کیف پول سخت افزاری روی پرچمدار سامسونگ؛ تاثیر این اتفاق در آینده ارزهای دیجیتال چیست؟
روز ۲۰ فوریه (۱ اسفند)، سامسونگ، غول فناوری کرهای، از پرچمدار جدید گوشیهای سری S خود یعنی گلکسی اس ۱۰ (Galaxy S۱۰) رونمایی کرد. با وجود امکانات فوقالعاده این اسمارت فون، چیزی که نظر علاقهمندان به حوزه ارزهای دیجیتال و بلاک چین را جلب کرد، کیف پول سخت افزاری روی این گوشی بود. در این مقاله به طور خلاصه به بررسی تاثیر این رویداد در آینده ارزهای دیجیتال میپردازیم.
بر شانه غولها: رشد شدید آگاهی
پس از عرضه گوشیهای مبتنی بر بلاک چین توسط سیرین لبز و البته اچتیسی، یکی از تولیدکنندگان بزرگ تلفن همراه، حالا سامسونگ، این ابرشرکت کرهای، قدمی بزرگ در شناساندن ارزهای دیجیتال و بلاک چین به مردم برداشته است. طبق آمار سایت معتبر GSMArena، سامسونگ بالاتر از اپل در رده اول برندهای بزرگ تولیدکننده تلفن همراه قرار دارد و سال ۲۰۱۸ رکورد فروش خارقالعادهای را به ثبت رساند.
ارائه کیف پول سخت افزاری روی گوشیهای سامسونگ موجب میشود تا جمعیت زیادی از مردم سراسر دنیا با مفاهیم بلاک چین و ارزهای دیجیتال آشنا شوند. افرادی که حتی یکبار هم نام بیت کوین و بلاک چین را نشنیدهاند، به کاربردی ترین شکل با این فناوری و کلاس دارایی نوپا آشنا خواهند شد.
پرداختهای موبایلی جایگاهی به شدت ویژه در دنیای دیجیتالی دارند. اضافه شدن پرداخت با ارزهای دیجیتال در کنار گزینههایی مثل ویزا، مسترکارت و پیپل در نوع خود یک پیشرفت بزرگ است.
همچنین اختصاص بخشی از سخت افزارهای گلکسی اس ۱۰ به کیف پول ارزهای دیجیتال خود نشان بر این موضوع است که شرکت بزرگی همچون سامسونگ نسبت به آینده این جریان امیدوار بوده است چراکه در غیر اینصورت دلیلی برای چنین کاری نبود.
آغاز یک مسیر طولانی
میلیونها میلیون کاربر به زودی روی تلفن همراه خود کیف پول سخت افزاری ارزهای دیجیتال خواهند داشت. معمولا وقتی سامسونگ برای اولین بار قابلیت جدیدی روی گوشیهای خود (مخصوصا مدل S) پیادهسازی میکند، در مدلها و سریهای بعدی نیز شاهد آن قابلیت جدید خواهیم بود. بنابراین پس از گلکسی اس ۱۰ به احتمال فراوان روی تمام مدلهای هم رده، کیف پول سخت افزاری خواهیم داشت. با توجه به برند بسیار پرفروش سامسونگ به نظر میرسد در سال ۲۰۱۹ و ۲۰۲۰ شاهد رشد چشمگیری در مقبولیت ارزهای دیجیتال باشیم.
از سوی دیگر قطعا برندهای بزرگ دیگر هم جا پای سامسونگ خواهند گذاشت و از این جریان عقب نمیمانند. شرکت بزرگ هواوی هم تاکنون تلاشهای زیادی در این حوزه صورت داده که میتوان از آنها به توسعه کیف پول مخصوص برای ارزهای دیجیتال اشاره کرد. اپل، سونی، ال جی و … در صورت ادامه این روند آرام نخواهند نشست.
این اقدام سامسونگ زنگ خطری برای شرکتهای بزرگ تولیدکننده کیف پول سخت افزاری مانند لجر و ترزور است. سامسونگ قبل از رونمایی از این قابلیت، چند ماه پیش در پستی در وبلاگ رسمی خود اظهار داشت که تلفنهای همراه امنترین گزینه برای کیف پول سخت افزاری هستند زیرا همواره در دسترس کاربران بوده و میتوان ویژگیهای امنیتی بیشتری روی آنها اجرا کرد.
زمانی شرکتهای سازنده جیپیاس (GPS) رو به رشد بودند و سود چشمگیری را به خود اختصاص میدادند اما اضافه شدن قابلیت مکان یابی به دستگاههای تلفن همراه موجب نابودی تعداد زیادی از شرکتهای تولید کننده جیپی اس شد و به نظر میرسد که چالش تولیدکنندگان کیف پول سخت افزاری آغاز شده باشد. چنین اتفاقی درباره دستگاههای پخش کننده موسیقی هم رخ داد که جایشان را به تلفنهای همراه دادند.
نتیجهگیری
اضافه شدن کیف پول سخت افزاری روی پرچمدار جدید سامسونگ اتفاقی بسیار مثبت برای حوزه ارزهای دیجیتال تلقی میشود. یکی از اصول مهم در گسترش مقبولیت این ارزها، دسترسی آسان به آنهاست. با جایگاه ویژه پرداختهای موبایلی، قطعا یک کیف پول امن روی تلفنهای هوشمند تا حد زیادی سهولت را برای کاربران به ارمغان خواهد آورد. افزایش آگاهی درباره این فضا میان میلیونها کاربر موبایل نکتهایست که نمیتوان دست کمش گرفت.
زمستان ارزهای دیجیتال قبل از پایان 2019 تموم میشه .
البته صرفا نظر شخصی هست ؛ دوستان گارد نگیرن :)