از کدام قراردادهای هوشمند در شبکه اتریوم بیشتر استفاده میشود؟
افزایش حجم معاملات و تراکنشهای شیبا اینو باعث شده است این میم کوین در رده پنجم پراستفادهترین قراردادهای هوشمند شبکه اتریوم قرار گیرد. کارشناسان معتقدند افزایش تعداد تراکنشهای شیبا اینو از دلایل تأثیرگذار بر رکوردشکنی اخیر اتریوم بوده است.
به گزارش کریپتو پوتیتو، سرمایهگذاران ظاهراً بیشتر از هر زمان دیگری به میم کوینها علاقهمند شدهاند. جهشهای قیمتی شیبا اینو حتی نظر سرمایهگذاران شکاک بازار را هم به این ارز دیجیتال جلب کرده است و دادههای تازه هم این موضوع را تأیید میکنند.
هیاهوی پیرامون شیبا اینو آنقدر زیاد شده است که اکنون این ارز دیجیتال بهعنوان پنجمین قرارداد هوشمند پراستفاده شبکه اتریوم شناخته میشود.
طبق آخرین دادههای وبسایت دیون آنالیتیکس (Dune Analytics)، شیبا اینو حتی از قراردادهای هوشمند سواپ روتر (SwapRouter) نسخه سوم صرافی غیرمتمرکز یونی سواپ، یواسدی کوین (USDC) و رپد اتریوم (Wrapped Ethereum) هم پیشی گرفته است. شیبا اینو در فهرست پراستفادهترین قراردادهای هوشمند، پایینتر از بازار توکنهای غیرمثلی (NFT) اوپن سی (OpenSea) و نسخه دوم صرافی یونی سواپ، در رده پنجم قرار گرفته است. این دادهها همچنین نشان میدهد که شیبا اینو بیش از ۴۵۰ هزار مشترک منحصربهفرد دارد.
شیبا اینو از نظر میزان سوزاندن گس (Gas) در شبکه اتریوم در رده هفتم قرار دارد. رسیدن به این جایگاه بهخاطر افزایش فعالیت در شبکه و همچنین مصرف گس تراکنشهای این توکن است.
اتریوم روز گذشته توانست رکورد قیمتی جدیدی را به ثبت برساند. دادههای تازه نشان میدهد که حجم اتریومهای سوزاندهشده بیشتر از توکنهای استخراجشده توسط ماینرهاست. این روند در هفت روز گذشته هم ادامه یافته است. بهعبارتی دیگر، شبکه اتریوم برای اولین بار پس از هاردفورک لندن، هفتهای با تورم منفی را پشت سر گذاشته است.
همان طور که گفته شد، شیبا اینو هم در افزایش حجم توکنهای سوزاندهشده نقش داشته، بهطوریکه در طول هفت روز گذشته، تراکنشهای این میم کوین درمجموع ۱۲۷.۱۵ اتریوم سوزانده است. در این مدت، غولهای صنعت ارز دیجیتال یعنی نسخه دوم صرافی غیرمتمرکز یونی سواپ و استیبل کوین تتر، به ترتیب ۵۲۵.۲۸ و ۲۹۶.۶ اتریوم سوزاندهاند.
بهلطف این جهش سرسامآور، شیبا اینو توانست در ردهبندی بازار از بسیاری از ارزهای مطرح، از جمله دوج کوین پیشی بگیرد.
چرا مقاله هاتون همیشه نصفه نیم کاره تموم میشه. لطفا بررسی کنید.