فروش شدید بیت کوین از سوی ماینرها؛ روند نزولی ادامه خواهد داشت؟
جریان خروجی بیت کوین از کیف پول ماینرها افزایش یافته است و اکثر این کوینها در حال انتقال به صرافیهای ارز دیجیتال هستند.
به گزارش کوین دسک، دادههای گلاسنود (Glassnode)، نشان میدهد که روز سه شنبه، جریان خالص ورودی/خروجی به آدرسهای استخراجکنندگان به منفی ۲,۹۳۵ بیت کوین رسید که پایینترین میزان از ژوئن ۲۰۱۹ (تیر ۹۸) محسوب میشود. به عبارت دیگر، طی یک سال گذشته، این بیشترین جریان خروجی از کیف پولهای ماینرها بوده است.
تحلیلگر مشهور ارزهای دیجیتال کول گارنر (Cole Garner) در حساب توییتری خود نوشت:
یکشبه، جریان خروجی [ارزهای] کیف پول ماینرها بهشدت افزایش یافت. پیشبینی میکنم که بهزودی فروش گستردهای آغاز شود.
او همچنین نموداری از شرکت تحلیلی کریپتوکوآنت (CryptoQuant) را به اشتراک گذاشت که افزایش قابلتوجه جریان خروجی کیف پولهای استخراجکنندگان را در روز سه شنبه ساعت ۱۰ بهوقت گرینویچ (۱۴:۳۰ به وقت تهران) نشان میداد.
با این حال، این حجم خالص خروجی از سوی استخراجکنندگان مشخص نمیکند که آیا این کوینها بهدلیل تبدیل به پول نقد به حساب صرافیها انتقال داده شدهاند و یا در معاملات فرابورسی به فروش رفتهاند.
این در حالی است که معیار دیگری که جریان ارزها از سوی کیف پولهای ماینرها به صرافیهای ارز دیجیتال را دنبال میکند، نشان میدهد که تقریبا ۹۷ درصد این ۲,۹۳۵ واحد بیت کوین به حساب صرافیها منتقل شدهاند.
۲,۸۴۴ واحد بیت کوینی که به پلتفرمهای صرافیها انتقال داده شد، بیشترین میزان انتقال پس از ۲۶ مارس (۷ فروردین) است. این افزایش قابلملاحظه است؛ زیرا روز دوشنبه، تنها ۴۰۴ واحد بیت کوین به صرافیها واریز شده بود.
با افزایش ناگهانی تعداد ارزهای در دسترس در صرافیها (بهعنوان نقدینگی)، احتمال سقوط چشمگیر بیت کوین افزایش یافته است. در گذشته نیز افزایش جریان خروجی از سوی ماینرها باعث افت قیمت شده بود. با این حال، این مسئله لزوما به معنای حتمیبودن افت قیمت نیست.
بهعنوان مثال، ۲ اوت ۲۰۱۹ (۱۱ مرداد ۹۸)، جریان خروجی از ۳۸۰ واحد بیت کوین به ۱,۸۲۴ بیت کوین رسید، اما این ارز دیجیتال به روند صعودی خود ادامه داد و در ۶ اوت (۱۵ مرداد ۹۸) به محدودهای بیش از ۱۲,۳۰۰ دلار وارد شد.
در مورد افزایش اخیر جریان خروجی ماینرها نیز باید منتظر بود و دید که آیا این مسئله باعث سقوط چشمگیری در قیمت میشود یا این روند فروشندگان را در تله خرسی گیر میاندازد و به مسیر صعودی خود ادامه میدهد. البته، مدرک دیگری که احتمال سقوط قیمت را تأیید میکند، این مسئله است که استخراجکنندگان کمتر از آنچه که طی ۲۴ ساعت گذشته استخراج کردهاند، فروختهاند. طبق دادههای پلتفرم بایت تری (ByteTree)، این موضوع، باعث میشود تا شاخص موجودی متغیر ماینرها (MRI) از ۱۰۰ درصد بیشتر شود.
ماینرها معمولا وقتی حس میکنند بازار، قدرت خرید پیشنهادهای فروش آنها را ندارد، اقدام به انباشت ارزهای خود میکنند.
در حال حاضر، قیمت بیت کوین به ۹,۱۸۳ دلار رسیده و حدود ۵ درصد نسبت به ۲۴ ساعت گذشته افت داشته است. قیمت این ارز دیجیتال، برای پنجمین هفته متوالی، در دامنه ۹,۰۰۰ تا ۱۰,۰۰۰ دلار گیر کرده است.
?