برتری گوگل در حوزه مالی برای بیت کوین از کامپیوتر کوانتومی خطرناکتر است!
اوایل امسال وقتی گوگل اعلام کرد که به برتری کوانتومی دست یافته است، بازار ارزهای دیجیتال با تلنگری مواجه شد؛ چرا که به گفته برخی، پردازندههای کوانتومی میتوانند رمزنگاری کوانتومی را بشکنند.
به گزارش فوربز، این در حالی است که قیمت بیت کوین در سال جاری افزایش یافت و به عقیده بسیاری این افزایش قیمت ناشی از جذب توجه شرکتهای فناوری بزرگ دنیا به سمت این ارز است. از سوی دیگر چندی پیش مدیران رده بالای اپل و آمازون به استفاده از سیستمهای پرداخت سنتی اظهار علاقه کردند.
حالا، گوگل اعلام کرده است که با گروه بانکداری سیتی گروپ (Citigroup) به منظور ایجاد سیستم هوشمند تایید حسابهای بانکی همکاری خواهد کرد. این سیستم با استفاده از سرویس پرداخت گوگل (Google Pay) کار میکند. میتوان گفت چنین خبری باعث شده تا توسعهدهندگان بیت کوین به فکر ارتقای تجربه کاربری، کاربرد و رفع اشکالات آن باشند.
طبق برنامههای گوگل، ارائه خدماتش در خصوص حسابهای بانکی در سال آینده میلادی در دسترس کاربران قرار میگیرد؛ این در حالی است که فیسبوک هم در نظر دارد تا رقیب بیت کوین، لیبرا (Libra) را سال آینده منتشر کند. به گفته گوگل با استفاده از خدمات جدید کاربران میتوانند ابزارهای آماری گوگل را هم به محصولات بانکیشان اضافه کنند.
سزار سنگوپتا (Caesar Sengupta)، از مدیران اجرایی گوگل در مصاحبهای با روزنامه وال استریت ژورنال گفت:
رویکرد ما در آینده همکاری عمیق با بانکها و سیستمهای مالی خواهد بود. احتمالا راهی دراز در پیش داشته باشیم، اما ثبات آن بیشتر خواهد بود. اگر به مردم بیشتری کمک کنیم که کارهای بیشتری را به صورت دیجیتال انجام دهند، هم برای اینترنت خوب خواهد بود و هم برای خودمان.
این مسئول گوگل همچنین اعلام کرده است که قصد فروش دادههای مالی کاربرانی که از خدمات مالیاش استفاده میکنند را ندارد. گوگل در حال حاضر هم هیچ دادهای را از سرویس پرداختش منتشر نمیکند. سرویس پرداخت گوگل در سال گذشته توانست با تبلیغات گسترده، چیزی در حدود ۱۱.۱ میلیون کاربر آمریکایی جذب کند.
این اقدام گوگل پس از آن صورت گرفت که اپل نیز تابستان گذشته کارتهای اعتباری با ضمانت گلدمن ساکس (Goldman Sachs) عرضه کرد. اوبر (Uber) هم چندی پیش کارتهای اعتباری مخصوصی به رانندگانش اعطا کرد. آمازون، غول فروشگاههای اینترنتی جهان نیز طرحی ارائه کرده است که طی آن مشتریانش میتوانند حسابهای شخصی داشته باشند.
از طرف دیگر بیت کوین و ارزهای دیجیتال دیگر به دنبال جذب کاربران بیشتر و پذیرش گستردهتر هستند. با این حال نوسانات قیمت بیت کوین و تبدیل شدن آن به عنوان یک ابزار سفته بازی، اولین عامل جذب کاربران است.
طرفداران ارز دیجیتال شماره یک دنیا بر این عقیدهاند که جهان نیاز به یک گزینه جایگزینِ غیرمتمرکز دارد که کنترلش در اختیار کابران باشد و بتواند با سیستمهای رایج (فیات) رقابت کند و همین مسئله در نهایت بیت کوین را پیروز میدان میکند. اما غولهای فناوری دنیا به سرعت به دنبال استفاده و الگو برداری از ویژگیهای خوب بیت کوین و ارزهای دیجیتال دیگرند.
جک دورسی، مدیر اجرایی اسکوئر (Square) و مدیرعامل توییتر، از جمله افرادی است که از بیت کوین حمایت میکند.
عموم طرف شرکتهای فناوری را میگیرند نه بیت کوین را! طبق نتایج نظرسنجی اینتربرند (Interbrand)، ماه گذشته اپل، گوگل و آمازون به عنوان ارزشمندترین شرکتهای دنیا انتخاب شدند.
علیرغم نگرانیهای مردم نسبت به حریم خوصی، امنیت دیجیتال و قدرت غولهای فناوری، کاربران هنوز موفق نشدند تا راه خود را از این شرکتها جدا کنند. برتری پولی و مالی گوگل میتواند خطرناکتر از برتری کوانتومی این شرکت برای بیت کوین باشد!
سلام ممنونم ازشما آقای فلاح عزیز