آخرین باری که نوسانات بیت کوین تا این حد پایین بود، قیمت ۲,۰۰۰ دلار رشد کرد
قیمت بیت کوین برای پنجمین هفته متوالی توانست روندی کمنوسان را ثبت کند. آخرین باری که شاهد چنین شرایطی بودیم، قیمت بیت کوین با جهشی ۲,۳۵۰ دلاری مواجه شد.
به گزارش کوین دسک، با وجود آن که قیمت بیت کوین در ۲۴ ساعت گذشته، رشدی ۴ درصدی داشته است، اما همچنان در محدودهای میان ۹,۰۰۰ تا ۱۰,۰۰۰ دلار گیر افتاده است. به عبارتی میتوان گفت که قیمت بیت کوین طی دو ماه گذشته، بیشتر در محدوده قیمتی کوچکی در نوسان بوده است.
با توجه به رفتار باثبات بیت کوین در ماههای گذشته، پهنای نوار بولینگر (Bollinger Bonds)، تا محدوده ۰.۰۸ کاهش یافته است. شاخص بولینگرباند که برای تعیین نوسانات بازار به کار میرود، از اواسط اکتبر سال گذشته (مهر ۹۸) تا کنون، به این رقم نرسیده بود.
در حال حاضر نحوه قرارگیری این شاخص به گونهای است که میانگین متحرک بیست روزه (MA20)، در میان این نوار قرار گرفته است. لازم به ذکر است که پهنای نوار بولینگر از طریق تقسیم اختلاف میان نوسانات (بالا و پایین) بر میانگین متحرک بیست روزه بهدست میآید.
۲۶ سپتامبر سال گذشته (۴ مهر ۹۸)، شاهد تقابلی سه هفتهای میان گاوها و خرسهای بازار در محدوده ۷,۷۰۰ دلار تا ۸,۶۰۰ دلار بودیم. با کاهش سطح نوسانات، پهنای نوار بولینگر نیز کاهش یافت و ۱۷ (۲۵ مهر) اکتبر به رقم ۰.۰۸ رسید.
بر طبق یک دیدگاه تحلیلی، کاهش نوسانات و طولانیشدن این بازه، در بیشتر موارد سبب میشود که راه برای یک جهش قیمتی بزرگ، چه صعودی و چه نزولی، فراهم شود. ۲۲ و ۲۳ اکتبر (۳۰ مهر و ۱ آبان) قیمت بیت کوین از ۸,۰۰۰ دلار به ۷,۳۰۰ دلار رسید. سه روز بعد، شاهد جهش قیمت بیت کوین تا محدوده ۱۰,۳۶۰ دلاری بودیم. طی بازهای نه روزه، پس از رسیدن نوارهای بولینگر به رقم ۰.۰۸، قیمت بیت کوین چیزی در حدود ۲۳۵۰ دلار افزایش یافت.
طی دو سال گذشته، چندین مثال را میتوان یافت که پهنای نوار بولینگر به کمتر از ۰.۱ رسیده است و پس از آن شاهد جهش قیمتی نسبتا بزرگی بودیم.
هر دو جهش قیمتی که ژانویه ۲۰۲۰ (بهمن ۹۸) و آوریل ۲۰۱۹ (فروردین ۹۸) شاهدش بودیم، پس از آن صورت گرفت که پهنای نوار بولینگر به رقمی کمتر از ۰.۱ رسیده بود.
ذکر این نکته نیز حائز اهمیت است که تثبیت قیمت طولانیمدت، تنها یک نشانه از نوسانات قیمتی بزرگ در آینده است و اطلاعاتی در ارتباط با نوع نوسان و جهت حرکت آن به ما نمیدهد. از سوی دیگر، باید به یاد داشت که در گذشته در برخی بازهها، پس از امتداد روند کمنوسان، جهش بعدی بهسمت پایین و بهشکل نزولی بوده است.
با تکیه بر دادههای تاریخی، میتوان نتیجه گرفت که با توجه به تداوم روند کمنوسان قیمت بیت کوین، در هفتههای اخیر شاهد خروج این ارز دیجیتال از کانال قیمتی کمنوسانش باشیم.
در قراردادهای اختیار، معاملهگران از تکنیکی با عنوان استرادل استفاده میکنند تا از این طریق بتوانند از نوساناتی که پس از روند کمنوسان ایجاد میشود، سود کنند. در این تکنیک، بدون در نظر گرفتن روند بازار، قراردادها بهصورت اختیار خرید و اختیار فروش، خریداری میشوند و در زمان مناسب به فروش میرسند. گلدمن ساکس (Goldman Sachs)، معمولا در هنگام پایین بودن نوسانات بازار، اقدام به چنین کاری میکند.
با وجود اینکه مسیر حرکت قیمتها مشخص نیست، اما با توجه به اقداماتی که بانکهای مرکزی برای مقابله با نتایج و پیامدهای ویروس کرونا صورت دادهاند، این احتمال وجود دارد که حرکت بزرگ بعدی صعودی باشد. تخصیص بستههای حمایتی بهصورت گسترده، از جمله اقداماتی است که دولتها آن را در دستور کار خود قرار دادهاند.
دادههای معاملات قراردادهای اختیار نشان میدهد که سرمایهگذاران بهدنبال سود از طریق نوسانات بازار ارزهای دیجیتال نیز هستند.
کریس توماس (Chris Thomas)، مدیر داراییهای دیجیتال سوییس کوت بانک (Swissquote Bank)، در اظهارنظری گفت:
به نظر میرسد که CME، بهدنبال افزایش حضورش در بازار قراردادهای اختیار است، چرا که سفارشهای بزرگتری در بازار دیده میشود و بیشتر آنها از نوع قرارداد اختیار خرید (Call) است.
بیتکوین و ارزهای مجازی دیگر در جهان هیچ ارزشی ندارند بیخودی پولتونو هدر ندین بخدا حرامه این همه ملت دارن جون میکنن و کارو تلاش میکنن بعد تمام پول هارو بریزن تو چاه نجاست این ارزهای مجازی و ثروتمندان رو پولدارتر میکنن از خواب بیدار بشید ضرر نکنید این پولا خون جگر شماست الکی به باد ندید