ارز‌ها: ۳۱,۶۹۹
ارزش بازار: ۳.۳۳۵ تریلیون دلار
قیمت تتر: ۷۰,۰۲۳ تومان

با رشد قیمت اتریوم تراکنش‌های ماهانه این شبکه از ۲۴ میلیارد دلار فراتر رفت

با رشد قیمت اتریوم تراکنش‌های ماهانه این شبکه از ۲۴ میلیارد دلار فراتر رفت

طی یک ماه گذشته، افزایش کارمزد تراکنش‌ها در شبکه اتریوم به کاهش شدید فعالیت‌ کاربران منجر شده است. با این حال، باز هم حجم تراکنش‌ها در شبکه اتریوم طی این مدت، بالاتر از ۲۴ میلیارد دلار بوده است.

به نقل از کریپتوگلوب و بر اساس گزارش اخیر دپ ریدار (DappRadar)، پلتفرم فعال در حوزه تحلیل داده‌های اپلیکیشن‌های غیرمتمرکز، افزایش هزینه گس (کارمزد تراکنش اتریوم) برای انتقال دارایی‌ها روی شبکه اتریوم، تأثیر چندانی بر اکوسیستم دیفای یا صرافی‌های غیرمتمرکز (DEX) نداشته است.

طبق این آمار، کارمزد تراکنش‌ها در حال حاضر بیش از ۵۰ دلار است؛ اما این هزینه‌ها باعث کاهش فعالیت علاقمندان به حوزه دیفای نشده است. دپ ریدار در گزارش خود نوشت:

طبق آنچه تمام معیارهای اصلی نشان می‌دهند، جنون پیرامون اکوسیستم دیفای جالب به نظر می‌رسد.

یکی از نتایج این شرایط، افزایش قیمت اتر، اصلی‌ترین ارز دیجیتال شبکه اتریوم است که در ماه اوت (هفته اول مرداد تا هفته اول شهریور) به ۴۲۰ دلار رسید. همچنین، طی هفته قبل و پیش از سقوط تا ۳۷۰ دلار، این ارز دیجیتال توانسته بود سطح ۴۷۰ دلار را نیز لمس کند.

در ماه اوت، تعداد کیف پول‌های فعال روزانه به‌طور متوسط، ۶ درصد کاهش یافت. این اتفاق به اپلیکیشن‌های پرخطر و پلتفرم‌های شرط‌بندی، بیشترین آسیب را وارد کرد. همچنین در این ماه، تعداد کیف‌ پول‌های فعال روزانه از ۶,۷۰۰ به ۲,۳۹۳ مورد کاهش یافت. بازی‌ها و پلتفرم‌های فروش آنلاین نیز به‌شدت تحت تأثیر این شرایط قرار گرفتند.

از سویی دیگر، در مقایسه با ماه پیش، اپلیکیشن‌های دیفای و صرافی‌های غیرمتمرکز، رشدی ۱۶ درصدی را تجربه کردند. گفتنی است پلتفرم یونی‌سواپ (Uniswap) اصلی‌ترین نقش را در این رشد ایفا کرد. همان‌طور که پیش‌تر گزارش شد، میزان ارزش کل قفل‌شده در این فضا همچنان به رشد خود ادامه می‌دهد و از مرز ۹ میلیارد دلار عبور کرده است. یونی‌سواپ در رتبه اول بیشترین ارزش قفل‌شده قرار دارد و دیگر پروتکل‌های وام‌دهی و صرافی‌های غیرمتمرکز در رتبه‌های بعدی جای گرفته‌اند.

بر اساس داده‌های دپ ریدار، حجم تراکنش‌ها در ماه اوت «تقریباً دوبرابر» شد و از آستانه ۲۴ میلیارد دلار عبور کرد. در این بین، اپلیکیشن‌های دیفای و صرافی‌های غیرمتمرکز «نقشی حیاتی» را در این رشد ایفا کردند.  

با رشد قیمت اتریوم تراکنش‌های ماهانه این شبکه از ۲۴ میلیارد دلار فراتر رفت
حجم تراکنش شبکه اتریوم به دلار. منبع: دپ ریدار

در ماه اوت، حجم تراکنش‌های یونی‌سواپ با رشدی ۳.۸ میلیارد دلاری به ۵.۴ میلیارد دلار رسیده است. علاوه بر این، حجم تراکنش‌های پلتفرم کِرو (Curve) نیز با ۳.۳ میلیارد دلار افزایش به ۴.۹ میلیارد دلار رسید. در رتبه سوم نیز پروتکل وام‌دهی آوی (Aave) جای گرفته است که با افزایش ۲.۱ میلیارد دلاری در حجم تراکنش‌های خود توانست به رکورد ۳.۵ میلیارد دلار دست یابد.

گفتنی است که تلاش‌ها برای ایجاد اکوسیستم دیفای در بستر شبکه ترون (TRON) نیز ظاهراً ثمربخش بوده است. طبق گزارش‌های دپ ریدار، به‌لطف این تلاش‌ها، تعداد کیف پول‌های فعال روزانه، حجم‌ تراکنش‌ها و ارزش توکن بومی ترون یعنی TRX سیری صعودی را طی کرده‌اند.

البته اپلیکیشن‌های توزیع‌شده پرخطر و اپلیکیشن‌های شرط‌بندی نیز به رشد بلاک چین ترون دامن زده‌اند. گزارش‌های دپ ریدار نشان می‌دهند که اپلیکیشن‌های پرخطر، به‌طور متوسط، باعث ایجاد ۵۰,۰۰۰ کیف پول فعال روزانه طی ماه گذشته شده‌اند. علاوه بر این، حجم‌ تراکنش‌های ترون نیز از سطح ۳۰۰ میلیون دلار عبور کرده و نسبت به ژوییه ۲۰۲۰ (تیرماه)، ۹۵ درصد رشد داشته است.  

ممکن است علاقه مند باشید
guest

لطفا در صورت مشاهده دیدگاه‌های حاوی توهین و فحاشی یا خلاف عرف جامعه لطفا با گزارش سریع آن‌ها، به ما در حفظ سلامت بستر ارتباطی کاربران کمک کنید.

0 دیدگاه
هاب
مکانی برای گفتگو درباره سرمایه گذاری کریپتو. همین الان عضو شو
ورود به هاب