ارز‌ها: ۳۱,۶۹۹
ارزش بازار: ۳.۳۵۴ تریلیون دلار
قیمت تتر: ۷۰,۴۵۳ تومان

تحلیل تکنیکال هفتگی قیمت ارزهای دیجیتال؛ قرارگیری قیمت بایننس کوین، کاردانو و اولنچ بر روی حمایت کلیدی

تحلیل تکنیکال هفتگی قیمت ارزهای دیجیتال؛ قرارگیری قیمت بایننس کوین، کاردانو و اولنچ بر روی حمایت کلیدی

قیمت بیت کوین و اکثریت آلت کوین‌های بازار تا سطوح حمایتی کلیدی خود نزول داشته‌اند؛ اما حرکات قیمت در وضعیت فعلی نشان‌دهنده این است که معامله‌گران برای ورود به بازار اطمینان کافی ندارند.

کلیت بازار هشدار می‌دهد که ارزهای برتر در تلاش برای یافتن یک کف قیمتی هستند که این موضوع خود نشان از این دارد که معامله‌گران از روی هراس در حال بستن موقعیت‌های باز خود هستند. در این میان بزرگ‌ترین سؤالی که ذهن همه فعالان بازار را مشغول کرده این است که آیا نزول قیمت به پایان رسیده یا ممکن است ریزش همچنان ادامه داشته باشد؟

تحلیل تکنیکال هفتگی قیمت ارزهای دیجیتال؛ قرارگیری قیمت بایننس کوین، کاردانو و اولنچ بر روی حمایت کلیدی
نقشه بازار ارزهای دیجیتال در arz.watch

دیلن لکلِیر (Dylan LeClair)، تحلیلگر ارشد مدیریت خروجی‌های خرج‌نشده تراکنش خاطرنشان کرده است که هزینه پایهٔ شبکه، ۲۴ هزار دلار بوده و از منظر تاریخی نسبت میان هزینه مبنا و قیمت به زیر عدد یک رسیده است.

اگر تاریخ بار دیگر تکرار شود، این امکان وجود دارد که قیمت بر اساس این شاخص بار دیگر ریزش داشته باشد تا برای خرید جذاب باشد.

به نظر نمی‌رسد که سرمایه‌گذاران بلندمدت از اصلاحات اخیر در قیمت بیت کوین ناراحت بوده باشند. داده‌های گلسنود نشان می‌دهد که این افراد به انتقال دارایی‌های خود به محل ذخیره سرد (والت‌ها) ادامه می‌دهند. لکس موسکوفسکی (Lex Moskovski)، مدیر ارشد سرمایه‌گذاری شرکت موسکوفسکی کپیتال اذعان داشته که عرضهٔ خارج از گردش بیت کوین بی‌وقفه در حال افزایش است.

بیت کوین و اغلب آلت کوین‌های اصلی بازار در حال حرکت به‌سمت حمایت‌های قوی در قیمت خود هستند. آیا این گاوها هستند که می‌توانند از این فرصت برای خرید استفاده کنند یا خرس‌ها پیروز خواهند شد؟ به سراغ نمودار ده ارز برتر این هفته از لحاظ ارزش بازار می‌رویم تا این موضوع برایمان روشن شود.

تحلیل تکنیکال هفتگی قیمت بیت کوین

بیت کوین طی روزهای گذشته زیر محدودهٔ ۳۷,۳۳۲.۷۰ الی ۳۹,۶۰۰ دلار در حال معامله‌شدن است. خریداران از دو روز قبل در حال تلاش برای احیای قیمت بیت کوین و هدایت آن به‌سمت مقاومت پیشِ‌رو در سطح ۳۷,۳۳۲.۷۰ دلار هستند؛ اما در این راه موفق نبودند که این مسئله نشان از ضعف تقاضا برای خرید در سطوح بالاتر دارد.

تحلیل تکنیکال هفتگی قیمت ارزهای دیجیتال؛
نمودار قیمت بیت کوین (برای مشاهده سایز اصلی روی تصویر کلیک کنید)

کندل روزانه در تاریخ ۲۴ ژانویه (۴ بهمن) با ادامه روند فروش توسط خرس‎‌‌ها باز شد و آنها توانستند جفت ارز بیت کوین/ تتر (BTC/ USDT) را به زیر سطح قیمتی ۳۴,۰۰۸ دلار که پایین‌ترین سطح قیمتی روزانه در تاریخ ۲۲ ژانویه بود، برسانند. با ادامه روند نزولی قیمت و عبور از این سطح، محدوده حمایت کلیدی بعدی برای بیت کوین بین ۲۸,۸۰۵ الی ۳۰,۰۰۰ دلار است.

با رسیدن سطح شاخص قدرت نسبی (RSI) به محدوده اشباع فروش می‌توان انتظار داشت تمایل فروشندگان برای فروش بیش از حد در کوتاه‌مدت، کمتر شود و دلیل این موضوع می‌تواند اقدام معامله‌گران برای خرید در محدوده حمایتی قیمت بیت کوین باشد. حال اگر قیمت از این محدوده جهش کند، آنگاه گاوها تلاش خواهند کرد تا قیمت این جفت ارز را به بالای سطح ۳۹,۶۰۰ دلار برسانند.

شکست و بسته‌شدن قیمت بیت کوین بالای میانگین متحرک نمایی ۲۰ روزه (EMA-20، خط آبی در تصویر) در ۴۰,۸۳۵ دلار به‌عنوان اولین نشانه برای تضعیف قدرت خرس‌ها در نظر گرفته خواهد شد. در صورتی که همین روند ادامه داشته باشد و قیمت بیت کوین تا بالای میانگین متحرک ساده ۵۰ روزه (SMA-50، خط قرمز در تصویر) در ۴۵,۴۰۴ دلار رشد داشته باشد، تغییر روند نزولی به صعودی را شاهد خواهیم بود.

  • مقاومت‌ها: ۳۹,۶۰۰ – ۴۰,۸۳۵ – ۴۵,۴۰۴
  • حمایت‌ها: ۳۰,۰۰۰ – ۲۸,۸۰۵

تحلیل تکنیکال هفتگی قیمت اتریوم

قیمت اتریوم در تاریخ ۲۱ ژانویه (۱ بهمن) به زیر کانال نزولی ریزش داشت و در این سطح بسته شد که دلیلی برای فشار فروش ایجادشده توسط معامله‌گران بود. دو روز بعد گاوها دست‌به‌کار شدند تا قیمت را به داخل کانال برگردانند که در این راه موفق نبودند.

تحلیل تکنیکال هفتگی قیمت ارزهای دیجیتال؛
نمودار قیمت اتریوم (برای مشاهده سایز اصلی روی تصویر کلیک کنید)

بازشدن کندل روزانه در تاریخ ۲۴ ژانویه نشان از ادامه فشار فروش توسط معامله‌گران داشت. همچنین تسلط خرس‌ها بر بازار معاملاتی اتریوم موجب شد قیمت اتر به زیر سطح ۲,۳۰۰ دلار در پایین‌ترین سطح قیمتی روزانه در تاریخ ۲۲ ژانویه (۲ بهمن) برسد. در این شرایط، جفت ارز اتر/ تتر (ETH/ USDT) می‌تواند تا سطح حمایت روانی ۲,۰۰۰ دلار ریزش داشته باشد که امید است گاوها در آن سطح از ریزش بیشتر قیمت جلوگیری کنند.

اگر قیمت از این سطح جهش داشته باشد، آنگاه گاوها تلاش خواهند کرد تا مجدداً قیمت را به درون کانال هدایت کنند. در صورت موفقیت، قیمت به‌سمت سطح ۲,۶۵۲ دلار حرکت می‌کند. در غیر این صورت و با شکست قیمت به زیر سطح ۲,۰۰۰ دلار، ادامه روند نزولی را به‌سمت محدوده حمایت کلیدی در سطح ۱,۷۰۰ دلار شاهد خواهیم بود.

  • مقاومت‌ها: ۲,۶۵۲ – ۲,۹۲۸ – ۳,۰۴۳
  • حمایت‌ها: ۲,۰۰۰ – ۱,۷۰۰

تحلیل تکنیکال هفتگی قیمت بایننس کوین

قیمت بایننس کوین در تاریخ ۲۱ ژانویه (۱ بهمن) به زیر خط حمایتی در کانال نزولی ریزش داشت و روز بعد هم روند فروش و شیب نزولی قیمت برای بایننس کوین ادامه یافت. همچنین در ادامه این روند، تداوم فشار فروش موجب حرکت قیمت به‌سمت محدوده مقاومت کلیدی در ۳۳۰ تا ۳۲۰ دلار خواهد شد.

تحلیل تکنیکال هفتگی قیمت ارزهای دیجیتال؛
نمودار قیمت بایننس کوین (برای مشاهده سایز اصلی روی تصویر کلیک کنید)

در تقابلی که بین خریداران و فروشندگان در روز ۲۳ ژانویه (۳ بهمن) شکل گرفت، برتری با خرس‌ها بود که اجازه ندادند قیمت بایننس کوین مجدداً وارد کانال شود. این موضوع نشان از برتری مداوم خرس‌ها در بازار معاملاتی بایننس کوین دارد که در تلاش هستند قیمت را به‌سمت محدوده حمایت بعدی برای بایننس کوین پایین بکشند.

در صورت ادامه این روند و نوسان قیمت بایننس کوین زیر سطح ۳۲۰ دلار، جفت ارز بایننس کوین/ تتر (BNB/ USDT) حرکت نزولی خود را به‌سمت محدوده حمایتی ۲۵۴.۵ دلار و در ادامه تا ۲۲۵.۴ دلار ادامه خواهد داد.

برای تغییر این روند و شروع رالی به‌سمت میانگین متحرک نمایی ۲۰ روزه (EMA-20، خط آبی در تصویر) در ۴۴۳ دلار، بایننس کوین احتیاج به شکست و بسته‌شدن قیمت در داخل کانال شکل‌گرفته در نمودار دارد.

  • مقاومت‌ها: ۴۴۳
  • حمایت‌ها: ۳۳۰ – ۳۲۰

تحلیل تکنیکال هفتگی قیمت کاردانو

قیمت کاردانو (ADA) در تاریخ ۲۲ ژانویه (۲ بهمن) زیر سطح حمایت کلیدی ۱ دلار شکست و بسته شد؛ اما گاوها بی‌کار نبودند و در کف قیمتی به‌دست‌آمده اقدام به خرید کردند تا از این محدوده به‌خوبی دفاع کرده باشند.

تحلیل تکنیکال هفتگی قیمت ارزهای دیجیتال؛
نمودار قیمت کاردانو (برای مشاهده سایز اصلی روی تصویر کلیک کنید)

قیمت کاردانو نتوانست به‌سمت میانگین متحرک نمایی ۲۰ روزه (EMA-20، خط آبی در تصویر) در ۱.۲۴ دلار جهش داشته باشد که این موضوع به‌دلیل اقدام خرس‌ها به فروش در سطوح بالای قیمتی و در روند صعودی است.

خرس‌ها مجدداً در تاریخ ۲۴ ژانویه (۴ بهمن) قیمت کاردانو را به زیر سطح ۱ دلار هدایت کردند و اگر موفق به تثبیت قیمت جفت ارز آدا/ تتر (ADA/ USDT) در زیر این سطح شوند، روند نزولی و فشار فروش همچنان ادامه خواهد داشت. به‌این‌ترتیب مقصد بعدی قیمت کاردانو ۰.۸۰ دلار و در ادامه خط حمایت داخل کانال خواهد بود.

  • مقاومت‌ها: ۱.۲۴ – ۱.۲۹
  • حمایت‌ها: ۱.۰۱ – ۰.۸۰

تحلیل تکنیکال هفتگی قیمت سولانا

قیمت سولانا در تاریخ ۲۱ ژانویه (۱ بهمن) به زیر سطح حمایتی ۱۱۶ دلار سقوط کرد و در تاریخ ۲۲ ژانویه (۲ بهمن) به خط حمایتی درون کانال نزولی رسید. گاوها سعی کردند از سطوح پیش‌رو حمایت کنند، ولی قدرت کافی نداشتند و نتوانستند قیمت سولانا را در سطح ۱۱۶ دلاری تثبیت کنند که نشان از ضعف تقاضا برای خرید در سطوح بالاتر دارد.

تحلیل تکنیکال هفتگی قیمت ارزهای دیجیتال؛
نمودار قیمت سولانا (برای مشاهده سایز اصلی روی تصویر کلیک کنید)

خرس‌ها همچنان در تاریخ ۲۴ ژانویه (۴ بهمن) به ادامه روند نزولی دامن زدند و با ایجاد فشار فروش سعی در پایین‌‌کشیدن قیمت جفت ارز سولانا/ تتر (SOL/ USDT) به زیر خط حمایتی درون کانال دارند. حال اگر آنها در این امر موفق شوند، این جفت ارز می‌تواند تا محدوده ۶۶ دلار و پس از آن تا ۵۸ دلار سقوط کند.

تداوم فروش توسط خرس‌ها طی چند روز گذشته شاخص قدرت نسبی را به سطح ۲۲ رساند. این موضوع نشانه‌ای برای اشباع فروش توسط خرس‌ها است که می‌تواند به اقدام گاوها برای احیای قیمت سولانا منجر شود. در این شرایط اولین نشانه از سطوح موردنظر برای بازیابی، ۱۱۶ دلار و پس از آن میانگین متحرک نمایی ۲۰ روزه (EMA-20، خط آبی در تصویر) در ۱۳۱ دلار خواهد بود.

  • مقاومت‌ها: ۱۱۶ – ۱۳۱
  • حمایت‌ها: ۸۵ – ۶۶

تحلیل تکنیکال هفتگی قیمت ریپل

قیمت ریپل در تاریخ ۲۲ ژانویه (۲ بهمن) به پایین‌ترین سطح قیمتی روزانه خود از تاریخ ۴ دسامبر ۲۰۲۱ (۱۳ آذر ۱۴۰۰) در ۰.۶۰ دلار رسید. برخلاف تلاشی که گاوها برای احیای قیمت در تاریخ ۲۳ ژانویه (۳ بهمن) داشتند، نبود تقاضای کافی برای خرید در سطوح بالاتر، اجازه بالارفتن قیمت به ریپل را نداد.

تحلیل تکنیکال هفتگی قیمت ارزهای دیجیتال؛
نمودار قیمت ریپل (برای مشاهده سایز اصلی روی تصویر کلیک کنید)

در تاریخ ۲۴ ژانویه (۴ بهمن) روند نزولی قیمت ریپل با تداوم فشار فروش توسط خرس‌‌ها ادامه داشت و آنها در تلاش برای رساندن قیمت به سطح روانی ۰.۵۰ دلار هستند. سطح حمایت کلیدی برای ریپل ۰.۵۰ دلار است که اگر گاوها به‌خوبی از آن دفاع نکنند جفت ارز ریپل/ تتر (XRP/ USDT) به‌سمت سطح ۰.۳۹ دلار سقوط خواهد کرد.

برخلاف این سناریو، اگر قیمت از سطح ۰.۵۰ دلار جهش داشته باشد، آنگاه گاوها تلاش خواهند کرد تا این جفت ارز را به بالای میانگین متحرک نمایی ۲۰ روزه (EMA-20، خط آبی در تصویر) در ۰.۷۲ دلار برسانند. شکست و بسته‌شدن قیمت بالای این سطح مقاومتی می‌تواند نشانه‌ای برای کاهش روند نزولی و ادامه فشار فروش در بازار معاملاتی ریپل باشد.

  • مقاومت‌ها: ۰.۷۲ – ۰.۷۵
  • حمایت‌ها: ۰.۵۰ – ۰.۳۹

تحلیل هفتگی قیمت لونا

قیمت توکن لونا در تاریخ ۲۲ ژانویه (۲ بهمن) از خط حمایتی داخل کانال نزولی جهش داشت؛ اما در تاریخ ۲۳ ژانویه (۳ بهمن) و در مسیر بازیابی قیمت، به سد محکمی در مقاومت ۷۰.۲۲ دلار برخورد کرد. این موضوع بیانگر اقدام خرس‌ها به فروش در سطوح بالاتر است.

تحلیل تکنیکال هفتگی قیمت ارزهای دیجیتال؛
نمودار قیمت لونا (برای مشاهده سایز اصلی روی تصویر کلیک کنید)

در حال حاضر با توجه به تشکیل یک تقاطع نزولی در میانگین‌های متحرک ساده ۵۰ روزه (SMA-50، خط قرمز در تصویر) و متحرک نمایی ۲۰ روزه (EMA-20، خط آبی در تصویر) و همچنین قرارگرفتن شاخص قدرت نسبی در محدوده منفی، تسلط بازار معاملاتی لونا در دست خرس‌ها است. به‌علاوه آنها در تلاش هستند تا قیمت را به‌سمت خط حمایت کانال سوق دهند.

اگر قیمت برای بار دیگر از این خط حمایتی جهش داشته باشد، احتمال بازگشت قیمت به خط نزولی نیز افزایش می‌یابد. از سوی دیگر اگر خرس‌ها موفق به کشیدن قیمت به زیر کانال شوند، فشار فروش تداوم یافته و این جفت ارز را به‌سمت سطح ۳۷.۸۲ دلار سوق خواهد داد.

  • مقاومت‌ها: ۶۵.۳۸ – ۷۰.۲۲
  • حمایت‌ها: ۴۳.۹۸ – ۳۷.۸۲

تحلیل تکنیکال هفتگی قیمت دوج کوین

قیمت دوج کوین در تاریخ ۲۲ ژانویه (۲ بهمن) به زیر خط حمایتی ۰.۱۳ دلار سقوط کرد؛ اما گاوها در سطوح پایین‌تر و با اقدام به خرید در کف قیمتی از ریزش بیشتر قیمت جلوگیری کردند. در ادامه و در تاریخ ۲۳ ژانویه (۳ بهمن) گاوها در جهت بازپس‌گیری قیمت تلاش کردند ولی فشار فروش در سطوح بالاتر اجازه تحقق این امر را نداد.

تحلیل تکنیکال هفتگی قیمت ارزهای دیجیتال؛
نمودار قیمت دوج کوین (برای مشاهده سایز اصلی روی تصویر کلیک کنید)

قیمت دوج کوین در تاریخ ۲۴ ژانویه (۴ بهمن) نزولی بود و خرس‌ها در تلاش هستند تا جفت ارز دوج کوین/ تتر (DOGE/ USDT) را به زیر سطح حمایتی ۰.۱۳ دلار بکشانند. حال اگر در این مسیر موفق شوند می‌توان شاهد ریزش قیمت به سطح حمایت روانی در ۰.۱۰ دلار بود.

برخلاف این سناریو، اگر قیمت دوج کوین از سطح فعلی افزایش یابد، آنگاه گاوها برای رساندن قیمت به بالای میانگین متحرک نمایی ۲۰ روزه (EMA-20، خط آبی در تصویر) در ۰.۱۵ دلار تلاش خواهند کرد. شکست و بسته‌شدن قیمت بالای میانگین متحرک ساده ۵۰ روزه (SMA-50، خط قرمز در تصویر) در ۰.۱۶ دلار می‌تواند آغازگر حرکت روبه‌جلوی قیمت به‌سمت محدوده ۰.۱۳ دلار تا ۰.۱۹ دلار باشد.

  • مقاومت‌ها: ۰.۱۵ – ۰.۱۹
  • حمایت‌ها:‌ ۰.۱۳ – ۰.۱۰

تحلیل تکنیکال هفتگی قیمت پولکادات

قیمت پولکادات در تاریخ ۲۱ ژانویه (۱ بهمن) به زیر خط حمایت کلیدی در ۲۲.۶۶ دلار رسید و تنها یک روز بعد و در امتداد روند نزولی قیمت خود، به سطح حمایت بعدی در ۱۶.۸۱ دلار رسید. صرف‌نظر از تلاش گاوها برای دفاع از این سطح حمایتی در تاریخ ۲۳ ژانویه (۳ بهمن)، کافی‌‌نبودن تقاضا برای خرید در سطوح بالاتر، این قدرت را به آنها نداد تا قیمت دوج کوین را احیا کنند.

تحلیل تکنیکال هفتگی قیمت ارزهای دیجیتال؛
نمودار قیمت پولکادات (برای مشاهده سایز اصلی روی تصویر کلیک کنید)

فشار فروش توسط خرس‌ها در تاریخ ۲۴ ژانویه (۴ بهمن) ادامه داشت و حالا آنها در تلاش هستند تا قیمت جفت ارز دات/ تتر (DOT / USDT) را در زیر سطح ۱۶.۸۱ دلار تثبیت کنند. در صورت موفقیت خرس‌ها، این جفت ارز ممکن است تا سطح حمایت کلیدی بعدی در ۱۰.۳۷ دلار ریزش داشته باشد.

فشار فروش ایجادشده طی چند روز اخیر سبب قرارگرفتن شاخص قدرت نسبی (RSI) در محدوده اشباع فروش شده است که این مسئله بیانگر احتمال کاهش تمایل خرس‌ها به فروش بیش از حد در کوتاه‌مدت و احیای قیمت دات از سطح فعلی باشد.

حال اگر این سناریو محقق شود می‌توانیم شاهد افزایش قیمت به‌سمت سطح ۱۹.۲۰ دلار و در ادامه تا ۲۲.۶۶ دلار باشیم.

  • مقاومت‌ها: ۱۹.۲۰ – ۲۲.۶۶
  • حمایت‌ها: ۱۶.۸۱ – ۱۰.۳۷

تحلیل تکنیکال هفتگی قیمت اولنچ

قیمت اولنچ در تاریخ ۲۱ ژانویه (۱ بهمن) ریزش داشت و الگوی مثلث نزولی را کامل کرد و زیر سطح ۷۵.۵۰ دلار بسته شد. در این میان تلاش گاوها برای دفاع از سطح حمایتی ۵۱.۰۴ دلار در تاریخ ۲۲ ژانویه (۲ بهمن) مفید واقع نشد و نتوانستند قیمت اولنچ را به بالای میانگین متحرک ساده ۲۰۰ روزه (SMA-200) در ۶۵ دلار برسانند.

تحلیل تکنیکال هفتگی قیمت ارزهای دیجیتال؛
نمودار قیمت اولنچ (برای مشاهده سایز اصلی روی تصویر کلیک کنید)

این موضوع بر تسلط خرس‌ها در بازار معاملاتی اولنچ دلالت دارد. آنها همچنان در تاریخ ۲۴ ژانویه (۴ بهمن) به فشار فروش خود ادامه دادند و در تلاش برای رساندن قیمت جفت ارز اولنچ/ تتر (AVAX / USDT) به زیر محدوده حمایت کلیدی ۵۱.۰۴ تا ۴۷.۶۶ دلار هستند.

برخلاف این سناریو، اگر قیمت از سطح فعلی جهش داشته باشد، می‌توان گفت که انباشت در سطوح پایین‌تر در جریان است. به این ترتیب و در صورت ادامه روند صعودی می‌توان منتظر رسیدن قیمت اولنچ به سطح مهم ۷۵.۵ دلار بود.

  • مقاومت‌ها: ۷۵.۵۰ – ۸۱
  • حمایت‌ها: ۵۱.۰۴ – ۴۷.۶۶
guest

لطفا در صورت مشاهده دیدگاه‌های حاوی توهین و فحاشی یا خلاف عرف جامعه لطفا با گزارش سریع آن‌ها، به ما در حفظ سلامت بستر ارتباطی کاربران کمک کنید.

6 دیدگاه
میم صاد
میم صاد
۲ سال قبل

یک تحلیل عالی بود در مورد ده ارز اول جدول.سپاس فراوان.
فکرکنم هرچه بازار کریپتو روبه جلوتر میره و شاهد شبه ارز یا ارزهای زرد یا تازه کار هستیم، توجه کاربران این عرصه بیشتر به این عرصه میره و تمایل به اینکه حتی اگه شده چنددرصد از ارزهای دپوشده مطرح بفروشند و این ارزهارو به داراییشون اضافه کنند هرچند اندک. و بنظر خودم بازار کریپتو داره بیشتر رقابتی میشه و اگه شاهد رونمایی از نسخه جدید اتریوم باشیم باید بیشتر شاهد ریزش دیگر ارزهای بیستای جدول باشیم.موفق باشید

sمهر
sمهر
۲ سال قبل

ادمین محترم لطفا و حتما تایید بفرما . دوستان ببینید تمامی بازار ها خراب است من جمله ارز های دیجیتال . در اینجا شگفت زده خواهید شد که بدانید همین چند دقیقه پیش قیمت طلا به 1850 دار در هر اونس هم رسید . !! این یک الارمی است که چند چیز را به ما می گوید ( حتی با لشگر کشی روسیه به مرز های اوکراین قیمت طلا بالا رفته است ) البته که سر انجام با دادن چند امتیاز به یکدیگر مساله فیصله داده خواهد شد !! خود روسیه طلا باز حرفه ایی است. حال نظر شما را معطوف می کنم به نا آرامی های قزاقستان ، حدود 10 یا 12 روز پیش-- و چون 12.4 درصد هشریت بیت یا بهتر بگویم ماین بیت در آنجا انجام میشد با قطعی تمامی اینتر نت ها و.... بازار نزولی خودش را نشان داد . در همان زمان که خود بیت یک حالت سرگردانی را داشت تجربه می کرد با وقوع مساله قزاقستان تشدید اوضاع گردید و شاخص ترس FUD در پایین ترین سطح قرار گرفت . حال باید این سوال را مطرح کرد که چرا با وجود سیاست ها مالی جدید ایالات متحده هیچ گونه تاثیری بر روی بازار طلا نگذاشته و بلکه بالا تر هم میرود . لطفا توجه کنید طلا رقیب دیرینه دلار بوده وهست . از دیر باز . بنا بنظر تعدادی از آگاهان بازار ماجرای قزاقستان شاخص ترس را به پایین تر سطح برده و بدون تعارف بسیاری از تازه واردین ارز های دیجیتال هم شروع به فروش نموده اند . بلاخره هرچه باشد یادمان باشد که سرمایه گذاران طلا ید طولانی دارند . همین الان بنا به کارشناسان مالی و به استناد مطالب و مستندات فوق ، این دسته اعتقاد دارند که بازار کریپتو ها یک برزخ موقتی را دارد تجربه می کند و حتی یکی از آنها معتقد بود که بازار کریپتوها بزودی پوست خواهد انداخت !! یعنی کم کم به وقایع پیرامونی خود کمتر توجه خواهد کرد ( البته این مساله را هم چند روز پیش یک نشریه معتبر اروپایی هم اظهار کرده بود ) لطفا اظهار نظر بفرمایید.

محمد رضازاده
محمد رضازاده
۲ سال قبل
پاسخ  sمهر

اقا الان چی بخرم بنظرتون و چقدرر صبر کنم سرنایه گذاری تا عید چی خوبه

aaa
aaa
۲ سال قبل
پاسخ  sمهر

ببینید بازار راهه خودش را میره این مسائل فقط راه بازار را در رسیدن به هدفش میتونه تند یا کند کنه تمام.
ید طولایی درست است نه ید طولانی.

sمهر
sمهر
۲ سال قبل
پاسخ  aaa

ممنون از راهنمایی و بخصوص اصلاح ید طولانی ، بعضی وقتها دانسته دانسته این موارد هنگام تایپ پیش می آید . من عاشق دایالوگ هایی هستم که دانش انسان را بالا میبرد . لطفا در ارتباط با متن فوق بنده بیشتر بنویسید .

پیمان
پیمان
۲ سال قبل

سلام ممنون از شما توضیحات کاملا تخصصی و کامل بود

هاب
مکانی برای گفتگو درباره سرمایه گذاری کریپتو. همین الان عضو شو
ورود به هاب