ارز‌ها: ۳۱,۸۷۳
ارزش بازار: ۳.۴۴۷ تریلیون دلار
قیمت تتر: ۷۲,۴۱۷ تومان

راهکار محققین دانشگاه استنفورد برای حفظ حریم خصوصی در قراردادهای هوشمند

راهکار محققین دانشگاه استنفورد برای حفظ حریم خصوصی در قراردادهای هوشمند

بر اساس مقاله‌ی منتشر شده در وبسایت گروه رمزنگاری دانشگاه استنفورد روز ۲۰ فوریه (۱ اسفند)، محققان ویزا و دانشگاه استنفورد، موفق شدند راهکاری برای حفظ حریم خصوصی در قراردادهای هوشمند اتریوم ارائه دهند.

بر اساس این مقاله، محققان یک مکانیسم کاملا غیرمتمرکز و محرمانه‌ برای پرداخت به نام زیتر (Zether) توسعه دادند که از اتریوم و سایر پلتفرم‌های قراردادهای هوشمند پشتیبانی می‌کند. تیم توسعه‌دهندگان همچنین قرارداد هوشمند جدیدی ایجاد کرده‌اند که می‌تواند به صورت مستقل و یا توسط قراردادهای دیگر اجرا شود. این قرارداد، محرمانگی موجودی حساب‌ها را حفظ کرده و امکان واریز وجوه، انتقال و باز پس‌گرفتن سرمایه را از طریق الگوریتم‌های رمزنگاری فراهم می‌کند.

راهکار محققین دانشگاه استنفورد برای حفظ حریم خصوصی در قراردادهای هوشمند

نویسندگان در این مقاله ادعا می‌کنند که تراکنش‌های زیتر کاملا محرمانه هستند. کارمزد هر تراکنش به طور متوسط در زمان انتشار این خبر، ۰.۰۱۴ اتر معادل ۱.۵۱ دلار است. محرمانگی در این پلتفرم از طریق گزینه‌ی قفل کردن سرمایه‌ی حساب در یک قرارداد هوشمند فراهم می‌شود. زیتز شبیه به ارز دیجیتال مونرو، محرمانگی را فراهم می‌کند. در این مقاله اینچنین آمده است:

ما یک افزونه در پلتفرم زیتر تعبیه کردیم که می‌تواند هویت فرستنده و گیرنده را در گروه کاربرانی که توسط فرستنده انتخاب می‌شود، محرمانه نگه دارد. با اضافه شدن کاربران این گروه،  به هیچ‌گونه تنظیمات اضافی و یا تغییراتی در زیرساخت این قرارداد هوشمند نیاز نبوده و حفظ محرمانگی در آن مقیاس‌پذیر است.

قرارداد زیتر هیچ‌گاه بدون بررسی موجودی کافی در حساب و یا تایید ارسال، وجهی را  ارسال نمی‌کند حتی اگر این درخواست از سمت قرارداد دیگری آمده باشد. یک نوشته‌ی جعلی و یا یک قرارداد هوشمند ناامن نیز نمی‌تواند بر عملکرد زیتر تاثیر سویی بگذارد.

ارزهای دیجیتال حریم‌خصوصی محور که ناشناسی کاربران را فراهم می‌کنند، با برخوردهای ناهمگونی از سوی جامعه‌ی ارزهای دیجیتال و دولت‌ها رو‌به‌رو هستند. ماه گذشته چارلی لی خالق لایت کوین اعلام کرد که بر روی قابلیت معاوضه و حریم خصوصی این ارز دیجیتال تمرکز خواهد کرد. او اعلام کرد که تراکنش‌های محرمانه می‌توانند از طریق یک سافت‌فورک در سال ۲۰۱۹ به شبکه‌ی لایت کوین اضافه شوند.

در آوریل ۲۰۱۸، قانون‌گذاران سازمان خدمات مالی (FSA) ژاپن پیشنهاد کردند که جلوی معاملات ناشناس دش و مونرو در صرافی ارزهای دیجیتال گرفته شود. یکی از اعضای گروه FSA اظهار کرد:

باید به شکل رسمی راجع به اینکه آیا صرافی‌های معتبر امکان قرار دادن چنین ارزهایی را در معاملات خود دارند و یا خیر بحث شود.

منبع: cointelegraph
ممکن است علاقه مند باشید
guest

لطفا در صورت مشاهده دیدگاه‌های حاوی توهین و فحاشی یا خلاف عرف جامعه لطفا با گزارش سریع آن‌ها، به ما در حفظ سلامت بستر ارتباطی کاربران کمک کنید.

1 دیدگاه
جواد محقق
جواد محقق
۵ سال قبل

سلام خانم پروانه سادات من میخوام تو بیت کوین و‌اتریم و ترون کلاسیک سرمایه گذاری کنم اگر ممکنه من را راهنمایی کنید ،متشکرم

هاب
مکانی برای گفتگو درباره سرمایه گذاری کریپتو. همین الان عضو شو
ورود به هاب