ارز‌ها: ۳۳,۶۵۷
ارزش بازار: ۳.۲۹۶ تریلیون دلار
قیمت تتر: ۸۲,۳۷۰ تومان

کمیسیون بورس آمریکا از ریپل شکایت می‌کند

کمیسیون بورس آمریکا از ریپل شکایت می‌کند

گزارش تازه نشریه فورچن نشان می‌دهد که کمیسیون بورس و اوراق بهادار آمریکا، دعوی قانونی جدیدی را علیه ریپل آغاز کرده است. در این گزارش ریپل به‌عنوان اوراق بهادار معرفی شده است.

به گزارش کوین تلگراف و به نقل از فورچن، کمیسیون بورس و اوراق بهادار آمریکا از ریپل به‌دلیل عرضه بدون مجوز اوراق بهادار شکایت کرده است.

برد گارلینگهاوس (Brad Garlinghouse)، مدیرعامل ریپل، در توییت اخیر خود با اشاره به این اقدام کمیسیون بورس و اوراق بهادار آمریکا نوشت:

جی کلیتون (Jay Clayton)، در آخرین اقدام خود، قصد دارد نوآوری در ایالات متحده را به اتریوم و بیت کوین محدود کند.

بیت کوین و اتریوم به‌واسطه ذات غیرمتمرکز خود، تا به اینجا از تیغ این کمیسیون دور مانده‌اند. این در حالی است که XRP، توکن شرکت ریپل، مدت‌هاست هدف انتقادهایی است که ادعا می‌کنند شبکه این ارز دیجیتال به‌شدت متمرکز است. ریپل یک حساب ثالث در اختیار دارد که حدود ۵۰ میلیارد XRP، معادل نیمی از عرضه کل این توکن‌ها، ایجاد کرده است. دیوید شوارتز (David Schwartz)، مدیر ارشد بخش فناوری ریپل، ادعا می‌کند که این ریپل‌ها را سازندگان این ارز دیجیتال اهدا کرده‌اند.

با وجود دعاوی قانونی مختلف و اختلافات میان بنیان‌گذاران ریپل، این شرکت همچنان یکی از ثروتمندترین شرکت‌های حوزه فین‌تک است. طبق برآوردها، این شرکت حدود ۲۵ میلیارد دلار سرمایه در اختیار دارد که بیشتر به‌صورت XRP‌ است. یکی از منابع نزدیک به شرکت ریپل می‌گوید:

امکان ندارد که این توکن‌ها [ریپل] اوراق بهادار نباشند.

ریپل در وب‌سایت رسمی خود اطلاعیه‌ای را که از کمیسیون بورس و اوراق بهادار به این شرکت ابلاغ شده است منتشر کرده است. در وب‌سایت ریپل آمده است:

ریپل متهم شده است که توزیع توکن‌های XRP‌ قراردادهای سرمایه‌گذاری بوده است. در این اطلاعیه آمده است که بیت کوین و اتر اوراق بهادار نیستند. کمیسیون اوراق بهادار در حال برچسب‌زدن به ارزهای دیجیتال با عنوان برنده‌ها و بازنده‌هاست و نوآوری‌های کاربرپسندی را که در آمریکا وجود دارند نابود می‌کند.

این شرکت همچنین بدون ارائه مستندات کافی، بیت کوین و اتریوم را «دو ارز مجازیِ تحت‌کنترل چین» نامیده و اعلام کرده است که کمیسیون بورس و اوراق بهادار آمریکا آنها را اوراق بهادار به حساب نمی‌آورد. در بخش دیگری از بیانیه ریپل می‌خوانیم:

نوآوری در حوزه ارزهای دیجیتال کاملاً تحت‌کنترل چین است.

ریپل از این مسئله به‌عنوان دلیلی یاد کرده است که این کمیسیون بر پایه آن به‌دنبال طرح دعوی حقوقی علیه ریپل رفته است.

طبق گزارش فورچن، هم گارلینگهاوس و هم کریس لارسن (Chris Larsen)، به‌احتمال زیاد طرفین دیگر این دعوی قانونی خواهند بود. مجموع ثروت این دو، ۱۳ میلیارد دلار عنوان شده است.

با وجود اینکه گارلینگهاوس اعلام کرده است که صرف‌نظر از تشخیص XRP‌ به‌عنوان اوراق بهادار، این شرکت همچنان به فعالیت طبق‌برنامه خود ادامه می‌دهد، این شرکت به‌دنبال آن است تا مقر اصلی خود را از آمریکا منتقل کند. نبود شفافیت قانونی از جمله دلایل این اقدام یاد شده است.

گارلینگهاوس و لارسن هنوز به سؤالات خبرنگاران مبنی بر ارتباط میان دعوی قانونی با کمیسیون بورس و اوراق بهادار و انتقال مقر اصلی این شرکت از آمریکا واکنشی نشان نداده‌اند.

ممکن است علاقه مند باشید
نظرات کاربران
برای ثبت دیدگاه ابتدا وارد حساب کاربری خود شوید
۲۰۰/۰
توجه

لطفا در صورت مشاهده دیدگاه‌های حاوی توهین و فحاشی یا خلاف عرف جامعه لطفا با گزارش سریع آن‌ها، به ما در حفظ سلامت بستر ارتباطی کاربران کمک کنید.

umwywyj
umwywyj
۴ سال قبل

نظرتون برای سرمایه گذاری روی این ارز چی بگین ممنون میشم دوستان

۰
usonlmj
usonlmj
۴ سال قبل

درود دوستان عزیز من حجم زیادی ریپل دارم و متأسفانه توضرز هستش .والان هم این دستان جدید . بنظرشما این خطر داره بفروشمش

۰
uwobwqf
uwobwqf
۴ سال قبل

به نظرتون باید ریپل به فروش برسونیم یا نه شرایط تغییر میکنه؟

۰
نمایش بیشتر