ارز‌ها: ۳۱,۶۵۷
ارزش بازار: ۳.۲۱۸ تریلیون دلار
قیمت تتر: ۷۰,۱۷۵ تومان

مایکروسافت از اتریوم برای مقابله با تکثیر غیرقانونی محصولات خود استفاده می‌کند

مایکروسافت از اتریوم برای مقابله با تکثیر غیرقانونی محصولات خود استفاده می‌کند

مایکروسافت، غول حوزه فناوری جهان، سیستمی را بر بستر بلاک چین اتریوم پیاده‌سازی کرده است تا به‌کمک آن بتواند با تکثیر و توزیع غیرقانونی محصولات خود مقابله کند.

به گزارش کوین تلگراف، سیستم‌عامل ویندوز و مجموعه آفیس همواره جزو نرم‌افزارهایی هستند که بیشترین موارد تکثیر و توزیع غیرقانونی را دارند. بنابراین تعجبی ندارد که مایکروسافت، تولید‌کننده هر دوی این محصولات، سخت تلاش می‌کند تا از تکثیر غیرقانونی نرم‌افزارهای خود جلوگیری کند.

دپارتمان تحقیقاتی مایکروسافت اخیراً با همکاری محققانی از مجموعه علی بابا (Alibaba) و دانشگاه کارنگی ملون (Carnegie Mellon)، گزارشی را منتشر کرده است که در آن یک سیستم تشویقی مبتنی بر بلاک چین را برای تقویت کمپین‌های مبارزه با تکثیر غیرقانونی محصولات خود مورد بررسی قرار داده است.

این گزارش تحقیقاتی که با عنوان «آرگوس: سیستم تشویقی کاملاً شفاف برای کمپین‌های مبارزه با تکثیر محصولات» منتشر شده است، نشان می‌دهد که سیستم جدید مایکروسافت با تکیه بر ویژگی شفافیت فناوری بلاک چین طراحی شده است. سیستم آرگوس (Argus) که بر بستر شبکه اتریوم ساخته شده، قصد دارد یک سازوکار تشویقی ارائه کند که نیازی به اعتمادسازی ندارد و در عین حال از داده‌های مربوط به جمعیت آزاد و ناشناسی که موارد تکثیر غیرقانونی را گزارش می‌دهند محافظت کند.

در بخشی از متن این تحقیق آمده است:

ما این را به‌عنوان یک مشکل در سیستم توزیع‌شده می‌بینیم. در پیاده‌سازی [این سیستم] از موانع اجتناب‌ناپذیری عبور کردیم تا بتوانیم ضمن حفظ شفافیت کامل از امنیت آن مطمئن شویم.

در تحقیق مایکروسافت گفته شده که آرگوس امکان بازگشت محتوای تکثیر‌شده به منبع را از طریق الگوریتم تطبیق واترمارک فراهم کرده است. این فرایند که «اثبات نشت داده» نام دارد، هر گونه جابه‌جایی غیرقانونی محتوا را گزارش می‌دهد و شامل مرحله‌ای برای پنهان کردن اطلاعات است. به این ترتیب دیگر کسی به‌غیر از شخصی که برای اولین بار یک مورد تکثیر غیرقانونی را گزارش داده، نمی‌تواند همان نسخه واترمارک‌گذاری‌شده را بدون مالکیت حقیقی کپی کند و مجدداً گزارش دهد.

این سیستم همچنین دارای دستورالعمل‌های کاهش مشوق است تا از گزارش چندباره موارد تکثیر غیرقانونی محتوا جلوگیری کند.

در گزارش مایکروسافت آمده است:

امیدواریم با تکیه بر امنیت و کارایی آرگوس کمپین‌های مبارزه با تکثیر غیرقانونی بتوانند با انتقال به سازوکار تشویقی و کاملاً شفاف [این سیستم] به معنای واقعی کلمه مؤثر واقع شوند.

مایکروسافت در گزارش خود به مسئله کارمزد تراکنش‌های شبکه اتریوم هم اشاره کرده و گفته است که تیم آنها بسیاری از فرایندهای مربوط به رمزنگاری را بهینه‌سازی کرده است. تیم مایکروسافت در این گزارش آورده است:

هزینه مربوط به گزارش تکثیر غیرقانونی کاهش داده شده و چیزی معادل کارمزد لازم برای پردازش ۱۴ تراکنش انتقال اتر در شبکه عمومی اتریوم است. در غیر این صورت [این هزینه] می‌توانست معادل کارمزد هزاران تراکنش باشد.

نگرانی شرکت‌های حوزه فناوری در رابطه با مسائل مربوط به حفظ مالکیت معنوی و مبارزه با تکثیر غیرقانونی محصولات روزبه‌‌روز افزایش می‌یابد. تک ماهیندرا (Tech Mahindra)، یکی از زیرمجموعه‌های شرکت هندی ماهیندرا گروپ (Mahindra Group) که در حوزه فناوری اطلاعات فعالیت دارد، اخیراً یک پلتفرم قراردادهای هوشمند مبتنی بر بلاک چین را بر بستر پروتکل هایپر لجر فابریک (Hyperledger Fabric) شرکت آی‌بی‌ام (IBM) راه‌اندازی کرد که مخصوص صنعت رسانه و سرگرمی طراحی شده است.

ممکن است علاقه مند باشید
guest

لطفا در صورت مشاهده دیدگاه‌های حاوی توهین و فحاشی یا خلاف عرف جامعه لطفا با گزارش سریع آن‌ها، به ما در حفظ سلامت بستر ارتباطی کاربران کمک کنید.

2 دیدگاه
محمد خلیلی
محمد خلیلی
۳ سال قبل

همه ما به خاک سیاه نشستیم
ویندوز نصب کنیم ۲۰۰ هزار تومن

گیتا غلامی تژاد
گیتا غلامی تژاد
۳ سال قبل

سلام

هاب
مکانی برای گفتگو درباره سرمایه گذاری کریپتو. همین الان عضو شو
ورود به هاب