ارز‌ها: ۳۱,۸۹۰
ارزش بازار: ۳.۶۳۷ تریلیون دلار
قیمت تتر: ۷۱,۹۵۰ تومان

وضعیت بازار: رشد دوباره قیمت‌ها با آرام‌شدن تنش میان روسیه و اوکراین

وضعیت بازار: رشد دوباره قیمت‌ها با آرام‌شدن تنش میان روسیه و اوکراین

از روز گذشته با آرام‌شدن تنش‌های میان روسیه و اوکراین و کاهش خطر درگیری دو کشور، بسیاری از ارزهای دیجیتال با جهش قیمت مواجه شدند.

به گزارش کوین دسک، ولادیمیر پوتین، رئیس‌جمهور روسیه، روز گذشته در جریان یک کنفرانس خبری اعلام کرد آماده همکاری بیشتر با غرب است تا تنش‌هایی را که در رابطه با مسئله اوکراین به وجود آمده است، حل و فصل کنند. این اقدامِ دولت روسیه با عقب‌نشینی نیروهای نظامی این کشور از مرز مشترک با اوکراین همراه بود.

به‌دنبال انتشار این خبر قیمت‌ها در بازار سهام و ارزهای دیجیتال افزایش یافت و این در حالی بود که دارایی‌هایی مانند طلا و دلار با کاهش ارزش در بازارهای جهانی مواجه شدند. عمده جهش‌های روز گذشته مربوط به آلت کوین‌های بازار بود؛ مسئله‌ای که نشان‌دهنده افزایش میل سرمایه‌گذاران به پذیرش ریسک بیشتر است. اتریوم روز گذشته جهشی ۸ درصدی را تجربه کرد و بازار بیت کوین شاهد رشد ۴ درصدی قیمت بود.

با وجود افزایش قیمت‌ها، حجم معاملات در بازارهای آنی بیت کوین همچنان در مقایسه با جهش‌های ۴ و ۱۰ فوریه (۱۵ و ۲۱ بهمن) پایین به نظر می‌رسد. آن‌طور که از وضعیت برخی شاخص‌های تکنیکال پیداست، پایین‌بودن حجم معاملات می‌تواند جهش اخیر را تا نقطه‌ای بین ۴۶,۰۰۰ و ۵۰,۰۰۰ دلار محدود کند.

همان طور که در نمودار زیر دیده می‌شود، روند کلی حجم معاملات بیت کوین در طول چند ماه گذشته نزولی بوده است.

مؤسسه تحقیقاتی آرکان ریسرچ (Arcane Research)، در گزارش روز گذشته خود نوشته است:

معامله‌گران در حال حاضر در وضعیتی نامشخص به سر می‌برند و این مسئله از تغییر مداوم احساسات بازار بین ترس و طمع و همچنین نوسان قیمت بیت کوین بین حمایت ۴۲,۰۰۰ و مقاومت ۴۶,۰۰۰ دلاری مشهود است. اگر بیت کوین در ادامه از این ناحیه خارج شود، احتمالاً با افزایش میزان فعالیت‌های معاملاتی مواجه خواهیم شد.

در طول ۲۴ ساعت گذشته، حجم سفارش‌های فروش در بازار قراردادهای آتی دائمی (Perpetual Futures) بیت کوین از سفارش‌های خرید پیشی گرفته است که نشان‌دهنده افزایش فشار فروش در کوتاه‌مدت است.

قراردادهای آتی دائمی یکی از محصولات معاملاتی مشتقه در بازارهای مالی هستند و تفاوت اصلی آنها با قراردادهای آتی معمولی این است که تاریخ انقضا ندارند.

وضعیت بازار: رشد دوباره قیمت‌ها با آرام‌شدن تنش میان روسیه و اوکراین
نمودار تغییرات حجم معاملات بیت کوین در صرافی‌های ارز دیجیتال

لارنس لویتین (Lawrence Lewitinn)، یکی از نویسندگان وب‌سایت کوین دسک، پیش‌تر در مطلبی نوشته بود:

در طول یک سال گذشته، سهم حجم معاملات از ارزش کل بازار برای بسیاری از ارزهای مطرح، ماه‌به‌ماه کمتر شده است. نتیجه این تغییرات هم این است که احتمالاً در ادامه برای ایجاد تحرک در بازار به سرمایه کمتری نیاز خواهد بود.

کم‌رنگ‌شدن احساسات صعودی

چند روز پیش تحت‌تأثیر واکنش معامله‌گران به عوامل کلان اقتصادی و تنش میان روسیه و اوکراین در مرز دو کشور، شاخص ترس و طمع بیت کوین مجدداً وارد ناحیه «ترس» شده بود. با این حال سطح ۴۶ فعلی خنثی ارزیابی می‌شود که یعنی احساسات صعودی یا نزولی مشخصی سرمایه‌گذاران را درگیر نکرده است.

شاخص ترس و طمع بیت کوین می‌تواند برای چند ماه بین کف و اوج مشخص‌شده در نوسان باشد؛ درست مانند بازار نزولی سال ۲۰۱۸ که در آن احساسات معامله‌گران مدام تغییر می‌کرد. تغییر زود‌به‌زود احساسات می‌تواند نشانه‌ای برای شکل‌گیری فرصت‌های معاملاتی کوتاه‌مدت برای خریداران و همچنین فروشندگان باشد. آنهایی که به موقعیت‌های معاملاتی خود پایبند هستند نیز احتمالاً از ابزار‌های تحلیلی کم‌نوسان‌تر مانند چرخه‌‌ها و روند‌های بازار استفاده می‌کنند.

از طرفی، برخی از شاخص‌های تکنیکال نشان از ضعف روند بلندمدت قیمت دارند؛ مسئله‌ای که می‌تواند به محدودشدن جهش احتمالی بیت کوین منجر شود.

وضعیت بازار: رشد دوباره قیمت‌ها با آرام‌شدن تنش میان روسیه و اوکراین
شاخص ترس و طمع بیت کوین

با این حال در طول یک ماه گذشته با کمترشدن فشار فروش در بازار، احساسات معامله‌گران نیز بهبود یافته است.

شاخص نسبت عرضه استیبل کوین‌ها (SSR) ابزاری است که با استفاده از آن می‌توان متوجه شد آیا نقدینگی (استیبل کوین) لازم برای افزایش فشار خرید در بازار وجود دارد یا خیر. این شاخص در واقع ارزش استیبل کوین‌های موجود در چرخه بازار را با ارزش کل بازار بیت کوین مقایسه می‌کند.

وضعیت شاخص نسبت عرضه استیبل کوین‌ها اخیراً مثبت به نظر می‌رسد؛ درست مانند ماه‌های ژوییه (تیر) و اکتبر (مهر) که نشانه‌هایی مثبت در این شاخص دیده می‌شد.

وضعیت بازار: رشد دوباره قیمت‌ها با آرام‌شدن تنش میان روسیه و اوکراین
مقایسه قیمت بیت کوین و شاخص عرضه استیبل کوین‌ها
ممکن است علاقه مند باشید
guest

لطفا در صورت مشاهده دیدگاه‌های حاوی توهین و فحاشی یا خلاف عرف جامعه لطفا با گزارش سریع آن‌ها، به ما در حفظ سلامت بستر ارتباطی کاربران کمک کنید.

2 دیدگاه
Mr FFB
Mr FFB
۲ سال قبل

سلام
خسته نباشید تازه فهمیدید
من برج ۱۰ میلادی گفتم که روند مثل ساله ۲۰۱۸ شده

mehrooz sahaleh
mehrooz sahaleh
۲ سال قبل

دو مساله ایی که بازار ها را تحت شعاع قرار داده بود یکی صف آرایی نظامی روسیه در مرز های اوکراین و دیگری جلسه اضطراری فدرال رزرو ایالات متحده پشت در های بسته بوده است . اولی همانطوریکه قبلا هم اشاره شده بود فعلا باقی است و شاید با رد و بدل شدن چند امتیاز سیاسی، اقتصادی فیصله پیدا کند . البته گول عقب نشیتی اخیر نیرو های روسیه را از مرز ها را هم نباید خورد . جلسه اضطراری فدرال رزرو پشت درب های بسته انجام شد بدون هیچ نتیجه معنا داری ..... همانطور که پیشتر هم اشاره شده بود تغییر نرخ سود بانکی به این سادگی میسر نمی باشد . بیت کوین هم فعلا حول و حوش EMA 50 روزه دارد نوسان میکند قبلا هم راجع به این مساله گفته شده بود . این اندیکاتور بقول یکی از تحلیل گر ها نقش emergency را ایفا می کند و آرایش کندل ها در این منطقه بسیار مهم می باشند .

هاب
مکانی برای گفتگو درباره سرمایه گذاری کریپتو. همین الان عضو شو
ورود به هاب