ارزش بازار: ۳.۱۸۶ تریلیون دلار
قیمت تتر: ۱۴۰,۷۰۰ تومان

وزیر ارتباطات: بلاک چین به عنوان یک واقعیت خواهد آمد

وزیر ارتباطات: بلاک چین به عنوان یک واقعیت خواهد آمد

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در همایش بانک مرکزی با گلایه تلویحی از مسئولینی که پیشرفت تکنولوژی را درک نکرده اند، در با اشاره به بلاک چین آن را واقعیتی اجتناب ناپذیر خواند.

کیف پول من | هدیه ویژه
کیف پول من | هدیه ویژه
با ثبت‌نام و احراز هویت ، ۱۰۰ میلیون واحد رمز ارز دریافت کنید.
ثبت‌نام کنید

به هرحال بلاک چین به عنوان یک واقعیت خواهد آمد.

محمد جواد آذری جهرمی افزود:

نکات مثبت و بی نظیری در تکنولوژی بلاک چین وجود دارد و البته به خوبی می دانیم که در کنار آن، هر تغییر و تحولی تهدیداتی هم برای مجموعه ها دارد.

وی افزود:

هر مجموعه ای به لحاظ دینامیک سیستم باید از یک نقطه پایدار حرکت کند و به نقطه پایدار بعدی برسد که البته طراحی این مسیر حرکت، خود یک هنر بزرگ است.

video
play-sharp-fill

وزیر ارتباطات تاکید کرد:

لازم است پیشرو باشیم، مزایا را بگوییم و در کنار آن مراقب معایب هم باشیم. باید به مردم آگاهی بدهیم.

وی در پایان یادآور شد:

مردم به جای خود، امروز بسیاری از مسئولان ما هم با این مفهوم آشنا نیستند.

وزیر ارتباطات و ‌فناوری اطلاعات یکی از مسئولیت های فعالان‌ حوزه مالی و ‌بانکداری را پرداخت به این موضوع و‌ ترسیم نقشه حرکت به سمت بلاک‌ چین دانست و گفت:

بنا به آمار غیر رسمی تبادلات بیت کوین ها در صرافی ها در جریان است و امروز که ۵۰ درصد از ارزش آن کاسته شده مردم چقدر ضرر کردند و‌ چقدر ارز از کشور خارج شده است که لازم است به مردم اطلاع رسانی کافی صورت گیرد.

نظرات کاربران
۲۰۰/۰
توجه

لطفا در صورت مشاهده دیدگاه‌های حاوی توهین و فحاشی یا خلاف عرف جامعه با گزارش سریع آن‌ها، به ما در حفظ سلامت بستر ارتباطی کاربران کمک کنید.

ارزدیجیتال
ارزدیجیتال
دقایقی قبل
همراهان گرامی، ضمن سپاس از صبوری شما در ساعات گذشته، بخش گفت‌وگوی «ارزدیجیتال» مجددا فعال شد. تمام تلاش ما در این روزهای دشوار، حفظ این پل ارتباطی و تداوم اطلاع‌رسانی است. برای پیشگیری از ایجاد محدودیت‌های مجدد و جهت تداوم فعالیت و پایداری این مسیر، خواهشمندیم در پیام‌های خود ملاحظات و چارچوب‌های لازم را رعایت فرمایید. همچنین برای آگاهی از آخرین وضعیت پلتفرم‌های داخلی، می‌توانید به پست بلاگ «وضعیت صرافی‌ها در قطعی اینترنت؛ کدام صرافی‌ها واریز و برداشت و معاملات دارند؟» مراجعه کنید. امیدواریم این فضا بستری برای همفکری و عبور از چالش‌های پیش‌رو باشد.
۰
نمایش بیشتر