ارزش بازار: ۲.۴۹۳ تریلیون دلار
قیمت تتر: ۱۴۲,۴۷۱ تومان

وضعیت صرافی‌ها در قطعی اینترنت؛ کدام صرافی‌ها واریز و برداشت و معاملات دارند؟

وضعیت صرافی‌ها در قطعی اینترنت؛ کدام صرافی‌ها واریز و برداشت و معاملات دارند؟

با قطعی اینترنت بین‌الملل در کشور از روز شنبه ۹ اسفندماه ۱۴۰۴، اکوسیستم کریپتویی ایران در وضعیتی پرابهام قرار گرفته است؛ اگرچه این بار کسب‌وکارهای کریپتویی تجربه نزدیک دو بار قطعی اینترنت را پشت سر گذاشته‌اند و با آمادگی بیشتری تدابیر لازم را برای قطعی فعلی اتخاذ کرده‌اند.

قطعی اینترنت بین‌الملل در دی‌ماه و قطعی فعلی جزو خاموشی‌های بی‌سابقه و بسیار گسترده در ایران بوده‌اند، به‌طوری که در بیشتر مواقع کاربران اینترنت تقریبا هیچ‌گونه دسترسی به وب بین‌الملل ندارند. با اینکه برخی از کسب‌وکارها امکان بهره‌مندی از اینترنت بین‌الملل را پیدا کرده‌اند، اما کاربران هیچ راهکار مطمئنی ندارند و دچار سردرگمی هستند.

این موضوع برای کاربران ارزهای دیجیتال بسیار دردناک‌تر و بسیار پیچیده‌تر است، چراکه بدون اینترنت بین‌الملل امکان دسترسی به کیف پول‌های خود و انجام تراکنش در شبکه‌های بلاک چینی را ندارند.

جدول وضعیت واریز/برداشت و معاملات صرافی‌های ارز دیجیتال

بر همین اساس، تصمیم گرفتیم گزارشی کامل از وضعیت‌های صرافی‌های ارز دیجیتال ایران فراهم کنیم تا کاربران به‌راحتی بتوانند از فعال‌بودن یا نبودن امکانات صرافی‌ها آگاه شوند.

لازم به ذکر است که اطلاعات جدول زیر بر اساس آخرین اطلاعیه‌ها و تماس با صرافی‌های ارز دیجیتال گردآوری شده است. همچنین، هرگونه تغییر در وضعیت صرافی‌ها به‌روزرسانی خواهد شد. آخرین به‌روزرسانی این جدول در ساعت ۱۸:۰۰ روز شنبه شانزدهم اسفندماه انجام شده است.

نام صرافیواریز و برداشت ریالیواریز و برداشت رمزارزی**معاملات
والکسفعالفعالفعال
بیت پینفعالفعالفعال
نوبیتکسفعال همراه با تاخیرواریز فعال
برداشت تا حدی دردسترس
فعال
آبان تترفعالفعالفعال
تبدیلفعالفعالفعال
بیت ۲۴فعالفعالفعال
کیف پول منفعالفعالفعال
اوکی‌اکسچنجغیر فعالغیر فعالغیرفعال
ارزپلاسفعالفعالفعال
رمزینکسفعالواریز غیر فعال
برداشت فعال
فعال
اکسیرفعالفعالفعال
بیتمکسفعالفعالفعال
تترلندفعالفعالفعال
سرمایکسفعالفعالفعال
ارزینجافعالفعالفعال
راستینفعالفعالفعال
ایرانیکارتفعالفعالامکان ثبت سفارش خرید و فروش رمزارز
** توضیح اینکه فرایند واریز و برداشت رمزارزی در صرافی‌ها، در صورت فعال بودن هم احتمالاً با اختلال و تأخیر همراه است. همچنین، به‌دلیل تعطیلی بانک‌ها و موسسه‌های مالی دولتی، واریز و برداشت ریالی هم با اختلال و تأخیر همراه بوده است که ممکن است با بازگشایی آن‌ها رفع شود.

علاوه بر قطعی اینترنت و مشکلات واریز و برداشت رمزارزری، صرافی‌ها در یک هفته گذشته به‌دلیل تعطیلی بانک‌ها و ادارات دولتی با اختلال، کندی یا ناموفق‌بودن تراکنش‌های بانکی نیز مواجه بوده‌اند. این اختلال‌ها ممکن است با بازگشایی بانک‌ها از فردا یکشنبه ۱۷ اسفند رفع شود.

گذشته از وضعیت میزان ارائه خدمات واریز و برداشت و معاملات، برخی از صرافی‌های ارز دیجیتال با اختلالاتی در دسترسی کاربران به وب‌سایت آن‌ها مواجه هستند. ممکن است در مراجعه به وب‌سایت یا اپلیکیشن برخی صرافی‌ها با خطاهای مختلفی روبه‌رو شوید که بیشتر به‌دلیل میزبانی برخی از سرویس‌های آن‌ها در سرورهای خارج از کشور است که به دلیل قطعی اینترنت بین‌الملل از دسترس خارج شده است.

اگر در پیدا کردن آدرس صرافی‌ها یا شماره پشتیبانی آن‌ها مشکل داشتید، می‌توانید به مطلب «آدرس صرافی‌ها و وب‌سایت‌های ضروری در زمان قطعی اینترنت» در ارزدیجیتال مراجعه کنید.

نظرات کاربران
۲۰۰/۰
توجه

لطفا در صورت مشاهده دیدگاه‌های حاوی توهین و فحاشی یا خلاف عرف جامعه با گزارش سریع آن‌ها، به ما در حفظ سلامت بستر ارتباطی کاربران کمک کنید.

ukznrjn
ukznrjn
۱ ماه قبل

سلام به دوستان من از صرافی اوکی اکسچنج میخوام برداشت بزنم میگه فعلا به خاطر شرایط کشور قابل برداشت نیست ولی اینجا گفته برداشت هم فعاله
چرا تناقض وجود داره؟

۰
کاربر تازه‌وارد

متاسفانه قبل از شلوغی ها سرمایم تو اکسکوینو بود و پس ندادن
الآنم حتی سایتشون بالا نمیاد و پشتیبانیشون هم جواب سربالا میده.شکایتمون رو کجا ببریم؟صرافی اکسکوینو پول واریز کنی دست خودته،برداشتت دست خداس

۲
کاربر تازه‌وارد

صرافی اکسکوینو کلا غیر فعال شده.لطفا راجع به این صرافی کلاهبردار اطلاع دهید

۲
علی محمدی
علی محمدی
۲ ماه قبل

ارزینجا از روز اول برای من فعال بوده اطلاعیه زده بودن با دامنه arzinja.ir در دسترس بود و هست

۰
sinazynlzd
sinazynlzd
۲ ماه قبل

صرافی او ام پی فینیکس خیلی خوب کار میکرد

۰
رحیم
رحیم
۲ ماه قبل

قیمت دوتا صرافی،نوبیتکس

با تبدیل الان کلی فرق داره

۲
Mahdi salimi
Mahdi salimi
۲ ماه قبل

من با بیت پین کار میکنم با صراف هم کار میکنم کار میکنن این دو تا ولی با توجه به قطع بودن اینترنت نمی‌دونم قیمت ها با قیمت جهانی دارن آپدیت میشن یا تقاضای بازار داخلی

۰
سیاوش رحمتی
سیاوش رحمتی
۲ ماه قبل

یک وی پی ان یا هر چیزی که کسی بلده بگین که به نت بین الملل وصل بشم خیلی اینترنت لازم دارم.

۰
804431113328
804431113328
۲ ماه قبل

صرافی اکسکوینو حتی وبسایتش هم بالا نمیاد دیگه!

۳
نمایش بیشتر