن ایشاله موفق میشی

هاب
مکانی برای گفتگو درباره سرمایه گذاری کریپتو. همین الان عضو شو
ورود به هاب