ارز‌ها: ۳۱,۶۸۱
ارزش بازار: ۳.۲۹ تریلیون دلار
قیمت تتر: ۷۰,۱۴۷ تومان

قیمت بیت کوین از ۱۴,۲۰۰ دلار عبور کرد؛ رکوردشکنی قراردادهای اختیار

قیمت بیت کوین از ۱۴,۲۰۰ دلار عبور کرد؛ رکوردشکنی قراردادهای اختیار

همزمان با عبور قیمت بیت کوین از سد مقاومت ۱۴,۰۰۰ دلاری، حجم قراردادهای اختیار باز این ارز دیجیتال با ثبت رکوردی تازه به ۲.۹ میلیارد دلار رسیده است. این مسئله نشانه‌ای صعودی از جانب معامله‌گران حرفه‌ای تلقی می‌شود.

به گزارش کوین تلگراف، قراردادهای اختیار باز بیت کوین با ثبت رکوردی تازه، به ۲.۹ میلیارد دلار رسیده است. نکته جالب اینجاست که تنها ۵ روز از تاریخ سررسید قراردادهای اختیار ماه اکتبر گذشته است. با پایان ماه اکتبر، چیزی در حدود ۴۰۰ میلیون قرارداد اختیار بیت کوین لیکویید شدند.

مجموع قراردادهای اختیار باز بیت کوین
مجموع قراردادهای اختیار باز بیت کوین

طی شش ماه گذشته، بازار قراردادهای اختیار رشدی سه برابری داشته است، این مسئله سبب شد تا سرمایه‌گذاران نسبت به تأثیرات بالقوه تاریخ‌ سررسید این قراردادها بر قیمت پادشاه ارزهای دیجیتال، کنجکاوی بیشتری از خود نشان دهند.

قیمت بیت کوین از ۱۴,۲۰۰ دلار عبور کرد؛ رکوردشکنی قراردادهای اختیار
حجم ماهیانه تراکنش‌های بیت کوین

داده‌های تازه نشان می‌دهد که حجم تراکنش‌ها و حجم قراردادهای آتی بیت کوین نیز به نسبت اواخر اکتبر با جهش همراه بوده است.

حجم قراردادهای آتی بیت کوین
حجم قراردادهای آتی بیت کوین

در بحث تحلیل قراردادهای اختیار، میزان اختلاف چولگی (دلتای چولگی) یکی از پراهمیت‌ترین فاکتورهاست. این شاخص، اختیارهای خرید و فروش را با یکدیگر مقایسه می‌کند.

چولگی سه ماهه قراردادهای اختیار بیت کوین
چولگی سه ماهه قراردادهای اختیار بیت کوین

وقتی که اضافه ارزش (پریمیوم) اختیار خرید، بیش از اضافه ارزش اختیار فروش باشد، این اختلاف منفی خواهد شد. منفی‌شدن چولگی نشانه‌ای از بازار صعودی است و مانعی برای کاهش قیمت تلقی می‌شود. از سوی دیگر، وقتی این اختلاف مثبت باشد، می‌توان گفت که بازار نزولی است.

اگر نوسانات این نمودار بین محدوده ۱۰- (نسبتاً صعودی) و ۱۰+ (نسبتاً نزولی) باشد، وضعیت عادی است. نکته جالب اینجاست که از ۱۹ اکتبر تا به حال، نمودار در این محدوده قرار نداشته است. در آن زمان قیمت بیت کوین موفق شد از ۱۱,۶۰۰ دلار عبور کند و همچنان در محدوده‌ای بالاتر قرار دارد.

این شاخص یکی از پراهمیت‌ترین شاخص‌ها در معاملات اختیار به حساب می‌‌آید و بسیاری از معامله‌گران حرفه‌ای برای برآورد احساسات حاکم بر بازار از آن استفاده می‌کنند.

نسبت اختیار خرید به فروش، دیگر ابزاری است که می‌توان با از استفاده آن استراتژی معاملاتی خود را تدوین کرد. قراردادهای اختیار خرید معمولا به‌عنوان ابزاری برای اجرای استراتژی‌های صعودی یا خنثی در بازار مورد استفاده قرار می‌گیرند. از سوی دیگر، قراردادهای اختیار فروش کاربردی متضاد با آنها دارند؛ از همین رو، با بررسی این نسبت، می‌توان دیدگاه معامله‌گران را در ارتباط با وضعیت بازار پیش‌بینی کرد.

نسبت قراردادهای اختیار خرید به فروش
نسبت قراردادهای اختیار خرید به فروش

اختلاف قراردادهای اختیار خرید نسبت به قراردادهای اختیار فروش، ۳۰ درصد است. پس از سررسید قراردادهای اکتبر، این اختلاف به کمترین میزان در ۳ ماه گذشته رسیده است.

با تکیه بر وضعیت چولگی در نمودار و نسبت قراردادهای اختیار خرید به قراردادهای اختیار فروش، نگرانی در خصوص افزایش قراردادهای باز منطقی به نظر می‌رسد.

باید به یاد داشت که وضعیت بازار نشان‌دهنده احتمال قوی تداوم روند صعودی است. تنها باید صبر کرد و دید که نوسانات آتی بازار چگونه خواهد بود.

ممکن است علاقه مند باشید
guest

لطفا در صورت مشاهده دیدگاه‌های حاوی توهین و فحاشی یا خلاف عرف جامعه لطفا با گزارش سریع آن‌ها، به ما در حفظ سلامت بستر ارتباطی کاربران کمک کنید.

1 دیدگاه
حسین اسدی
حسین اسدی
۴ سال قبل

سلام.آقا بهزاد من 3 سال پیش تو سایت بلاک چین یه کیف پول ساختم و اتریوم خریدم.الان هر چی میزنم نه جیمیل و بالا میاره نه والت و مطمئنم که دقیق و درسته .الان یه والت ای دی برام مونده.چطوری اتریم خریداری شدمو از کجا چجوری بیارم بالا.از بلاک چین نمیشه.ممنون میشم راهنمایی دقیق کنید منو.

هاب
مکانی برای گفتگو درباره سرمایه گذاری کریپتو. همین الان عضو شو
ورود به هاب