ارز‌ها: ۳۱,۶۵۷
ارزش بازار: ۳.۲۳۴ تریلیون دلار
قیمت تتر: ۶۹,۹۶۰ تومان

معرفی ۶ کتاب مهم درباره بیت‌کوین

معرفی ۶ کتاب مهم درباره بیت‌کوین

در این مقاله به چند مورد از کتابهای بسیار خوبی که درباره ارزهای دیجیتال نوشته شده اند اشاره میکنیم. پیش از آنکه در این حوزه سرمایه گذاری کنید این کتابها را مطالعه کنید تا حسابی به این مبحث وارد و مسلط بشوید.
طی چند ماه اخیر رشد ارزهای دیجیتالی نظیر بیت کوین، اتریوم و لایت کوین، همه را شگفت زده کرده است.

برای نمونه، در ماه دسامبر قیمت بیت کوین برای مدت کوتاهی در صرافی کوین بیس به ۱۹،۰۰۰ دلار رسید. یا مثلا پس از اینکه کره جنوبی اعلام کرد برنامه دارد مقررات جدیدی را تنظیم کند، بیت کوین شاهد افت قیمت ۱۱ درصدی بود.

کوین او.لیری، سرمایه گذار و ستاره برنامه تلویزیونی شارک تنک طی مصاحبه خود با CNBC به سرمایه گذاران توصیه کرده است که جانب احتیاط را در پیش بگیرند:

پیش از آنکه سرمایه گذاری روی ارزهای دیجیتال را شروع کنید، تحقیق کنید. هرگز نباید روی چیزی که از آن اطلاع و آگاهی کافی ندارید، سرمایه گذاری کنید.

در این قسمت ۶ کتاب معرفی شده است که با مطالعه آن‌ها به بسیاری از سوالات خود درباره بیت کوین و سایر ارزهای دیجیتال خواهید رسید:

«طلای دیجیتال» نوشته‌ی ناتانائیل پاپر

طلای دیجیتال

ناتانیل پاپر، یکی از خبرنگاران بخش مالی و تکنولوژی نیویورک تایمز است. او در سال ۲۰۱۵ کتابی درباره اولین سرمایه گذاران بیت کوین نوشت. در این کتاب درباره شخصیت های مهمی که از این ارز پشتیبانی کردند نوشته شده است، از جمله برادران وینکلواس که بعدها با عبور بیت کوین از مرز ۱۰ هزار دلاری در ماه نوامبر؛ به «ملیاردرهای بیت کوین» معروف شدند. سازنده مرموز بیت کوین؛ ساتوشی ناکاموتو نیز یکی از شخصیت هایی است که در این کتاب درباره‌اش نوشته شده است.

لری سامرز، وزیر سابق خزانه داری آمریکا درباره این کتاب گفته است:

«هر چند که بیت کوین از علوم کامپیوتر حاصل شده باشد، موضوعیست انسانی… تاریخچه گیرای آن یادآور این است که گاه حقیقت به مراتب از افسانه عجیب تر میشود.»

«دارایی های دیجیتال: راهنمای سرمایه گذاری نوآورانه در بیت کوین و سایر ارزهای دیجیتال» نوشته‌ی کریس بورنیس و جک تاتار

معرفی 6 کتاب مهم درباره بیت‌کوین

کریس بورنیس، یکی از شرکای شرکت سرمایه گذاری خطر پذیر متمرکز بر ارزهای‌دیجیتال، تحت عنوان placeholder capital و جک تاتار از جمله نویسندگان فعال در حوزه امور مالی شخصی است. این دو با همکاری یکدیگر کتابی را منتشر کرده اند که در آن به قولی راه و چاه سرمایه گذاری روی بیت کوین و سایر ارزهای دیجیتال گفته شده است. این کتاب در سال ۲۰۱۷ منتشر شد. به نقل از وب‌سایت آن، در این کتاب درباره چگونگی ارزش‌گذاری ارزهای دیجیتال، زمان مناسب برای سرمایه گذاری، و «توصیه هایی درباره هدایت حباب های اجتناب ناپذیر» نوشته شده است.

آرتور لفر، یکی از اعضاء شورای مشاورین خط مشی اقتصادی ریگان، در نقد کتاب مذکور گفته است:

« بسیار آموزنده و کاربردی! توصیه میکنم علاقمندان به حوزه ارزهای دیجیتال و همچنین سرمایه گذاران بازار سرمایه حتما این کتاب را مطالعه کنند.»

«انقلاب بلاک‌چین» اثر مشترک دان و الکس تپسکات

معرفی 6 کتاب مهم درباره بیت‌کوین

فعالیت های بیت کوین در بستر فناوری بلاک چین صورت میگیرند. بلاک چین نوعی دفتر کل دیجیتال است. دان تپسکات و  پسرش الکس، در زمینه این فناوری تخصص کافی دارند و در سال ۲۰۱۶ کتابی را درباره آن منتشر کردند. در این کتاب به بررسی تاثیر بلاکچین روی سیستم های جهانی پرداخته شده است. همچنین این دو نفر با حمایت شرکتهایی نظیر مایکروسافت، آی بی ام، فد اکس، و پپسی؛ موسسه تحقیقاتی را در کانادا تاسیس نمودند. در مجله فوربز از دان تپسکات با این لقب یاد شده: دومین متفکر با نفوذ حوزه کسب و کار در سال ۲۰۱۷

پروفسور کلیتون کریستنسن از مدرسه عالی کسب و کار دانشگاه هاروارد؛ در نقد این کتاب گفته است:

«حقیقتا کتاب تپسکات درباره پیشرفت و بقا در موج بعدی تحول برخواسته از فناوری نوشته شده است. احتمالا این کتاب به یکی از کتاب های شناخته شده و معروف این قرن تبدیل خواهد شد.»

«عصر ارزهای دیجیتال» اثر پاول ویگنا و مایکل جی.کیسی

معرفی 6 کتاب مهم درباره بیت‌کوین

پاول ویگنا و مایکل جی.کیسی از خبرنگاران مجله وال استریت هستند و در کتاب خود به شرح این پرداخته اند که با حرکت جهان به سوی ارزهای دیجیتال، چقدر از سیستم پول نقد، بانک، دسته چک، طلا، و کارت اعتباری در دنیای امروز فاصله میگیریم و تا چه حد وضعیت متفاوت خواهد بود.

مجله Fortune در نقد این کتاب نوشته است:

به عنوان مثال، در ابتدای کتاب از یک زن افغان نوشته شده که هیچ حساب بانکی ندارد ولی از طریق ارزهای دیجیتال به پول دسترسی دارد. این نشان میدهد که به واسطه این فناوری، دنیا شاهد چه تغییری خواهد بود.

در نشریه نیویورک تایمز نیز اینگونه نوشته شده:

«این کتاب کامل، به جا، و جذاب است و از آن میتوان همه چیز آموخت.»

«سردسته آمریکایی» نوشته‌ی نیک بیلتون

معرفی 6 کتاب مهم درباره بیت‌کوین

این کتاب درباره راس اولبریکت، خالق جاده ابریشم نوشته شده است. او بنیان‌گذار و مدیر بازار سیلک رود (یک پلت فرم ۱.۲ میلیارد دلاری برای فروش مواد مخدر، اسلحه و هر چیز غیرقانونی دیگری) در دارک‌نت بود. کتاب سردسته‌ی آمریکایی به یکی از ۱۰۰ کتاب برتر آمازون در سال ۲۰۱۷، بهترین کتاب اپل در همان سال و پرفروش ترین کتاب منتخب سردبیر در نیویورک تایمز تبدیل شد. در این کتاب نوشته شده که ارتباط ارزهای دیجیتال با این داستان چیست و بیت کوین چه نقشی در این بازار غیر قانونی داشته است.

  «اینترنت پول» اثر آندریاس آنتونیوپولوس

اینترنت پولکتاب «اینترنت پول» شامل مجموعه سخنرانی های آنتونیوپولوس فن شناس است. این کتاب مناسب کسانی است که علاقه دارند نظریه های بیشتری را در این حوزه بررسی کنند. همچنین به موضوعات مهمتری نیز پرداخته است، مثلا اینکه دلیل اهمیت ورود به دنیای ارزهای دیجیتال چیست.

منبع: cnbc
guest

لطفا در صورت مشاهده دیدگاه‌های حاوی توهین و فحاشی یا خلاف عرف جامعه لطفا با گزارش سریع آن‌ها، به ما در حفظ سلامت بستر ارتباطی کاربران کمک کنید.

7 دیدگاه
آیدا نصریان
آیدا نصریان
۴ سال قبل

سلام از کجا میتونم این کتابارو تهیه یا دانلود کنم؟

اریا
اریا
۶ سال قبل

این کتاب ها ترجمه هم شدند؟؟ یا کتابی ترجمه شده در این مورد وجود داره؟؟

ثریا نیل درار
ثریا نیل درار
۶ سال قبل
پاسخ  اریا

سلام، وقت بخیر
خیر، ترجمه نشده اند.

محسن رضائی صدرآبادی
محسن رضائی صدرآبادی
۵ سال قبل

ضمن عرض سلام و تشکر بابت مطلب خوبتون
کتابهای (Digital Gold، Blockchain (Melanie Swan توسط مرکز تحقیقات و آینده پژوهی فضای مجازی سراج ترجمه شده است و در دست چاپ است.

مهدی
مهدی
۶ سال قبل

سلام
از کجا باید این کتاب ها را تهیه کنیم؟

ثریا نیل درار
ثریا نیل درار
۶ سال قبل
پاسخ  مهدی

سلام، وقت بخیر

از آمازون، گوگل بوکز یا کتابخانه های آنلاین دیگر میتوانید تهیه کنید.

ابوالفضل صالحی
ابوالفضل صالحی
۶ سال قبل

ببخشیدتو آمازون که پولیه و مانمیتونیم بخریم چون ایرانیم .... جایی هست رایگان باشه ؟ ممنون میشم لینکش قرار بدید

هاب
مکانی برای گفتگو درباره سرمایه گذاری کریپتو. همین الان عضو شو
ورود به هاب