مدیر ارشد پی پال: ارزهای دیجیتال نیازمند کاربردی شدن هستند
سری شیواناندا (Sri Shivananda)، مدیر ارشد فناوری پی پال، یکی از بزرگترین شرکتهای پرداخت آنلاین در جهان، معتقد است کاربران باید احساس کنند که ارزهای دیجیتال مزیتهایی نسبت به سایر روشهای پرداخت دارند تا شروع به استفاده از آنها کنند.
به گزارش ایندیاتایمز، این اظهار نظر از سوی شیواناندا بعد از آن منتشر شد که دادگاه عالی هند ممنوعیت ارزهای دیجیتال را لغو کرد. اما گزارشها حاکی از آن است که احتمالا بانک مرکزی هند، درباره این تصمیم تجدید نظر خواهد کرد.
شیواناندا در حاشیه اجلاس جهانی تجارت گفت:
اتفاقی که برای ارزهای دیجیتال افتاده است، این است که بیشتر از اینکه ارز باشند، داراییهایی برای سفتهبازی هستند.
وی با بیان اینکه باید کاربردهای واقعی برای ارزهای دیجیتال ایجاد شود، گفت:
مهمترین موضوع در این صنعت، اهمیت دادن به نیازهای کاربران است. اگر کاربران حس کنند که استفاده از ارزهای دیجیتال دارای مزایایی است، همه چیز به طور خودکار حل خواهد شد.
شیواناندا معتقد است که حالا بحث سر این نیست که ارزها باید دیجیتالی شوند یا نه. بحث سر این است که چه زمانی باید ارزها دیجیتالی شوند. این امر نیازمند مشارکت تمام افراد و نهادها از جمله مصرفکنندگان، بازرگانان، شرکتهای فناوری مالی، قانونگذاران و دولتهاست.
پی پال یکی از اولین شرکتهای بود که فعالیت خود را از سال ۱۹۹۸ در زمینه پرداختهای دیجیتال شروع کرد. در حال حاضر ارزش بازار پی پال بیش از ۱۳۰ میلیارد دلار است. پی پال یکی از شرکتکنندگان در پروژه لیبرا، ارز دیجیتال فیسبوک نیز بود. شیواناندا میگوید پی پال از مشارکت در این پروژه منصرف شد، چرا که ایده لیبرا، کمک به افرادی بود که از سیستم بانکداری برخوردار نبودند، اما به نظر نمیآید لیبرا بتواند در کوتاهمدت یا میانمدت به این هدف برسد.
شیراواندا، مهندسی که از دانشگاه صنعتی جواهارال حیدرآباد فارغالتحصیل شده است، قبل از اینکه در سال ۲۰۱۶ به عنوان مدیر ارشد فناوری پی پال منصوب شود، به مدت ۱۵ سال در ایبی (eBay) مشغول به فعالیت بود. او به برتریهای تکنولوژیکی هند نیز اشاره کرد و گفت هر کشوری میتواند در زمینه هویت دیجیتال، رابط برنامهنویسی (API) و رابط پرداخت یکپارچه (UPI) موضوعاتی را از هند یاد بگیرد:
اتفاقی که در زمینه رابط پرداخت یکپارچه در هند رخ داده الهامبخش است. این مدل در هند اجرا شده و نتیجه داده است. بنابراین چیزهای بسیاری وجود دارد که هر کشور یا شرکتی در سرتاسر جهان میتواند به آن نگاه کرده و از آن الهام بگیرد و امکان تکثیر آن در جهان را بررسی کند.
سلام ممنونم ازشما آقای جهادی عزیز