کسپرسکی: بیتکوین پروژهی آژانس امنیت ملی آمریکاست!
یکی از بنیانگذاران لابراتوار کسپرسکی به نام ناتالیا کسپرسکی، در سخنرانی اخیر خود ادعا کرده که بیت کوین یک پروژه ساختگی از طرف آژانس های اطلاعاتی در آمریکاست.
اگر در اینترنت سرچ کنید، به طیف گسترده ای از نظریه های مختلف در این باره خواهید رسید. پیشتر (در این مقاله) درباره یکسری از فرضیات مشابه خوانده ایم. اکثر این نظریه ها بسیار عجیب و غریب هستند. با این حال، هر چند وقت یکبار از شخصیت های برجسته و سرشناس چنین ادعاهایی منتشر میشوند. در این میان میتوان به صحبت های اخیر ناتالیا کسپرسکی اشاره نمود.
یک دیدگاه جالب و منحصربهفرد
لابراتوار کسپرسکی یکی از شرکتهای امنیتی قوی و معتبر در مسکو است. در حال حاضر، ناتالیا کسپرسکی؛ یکی از بنیان گذاران این لابراتوار، مدیر عامل مجموعه شرکتهای اینفوواچ نیز هست.
او اخیرا در دانشگاه ITMO سنت پترزبورگ کنفرانسی با موضوع «فناوری های نوین: بنیاد حملههای سایبری و اطلاعاتی» برگزار کرده است.
مادامی که کسپرسکی سخنرانی میکرد، جملات زیر در یکی از اسلایدها نمایش داده شد:
بیت کوین پروژهای از سوی سازمانهای اطلاعاتی در آمریکا است و با هدف تأمین سریع بودجه برای آمریکا، و همچنین فعالیتهای اطلاعاتی کانادا و انگلیس در کشورهای مختلف طراحی شده است. این فناوری درست مثل اینترنت، جی.پی.اس GPS و سامانه نرم افزاری تور TOR «خصوصی سازی شده است». در واقع، بیت کوین دلار دوم است. قیمت آن توسط صاحبان صرافی ها کنترل میشود.
میخواهم باور کنم
ادعاهای کسپرسکی به اینجا ختم نشد. وی در ادامه صحبت هایش گفت:
«ساتوشی ناکاموتو یک نفر نیست، بلکه نام گروهی است از رمزنگاران آمریکایی، که با همکاری یکدیگر این پروژه را به انجام رسانده اند.»
حتی تلفن هوشمند هم از نگاه دقیق او جا نماند. وی اظهار داشت:
« تلفن همراه به هیچ عنوان ابزار شخصی به حساب نمیآید. زیرا از راه دور کنترل میشوند و به این منظور طراحی شده اند که افراد از آنها برای سرگرمی، و کار خود استفاده کنند و در عین حال امکان جاسوسی در امور آنها وجود داشته باشد.»
این اتهامات و ادعاها متحیرکننده هستند. جالبتر آنکه گروهی از افراد در شبکه های مجازی با او هم عقیده هستند.
صادقانه تر اینکه، چنین ادعاهایی یادآور قضیه کلاه آلومینیومی هستند. افرادی که این کلاه را روی سرشان می گذاشتند، بر این باور بودند که این کلاه می تواند ذهن و مغز آنها را از تهدیدات خارجی مثل ذهن خوانی، و یا حتی میدان مغناطیسی حفظ کند.
منبع: bitcoinist
اما واقعیت چیست ؟
هر چند هنوز مدارک معتبری مبنی بر دست داشتن آژانس امنیت ملی ایالات متحده در ساخت بیت کوین وجود ندارد، باید به این موضوع توجه کرد که بیت کوین کاملا متن باز منتشر شده و هر توسعه دهنده ای می تواند آن را بررسی یا بهبود ببخشد، اگر چه ممکن است همیشه حقایق پشت این جریان را ندانیم.
بیت کوین ساخته آژانس امنیت ملی امریکا باشد یا نباشد ، تفاوتی در اصل موضوع نخواهد کرد . بیت کوین شروع کننده این جریان بوده و مهم نیست که چه کشوری پشت این موضوع باشد. جالب است بدانید که اینترنت هم قبل از استفاده برای عموم، ابزاری برای ارتباط جاسوسان بود. غیرمتمرکز سازی توزیع پول یک امر اجتناب ناپذیر است و نمیتوان در مقابل آن ایستاد. این جریان دیر یا زود چه با بیت کوین و چه با نام دیگری شروع میشد.
اولین بمب اتم را چه کشوری ساخت ؟ روسیه ؟ امریکا ؟
آیا امروز ، همه ما فریاد « انرژی هسته ای حق مسلم ماست » سر نمی دهیم ؟
اولین لامپ رشته ای را چه کسی تولید کرد ؟ ادیسون ؟ تسلا ؟
آیا امروز الکتریسیته را در جای جای زندگی خود نمیبینیم ؟ آیا امروز ادیسون و تسلا زنده هستند و انگیزه های ابتدایی آنها مهم است ؟
اولین سفر به ماه را چه کسی انجام داد ؟ روسیه ؟ امریکا ؟
مگر ما شوق ملی قرارگرفتن ماهواره امید در مدار زمین را فراموش کردیم و تصویر آن را با افتخار بر روی اسکناس خود چاپ نکردیم ؟
یا فرض کنیم گوشی موبایل آیفون ، یک ابزار ۱۰۰% جاسوسی ایالات متحده باشد ! فرض کنیم …
بهترین کار چیست ؟ بله ، آیفون نخرید !
اما آیا این باعث میشود تمام تکنولوژی تلفن های همراه و مخابرات و سیستمهای ارتباطی زیر سوال برود و ما گوشی های موبایل دیگر و یا ساخت خود را هم استفاده نکنیم ؟
اگر فکر می کنید بیت کوین هم میتواند ساخت NSA باشد ، بهترین کار این است : بیت کوین نخرید !
اما این صنعت ، بسیار بزرگتر از آن است که صرفا ریشه بوجود آمدن آن ، بر تمامی روند تکامل و توسعه آن اثرگذار باشد
اینکه منشا بیت کوین چیست ، مهم است !
اما مهمتر از آن ایده بزرگ پشت آن است که توانایی تغییر تمام ابعاد زندگی ما را خواهد داشت ، چه بخواهیم و چه نخواهیم ، چه با آن مقابله کنیم و چه با آن همراه شویم ، تکنولوژی راه خود را پیش خواهد گرفت و اگر آن را دیر درک کنیم ، ضربه های جبران ناپذیری از پس عقب ماندگی خواهیم خورد .
خلاصه :
بیت کوین ، بماند یا برود،
ارزهای دیجیتال و بلاک چین باقی خواهند ماند چون نیاز برای مالکیت کامل و جلوگیری از فساد و تقلب، واقعا در جوامع امروزی حس می شود. انسان ها نامحدود هستند و هر محدودیتی را بالاخره پایان می دهند.
و از میان کسانی که این متن را می خوانند ،
آنها که پانزده یا بیست سال عمر کنند ،
باید خاطره ی پول و سکه و بانک های سنتی امروز را برای فرزندانشان تعریف کنند
همانطور که ما راجع به کیسه های درهم و دینار حرف می زنیم
با آهن هم میشه کلید ساخت هم شمشیر. ما با یک عنصر جدید طرفیم. ولی ذات انسان همونه. مشکلی اصلی هم اینه تکنولوژی بلاک چین و رمز ارز برای همه ی نسل ها قابل درک نیست. همونطور که اینترنت نبود. بنظر رمز ارز و بلاک چین شروع یک تغییره حالا یا خودش یا محصولاتش. پس هیچ شکی نیست 10 - 15 سال دیگه تغییرات زیادی رو شاهدش خواهیم بود و از بیتکوین به عنوان اولین آجر یاد خواهد شد. به روز بودن ربطی به یک اسم نداره، مربوط به یک ایدست. و بیتکوین یک ایده بود. شما از اون ایده مراقبت کنید و رشدش بدین.