استفاده هکرهای روسی از بیت کوین برای دخالت در انتخابات آمریکا
گاهی اوقات خرج کردن بیت کوین سخت و دشوار به نظر میآید. این ارز دیجیتال با آرمانهای بزرگ، انرژی زیادی را میبلعد، به صورت قابل ملاحظهای کند است و اگر بخواهید با دید سرمایهگذاری به آن نگاه کنید، برای نگه داشتن و کسب سود (حداقل با چیزی که در چند سال اخیر دیده شده) تا موعد بازنشستگی خوب به نظر میرسد.
اما بیت کوین را در یکی از گروههای ولخرج هم میتوان دید: هکرهای روسی متهم شده در انتخابات ۲۰۱۶ آمریکا
طبق اتهاماتی که ۱۳ جولای از طرف وزارت دادگستری آمریکا صادر شد، مامورین سازمان اطلاعاتی روسیه حملات هکری به کمیته ملی دموکرات در سال ۲۰۱۶ را هماهنگ کرده بودند و کمپین خانم کلینتون نیز با هزینه ۹۵,۰۰۰ دلار که با بیت کوین تهیه شده بود آنها را حمایت مالی میکرد.
هکرها ادعا کردند از این وجه برای خرید دامنهها، سرورها و اکانتهایی که در بدست آوردن و انتشار اطلاعات به سرقت رفته بکار رفته بودند، استفاده کردند.
این اتهامات بیانگر این است که این توافقنامه به هکرها امکان این را داده که از ارتباط مستقیم با موسسات مالی جلوگیری کرده و هویت خود و تامینکنندگان مالی را بتوانند مخفی نگه دارند.
مشخصا بیت کوین مناسب کسانی که به دنبال پنهان کردن تراکنشهایشان هستند، نیست. در حالیکه بیت کوین ویژگی مخفی ماندن را ندارد، برخی کوینهای رقیب مانند زیکش و مونرو خود را با حفظ حریم خصوصی و مخفی ماندن تراکنشها، در دنیای ارزهای دیجیتال نشان دادهاند. نهایتا میتوان نتیجه گرفت که بیت کوین در مقایسه با سایر رقبا برای امور پرداختی هکرها، گزینه مناسبی نیست.
همچنین بخوانید: ۱۰ ترفند هوشمندانه ی هکرها برای به سرقت بردن ارزهای شما و راه های در امان ماندن از خطرات
جاناتان لوین، موسس شرکت Chainalysis گفت:
پرداخت کالاها و خدمات به زودی در محیطی با نقدینگی بالا و با کاربری آسان امکانپذیر خواهد شد. در حال حاضر این کار با بیت کوین انجام میشود و برای مدت طولانی هم انجام خواهد شد.
نرم افزار این شرکت که ارتباطات بین نودها در بلاک چینِ بیت کوین را بررسی میکند تا کلاهبرداری و پولشویی را شناسایی کند، توسط سازمانهای مختلف مانند وزارت دادگستری برای جرایم رایانهای مورد استفاده قرار گرفته است.
در حالیکه آقای لوین نمیتواند تایید کند که این نرم افزار در روند این بررسیها دخالت داشته یا نه، آنالیزهای بلاک چین که انجام میشوند، معمولا بر روی واسطهها و صرافیها که روند خرید ارزهای دیجیتال را هموار میسازد، تمرکز دارد. صرافیهایی که قوانینی برای جلوگیری از پولشویی در آنها وضع شده، میتوانند به عنوان پلی برای هویت واقعی کاربران مانند آدرس و حساب بانکیشان باشند.
اتهامات حاکی از این است که هکرها برای ردگم کنی اقدامات دیگری نیز انجام دادهاند. از جمله این اقدامات خرید بیت کوین با استفاده از کارتهای پیش پرداخت (Prepaid Cards) و از صرافیهای همتابههمتا – که تراکنش بین افراد را تسهیل میبخشد و اغلب نظارت نمیشود – اتفاق افتاده است.
طبق این اتهامات بخشی از این بیت کوینها با استخراج به دست آمده و نهایتا با سرمایهای که در اختیار داشتند سایت DCLeaks.com را خریداری کردند و در آن اطلاعات سرقت رفته را به عنوان ابزاری در مبارزات انتخاباتی منتشر کردند.
همچنین جاناتان لوین افزود:
این مثال خوبی است که مواردی که ارز دیجیتال در آن دخیل بوده، طیف گستردهای است که از جرایم محلی تا مسائل امنیت ملی گسترش پیدا کرده است.
دخالت ماموران بازرسی در این حوزه هر روزه در حال افزایش است. در روز چهارشنبه دونالد ترامپ دستوری مبنی بر تشکیل تیم عملیاتی جهت «یکپارچگی بازار و کلاهبرداری مصرفکننده» بین سازمانهای فدرالی که بر روی ارزهای دیجیتال و پولشویی تمرکز دارد، صادر کرد.
متاسفیم که این مطلب نتوانسته نظر شما را جلب کند. لطفا با نظرات و پیشنهادات خود، ما را در بهبود همیشگی سایت یاری دهید.