رمز ارزِ Pax: روسیه در حال ایجاد اولین رمز ارز چند ملیتی است
به صورت غیر منتظره ای در پایان قرن ۱۲ ، چنگیز خان بزرگترین امپراتوری جهان را تاسیس کرد و کنترل جاده ابریشم را که از چین تا شرق اروپا وسعت داشت را بدست گرفت. جاده ابریشم تحت حفاظت مغول ها در طول دوره Pax Mongolica در برابر مهاجمین از امنیت بالایی برخوردار بود علاوه بر این که تجارت آزاد و بدون مالیات از چین تا کشورهای مدیترانه منجر به ثبات سیاسی و اقتصادی کشورهای منطقه شده بود.
رمز ارزِ Pax
اخیرا رئیس جمهور روسیه ، ولادمیر پوتین با الهام از مقیاس Pax Monogolica پس از مشورت با متخصصان Vitalik Buterin و مشاوران اتریوم از پانزده کشور از جمله ایالات متحده آمریکا ، هند ، اسرائیل ، ارمنستان و ترکیه طرحی ابتکاری برای بلاک چین و ارزهای رمزپایه پیشنهاد داد.
طرح پیشنهادی پوتین در نوع خود اولین است به متعهدترین بازارهای اقتصادی در سراسر آسیا ، اروپای شرقی ، آفریقا و آمریکای جنوبی به واسطه بلاک چین و قراردادهای هوشمند تکنولوژی با استفاده از رمز ارز چند ملیتی جدیدی که با عنوان BRICS و اتحادیه اقتصادی اوراسیا (EEU) و کشورهای عضو مطرح است متصل خواهد بود.
کشورهای عضو که با پتانسیل رشد اقتصادی فوق العاده شناخته شده اند می توانند ورود خود را به این رمز ارز اعلام کنند. بحران اقتصاد جهانی سال ۲۰۰۷ – ۲۰۰۸ باعث رکود اقتصادی این کشورها شد. افزایش نرخ های اتحادیه ها و قیمت جهانی کالاها ، رشد اقتصادی این کشورها را کاهش داده است. این ابتکار عمل می تواند به اقتصاد کشورهای عضو به واسطه تغییرهای تکنولوژیکی که ایجاد می کند رونق بدهد.
پیشنهاد روسیه – اولین رمز ارزِ چند ملیتی برای BRICS و EEU
به گزارش منابع روسی ، روزهای پیش از پایان سال ۲۰۱۷ ، بانک مرکزی روسیه برای اولین بار پیشنهاد رمز ارز مشترک چند ملیتی جدید را به BRICS و کشورهای عضو EEU داد.
با پذیرفتن یک رمزارز جدید ، کشورهای عضو می توانند در بلاک چین ، تکنولوژی قراردادهای هوشمند سرمایه گذاری کنند و در جهت جوامع بدون پول نقد و ارتقا سیستم مدیریت سرمایه با حمایت بانک های تازه توسعه داده شده قدم بردارند.
بسیاری از اقتصاددانان ، بانکداران قدیمی و موسسات مالی سنتی به دنبال کاهش نفوذ ارزهای رمزگذاری شده در اقتصاد کل جهان هستند. از جمله آن ها مشاور ارشد اقتصادی Allianz ، محمد الریان که مدعی است:
قیمت بیت کوین بسیار زیاد خواهد بود اما تطبیق گسترده برای آن اتفاق نخواهند افتاد.
اگر ارز رمزپایه چندملیتی تصویب و اجرا شود ، توسط ۴۱ درصد از جمعیت جهان مورد استفاده قرار می گیرد. جایگزینیِ ارزهای دولتی نه تنها در بازده تجاری کشورهای عضو تاثیر می گذارد بلکه با ایجاد یک بلاک تکنولوژی تجاری از طریق بلاک چین و تکنولوژی قراردادهای هوشمند تغییراتی موثری ایجاد کند.
با این حال ، برای موفقیت این نوآوری مواردی از جمله قوانین بین المللی میان کشورهای عضو در رابطه با ارزهای رمزپایه باید به صورت پیوسته و هماهنگ بروزرسانی شوند. همانطور که می دانیم در حال حاضر تفاوت های بسیاری میان قوانین ارزهای رمزپایه در کشورهای عضو وجود دارد که در جدول زیر می توان خلاصه ای از آن را دید.
لایحه رمزارز جدید روسیه
به دستور رئیس جمهور ولادمیر پوتین ، بانک مرکزی و وزارت اقتصاد روسیه ، لایحه ای را برای تنظیم اوراق بهادار و ICO برای تصویب در تاریخ ۲۸ دسامبر ۲۰۱۷ آماده کرده اند. انتظار می رود این لایحه در ماه مارس تصویب و تا ۱ ژانویه ۲۰۱۸ نهایی شود.
خصوصیات رمزارزها
این لایحه خصوصیات رمزارزها از جمله ICOها را نه به عنوان ارز قانونی ، بلکه به عنوان دارایی مشخص می کند.
مقررات ICO
این لایحه به ICOها با اعمال محدودیت هایی به افراد اجازه فعالیت می دهد.
افرادی که واجد سرمایه گذاری نیستند نیز امکان خرید توکن به ارزش ۵۰ هزار روبل (۸۶۹ دلار) را دارند.
وزارت خانه همچنین پیشنهاد می کند که صندوقی بین المللی به ارزش یک میلیارد روبل (۱۷/۴ میلیون دلار) برای این کار اختصاص داده شود. اگرچه رئیس انجمن روسی ارزهای رمزپایه و بلاک چین (RABIC) ، یوری پریپاچکین(Yuri Pripachkin) می گوید:
جمع آوری کمک های CIO نباید محدود شوند زیرا می توانند سرمایه های زیادی را برای پروژه های روسی جذب کنند.
مالیات فعالیت و معاملات ارزهای رمزپایه
در حال حاضر فعالیت و معاملات ارزهای رمزپایه در مقررات کشور روسیه در نظر گرفته نشده است.
این لایحه فعالیت و معاملات ارزهای رمزپایه را به عنوان فعالیت اقتصادی تعریف می کند. کارآفرینان و اشخاص حقوقی در قالب مالیات بر درآمد ، مالیات فعالیت های اقتصادی ارزهای رمزپایه خود را پرداخت کنند.
مالیات ارزش افزوده شامل معاملات ارزهای رمزپایه نخواهد بود.
سیاست مالیاتی بین المللی کشورهای عضو در رابطه با رمز ارز چند ملیتی جدید
این لایحه مقررات مالیاتی بین المللی که نمی توانند معاملات چند ملیتی کشورهای عضو را پوشش دهند را نمی پذیرد.
کشورهای عضو به استثنای ارمنستان ، بلاروس ، ایران و قرقیزستان به برنامه عملیاتی OECD BEPS پیوسته اند. هنوز مشخص نیست که کشورهای عضو از رویکردی مشابه اتحادیه اروپا برای سیاست های متناسب با معاملات چند ملیتی جدید استفاده می کنند یا خیر.
نظر شما در اینباره چیست؟ پیشنهاد استفاده از رمزارز بین المللی چه اثراتی خواهد داشت؟ آیا این موضوع به نفع ایران خواهد بود؟ آیا ایران می تواند در جایگاه یک کشور تاثیر گذار در صنعتت رمزارزها و بلاکچین فعالیت داشته باشد؟ آیا ایران می تواند با سرعتِ تحولات این صنعت همراه باشد؟ نظرات و ایده های خود را با ما در میان بگذارید
حضور در این عرصه خیلی خوب ، مفید و تاثیرگذار هست
به شرط پیشتاز بودن و همراه شدن با این جریان جاری، فقط این همراهی هست که میتونه کمک کنه چون چیزی مثل جاده ابریشم یا منطقه استراتژیک در مورد ارزهای دیجیتال به کسی کمک نمیکنه..
شروع
همراهی
امادگی برای نوسانات و ضربه ها
اصلاح و پیشرفت