جزئیات جدید از بلاک چین تلگرام؛ امکان ایجاد سایت روی شبکه TON
تلگرام به تازگی یک راهنما منتشر کرده است که در آن چگونگی ایجاد سایتها در شبکه مبتنی بر بلاک چین «تون» (Ton) را توضیح میدهد.
به گزارش Ihodl و طبق این سند، میتوان از سایتهای Ton به عنوان نقطه ورودی به سایر خدمات شبکه باز تلگرام استفاده کرد. سایتهای TON که میتوانند دامنه .TON (دات تون) هم داشته باشند روی یک شبکه بلاک چینی اجرا میشوند.
برای مثال، صفحات html که از سایتهای Ton دانلود شدهاند، میتوانند لینکی مانند «//:ton» داشته باشند. این لینک به دارندگان کیف پولهای ارز دیجیتال تلگرام این امکان را میدهد که تراکنشهای خود را در این بستر انجام دهند.
از لحاظ فنی، سایتهای Ton مشابه وبسایتهای استاندارد هستند. اما تفاوت اصلی این است که این وبسایتها از طریق اینترنت قابل دسترسی نیستند، بلکه دسترسی به آنها از طریق شبکه Ton امکانپذیر است.
هر سایت دارای یک آدرس «ADNL» است. از آنجا که کلیه رمزنگاریها توسط ADNL انجام میشود، توسعهدهندگان نیازی به استفاده از «HTTPS» ندارند.
برای دسترسی به سایتها Ton و ایجاد سایتهای جدید، نیاز به پورتها و کانالهای ویژهای بیت اینترنت معمولی و شبکه Ton است. دسترسی به سایتهای Ton از طریق پروکسی «HTTP-> RLDP» که به صورت محلی و روی کامپیوترهای کاربران اجرا میشود، امکانپذیر است و توسط یک پروکسی معکوس «RLDP-> HTTP» ایجاد میشود که بر روی یک سرور وب کنترل از راه دور اجرا میشود.
لطفا اطلاعات بیشتری راجع به شبکه Ton و تفاوتش با اینترنت و نحوه دسترسی و عمومی شدنش بدین
دقیق متوجه نشدیم که کلا بستر و زیرساخت های تون با بستر و زیرساخت های شبکه اینترنت جهانی متفاوته یا بر بستر همون اینترنت هست.
اون وقت اگه بستر و زیرساخت هاش متفاوته معنیش اینه که برای عمومی شدنش نیاز به تجهیزات سخت افزاری و نرم افزاری جدید برای کاربران به غیر از تجهیزات شبکه اینترنت داره؟
و خیلی سوالات دیگه
فکر کنم حتما حتما باید مقالات متعددی تو این زمینه ها ترجمه و منتشر کنید. قطعا این مطالب مشتاقان زیادی داره و جذابیتش به هیچ عنوان قابل چشم پوشی نیست.