ارز‌ها: ۳۱,۶۵۷
ارزش بازار: ۳.۱۹۳ تریلیون دلار
قیمت تتر: ۷۰,۴۷۳ تومان

موسس پی پال: بیت کوین طلای دیجیتال است

موسس پی پال: بیت کوین طلای دیجیتال است

شاید نام «پیتر تیل» (Peter Thiel) یکی از شناخته‌شده‌ترین اسامی در حوزه فناوری‌های مالی و اقتصادی باشد. به نقل از «مدیوم»، وی که بنیان‌گذار سرویس مشهور «پی پل» است، در سال ۲۰۱۸ چیزی در حدود ۱۵-۲۰ میلیون دلار در بیت کوین سرمایه‌گذاری کرد. این روزها خیلی از بزرگان کارآفرینی روی بیت کوین حساب بلندمدت باز می‌کنند و آن را مانند طلای دیجیتال می‌بینند. 

بیت کوین بیش از آنکه به‌عنوان وسیله‌ای برای انجام پرداخت‌ها باشد، یک ذخیره ارزش است. از طرف دیگر تغییرات قیمت شدید این ارز سبب شده تا برای بسیاری از سرمایه‌گذاران، سرمایه‌گذاری در این حوزه پرخطر تلقی شود؛ چرا که ریسک سرمایه‌گذاری بالاست و احتمال ضرر نیز زیاد است.

تیل در مارس ۲۰۱۸ می‌نویسد:

بیت کوین مثل شمش‌هایی از طلاست که در گاوصندوق‌هایی ثابت نگه‌داری می‌شوند و سرپناهی برای دنیای در حال فروپاشی ماست.

می‌توان گفت که تیل، اعتقادی راسخ به بیت کوین دارد، تا جایی که «فاندرز فاند»، شرکت فعال در حوزه سرمایه‌گذاری او، صدها میلیون دلار در حوزه ارزهای دیجیتال سرمایه‌گذاری کرده است.

او در مصاحبه‌های متعددی با «سی‌ان‌بی‌سی»، اذعان داشته که بیت کوین به تبدیل‌شدن ارزهای دیجیتال به‌عنوان یک ذخیره ارزش، سرعت می‌بخشد. با قطعیت نمی‌توان گفت چرا سرمایه‌گذاران بزرگی مانند تیل چنین اعتمادی نسبت به بیت کوین دارند و آن را بزرگ‌ترین ارز دیجیتال تاریخ می‌دانند.

پیتر تیل، با سرمایه خالص ۲.۶ میلیارد دلار در سال ۲۰۱۷، می‌تواند چند میلیون دلار را در یک بخش خاص سرمایه‌گذاری کند و آب از آب تکان نخورد!

او که پیش‌تر در سال ۱۹۹۹ در ارتباط محدودیت‌های انحصاری پول صحبت کرده بود، ارزهای رمزنگاری‌شده را انقلاب آینده نظام‌های مالی می‌دانست. از همین رو، ارزهای دیجیتال برای این دسته از سرمایه‌گذاران سیلیکون ولی، پیش‌گویی‌های خود محقق‌کننده به حساب می‌آیند.

پیتر تیل از جمله سرمایه‌گذاران قدیمی بلندمدت در بیت کوین است، از طرف دیگر او یک احمق نیست و به خوبی سرد و گرم بازار بیت کوین را چشیده و می‌داند که اولین ارز دیجیتال جهان هم به احتمال زیاد بالاخره روزی بی‌ارزش خواهد شد.

دهه‌ها می‌شود که مردم از پایان دوران پول‌هایی که می‌شناسیم حرف می‌زنند و اگر این مسئله را تفسیری از تبدیل پول‌های رایج به پول‌های دیجیتال مبتنی بر بلاک چین در نظر بگیریم، به‌زودی شاهد روی آوردن بانک‌های مرکزی به این سمت خواهیم بود. با رسیدن به چنین جایگاهی، قطعاً نگرش جدید بر فضای ارزهای دیجیتال حاکم خواهد شد.

Bitcoin vs Gold

تیل در مصاحبه‌ای با سی‌ان‌بی‌سی در سال ۲۰۱۸ از رشد ۲۰ الی ۵۰ درصدی بیت کوین طی سال‌های آینده صحبت کرده است. این اتفاق‌نظر در خصوص سرمایه‌گذاران سلیکون ولی وجود دارد که بیت کوین می‌تواند به یک ذخیره ارزش بلندت مدت بدل شود.

در ژاپن بیت کوین رفته‌رفته به‌عنوان یک روش پرداخته به رسمیت شناخته شده و به‌طورکلی در آسیا، قانون‌گذاری به‌مراتب جلوتر از آمریکا در حال پیش روی است.

حال آیا بیت کوین شمش‌های طلای سرمایه‌گذاران گردن‌کلفت بازار است؟ وقوع چنین مسئله‌ای برای سرمایه‌گذاران کوچک‌تر دور از انتظار به نظر می‌رسد. احتمالاً چنین سودی برای هر فردی که پس از سال ۲۰۱۴ وارد سرمایه‌گذاری در حوزه ارزهای دیجیتال شده باشد، گذرا خواهد بود.

درعین‌حال افزایش شدید قیمت در سال ۲۰۱۷ باعث شد تا تقاضا برای بیت کوین به صورت مصنوعی بالا رود؛ این مسئله موجب شد تا تعداد سرمایه‌گذاری‌ها نیز بالاتر رود. در حال حاضر هزاران آلت کوین و نرم‌افزار غیرمتمرکز در بازار وجود دارد، اما کدام‌شان می‌تواند به بیت کوین و طلای آینده تبدیل شود؟

اگر بخواهیم صادق باشیم، تیل نتوانست پی پال را به یک ارز جدید جهانی بدل کند و کارمزدهای این سرویس در حال حاضر تقریبا با کوین بیس یکسان است. اما باوجود کارمزدهای بالا، همچنان یک محصول کارآمد است، استفاده از آن آسان است و شرکای بی‌شماری در جهان دارد.

نقش مهم پیتر تیل در فیسبوک و پی‌ پال او را به یک شخصیت مهم در تاریخ ارزهای دیجیتال تبدیل می‌کند و اینکه اعتقادش به‌ بیت کوین درست باشد یا نه واقعا اهمیتی نخواهد داشت.

بیت کوین چیزی بود که این افراد به آن اعتقاد داشتند و همین اعتقاد بود که پایه‌های یک طرز تفکر جدید درمورد بلاک چین و ظهور یک اقتصاد یکپارچه را رقم زد.

ممکن است علاقه مند باشید
guest

لطفا در صورت مشاهده دیدگاه‌های حاوی توهین و فحاشی یا خلاف عرف جامعه لطفا با گزارش سریع آن‌ها، به ما در حفظ سلامت بستر ارتباطی کاربران کمک کنید.

0 دیدگاه
هاب
مکانی برای گفتگو درباره سرمایه گذاری کریپتو. همین الان عضو شو
ورود به هاب