ارزش بازار: ۳.۱۸۶ تریلیون دلار
قیمت تتر: ۱۴۱,۶۸۱ تومان

پس از ۷ سال از هک Mt. Gox شرایط برگشت سرمایه کاربران در حال فراهم شدن است

پس از ۷ سال از هک Mt. Gox شرایط برگشت سرمایه کاربران در حال فراهم شدن است

نوبواکی کوبایاشی (Nobuaki Kobayashi)، متولی پرداخت خسارت‌های صرافی مت گاکس (Mt. Gox)، اعلام کرده است که قربانیان هک این صرافی حالا و پس از چند سال پیگیری قضایی می‌توانند نسبت به دریافت بخشی از ارزهای از دست رفته خود اقدام کنند.

کیف پول من | هدیه ویژه
کیف پول من | هدیه ویژه
با ثبت‌نام و احراز هویت ، ۱۰۰ میلیون واحد رمز ارز دریافت کنید.
ثبت‌نام کنید

به گزارش دیکریپت، کوبایاشی در نامه‌ای که سه روز پیش به سرمایه‌گذاران ارسال کرد، از تأیید اصلاحیه برنامه جبران خسارت صرافی توسط دادگاه ناحیه‌ای توکیو خبر داد. با تأیید این اصلاحیه، راه برای فعال‌سازی مکانیزم جبران خسارت باز خواهد شد. کوبایاشی در این نامه نوشت:

خرسندیم که اعلام کنیم رأی‌گیری آنلاین در سیستم ثبت مطالبات کار خود را آغاز کرده است.

مت گاکس زمانی بزرگترین صرافی ارزهای دیجیتال در دنیا بود و بیش از ۷۰ درصد تراکنش‌های بیت کوین در این صرافی انجام می‌شد. مت گاکس در چندین نوبت مورد حمله هکرها قرار گرفت. در آخرین حمله که فوریه سال ۲۰۱۴ رخ داد، بیش از ۸۵۰,۰۰۰ بیت کوین از این صرافی به سرقت رفت.

از آن زمان تا به حال بیش از ۲۰,۰۰۰ مال باخته برای جبران خسارت درخواست داده‌اند. شایان ذکر است که کوبایاشی وکیل مال‌باختگان این پرونده است.

بخش حقوقی مت گاکس می‌گوید در حال حاضر ۱۶۵,۰۰۰ بیت کوین در کیف پول سرد کوبایاشی قرار دارد. ارزش این ارزها ۶ میلیارد دلار برآورد شده است.

از دسامبر سال ۲۰۱۷، چیزی در حدود ۳۵,۸۰۰ بیت کوین، معادل ۱.۳ میلیارد دلار، و ۳۴,۰۰۰ بیت کوین کش، معادل ۲۳.۱ میلیون دلار، از طریق متولی فروخته شده است.

طبق برنامه جبران خسارت، مال‌باختگان می‌توانند نسبت به دریافت ۹۰ درصد بیت کوین‌های باقی‌مانده درخواست بدهند. پرداخت خسارت‌ها به‌صورت ین ژاپن، بیت کوین و بیت کوین کش خواهد بود.

هر درخواست به ین ژاپن تبدیل خواهد شد. هر بیت کوین هم معادل ۷۴۹,۳۱۸ ین یا معادل ۷,۲۰۵ دلار است.

نظرات کاربران
۲۰۰/۰
توجه

لطفا در صورت مشاهده دیدگاه‌های حاوی توهین و فحاشی یا خلاف عرف جامعه با گزارش سریع آن‌ها، به ما در حفظ سلامت بستر ارتباطی کاربران کمک کنید.

ارزدیجیتال
ارزدیجیتال
دقایقی قبل
همراهان گرامی، ضمن سپاس از صبوری شما در ساعات گذشته، بخش گفت‌وگوی «ارزدیجیتال» مجددا فعال شد. تمام تلاش ما در این روزهای دشوار، حفظ این پل ارتباطی و تداوم اطلاع‌رسانی است. برای پیشگیری از ایجاد محدودیت‌های مجدد و جهت تداوم فعالیت و پایداری این مسیر، خواهشمندیم در پیام‌های خود ملاحظات و چارچوب‌های لازم را رعایت فرمایید. همچنین برای آگاهی از آخرین وضعیت پلتفرم‌های داخلی، می‌توانید به پست بلاگ «وضعیت صرافی‌ها در قطعی اینترنت؛ کدام صرافی‌ها واریز و برداشت و معاملات دارند؟» مراجعه کنید. امیدواریم این فضا بستری برای همفکری و عبور از چالش‌های پیش‌رو باشد.
۰
deleted_f3b73eaa
deleted_f3b73eaa
۴ سال قبل

من هم ۴۰۰۰ تا بیت داشتم

۰
uvhgdwx
uvhgdwx
۴ سال قبل

اگر بشه گرفت که تو خودت یه نهنگ میشی.قبول داری داداش😳

۰
uauaybx
uauaybx
۴ سال قبل

بازار صعودی شروع میشه

۰
نمایش بیشتر