آمریکاییها برای سرمایهگذاری بیت کوین را به طلا ترجیح میدهند
تحقیق تازه بیت فلایر (Bitflyer) که چندی پیش منتشر شد، نشان میدهد که خانوادههای آمریکایی بیش از پیش به سرمایهگذاری در بیت کوین علاقهمند هستند و این علاقه بیشتر از سرمایهگذاری در طلا است. این در حالی است که نتایج این تحقیق در ژاپن عکس قضیه را نشان میدهد.
به گزارش وبسایت بیت کوین داتکام، صرافی ارز دیجیتال ژاپنی بیت فلایر، مقالهای تحقیقاتی منتشر کرده و در آن احساسات و روندهای سرمایهگذاری در حوزه ارزهای دیجیتال را در آمریکا بررسی و آن را با بازار ژاپن مقایسه کرده است.
بارزترین تفاوت بین آمریکاییها و ژاپنیها در مورد پذیرش ارزهای دیجیتال از طریق یک سؤال ساده از شرکتکنندگان در تحقیق نشان داده شده است. در این تحقیق از شرکتکنندگان پرسیدهاند که رویکردشان نسبت به سرمایهگذاری در ارزهای دیجیتال چگونه است.
۷۶ درصد از آمریکاییها دید مثبتی به ارزهای دیجیتال دارند. این در حالی است که ۷۸ درصد از ژاپنیها ارزهای دیجیتال را منفی قلمداد میکنند.
نمودارهای دایرهای دو رویکرد کاملاً متضاد را نشان میدهند و مشخص میکنند چگونه این دو بازار در خصوص پذیرش ارزهای دیجیتال کیلومترها از یکدیگر فاصله دارند. زمان انجام این تحقیق مشخص نیست اما میتوان این پیشفرض را مطرح کرد که به طور کلی روند صعودی قیمت بیت کوین در ماههای اخیر به افزایش علاقه به ارزهای دیجیتال در آمریکا کمک کرده است.
در خصوص ژاپن تنها میتوان حدس زد که نگاه عموماً شکاکانه و محافظهکارانه ژاپنیها نسبت به پدیدههای ناشناخته و جدید، به بیمیلی مردم نسبت به ارزهای دیجیتال منجر شده است.
با افزایش علاقه عمومی به سرمایهگذاری بهعنوان یک پشتوانه امن مالی باثبات، یک تحقیق نشان داده است که ۸۲ درصد از مردم آمریکا در داراییهای مالی سرمایهگذاری میکنند. این در حالی است که تحقیقی که مؤسسه تحقیقاتی «Pew» انجام داده نشان میدهد که تنها چند ماه قبل ۵۲ درصد از آمریکاییها در داراییهای مالی سرمایهگذاری میکردند. این موضوع این فرض را تقویت میکند که واقعیت تحمیلشده ویروس کرونا علاقه نوظهوری در میان عموم مردم پدید آورده که باعث شده است به فکر تضمین آینده مالیشان باشند.
در بین سرمایهگذاران، بیت کوین/ ارزهای دیجیتال از طلا پیشی گرفته و در فهرست محبوبترین ابزارهای سرمایهگذاری جایگاه چهارم را به خود اختصاص داده است. گفتنی است سرمایهگذاری در بازار سهام، ۴۰۱ کی (طرح برخورداری از مزایای بازنشستگی در آمریکا) و املاک و مستغلات به ترتیب در جایگاه اول تا سوم هستند.
نکته جالب توجه این است که مقایسه احساسات آمریکاییها و ژاپنیها نشان میدهد که احساسات متضادی در بین ژاپنیها وجود دارد. در ژاپن ۶۹ درصد از مردم در داراییهای مالی سرمایهگذاری نمیکنند.
بر اساس اعلام منابع غیرموثق، در آمریکا و ژاپن مردان تمایل بیشتری به سرمایهگذاری نسبت به زنان دارند.
با نگاهی آیندهنگرانه نسبت به سال ۲۰۲۱ بهعنوان سالی متحولکننده و سالی بعد از بحران کرونا، ۶۸ درصد از آمریکاییها قصد دارند فعالیت سرمایهگذاری خود را افزایش دهند. این در حالی است که تنها ۱۸ درصد از ژاپنی برای این کار برنامهریزی میکنند.
همانطور که ملاحظه میشود، در هر دو کشور طیفی از مردم هستند که قصد ندارند سرمایهگذاری خود را در سال ۲۰۲۱ افزایش دهند. آمریکاییها میگویند بهدلیل کمبود منابع مالی ناشی از همهگیری ویروس کرونا از سرمایهگذاری خودداری خواهند کرد. اما ژاپنیها بهدلیل ریسکهای مرتبط با سرمایهگذاری از آن رویگردان هستند و این تصمیم هیچ ارتباطی به شرایط جدیدی که ویروس کرونا رقم زده است، ندارد.
متاسفیم که این مطلب نتوانسته نظر شما را جلب کند. لطفا با نظرات و پیشنهادات خود، ما را در بهبود همیشگی سایت یاری دهید.