ارز‌ها: ۳۱,۷۰۹
ارزش بازار: ۳.۳۸۱ تریلیون دلار
قیمت تتر: ۷۰,۲۱۳ تومان

پلیس گمرک آمریکا هم بر ارزهای دیجیتال نظارت خواهد کرد

پلیس گمرک آمریکا هم بر ارزهای دیجیتال نظارت خواهد کرد

پلیس مهاجرت و گمرک ایالات متحده آمریکا (ICE)، برنامه‌ای تحت عنوان «برنامه اطلاعاتی ارزهای دیجیتال» (CIP) را در تمام پرونده‌های تحقیقات امنیت میهن (HSI) که به حوزه ارزهای دیجیتال مربوط است، اعمال خواهد کرد.

به گزارش کوین دسک، این اطلاعات از سوی یکی از مامورانی افشا شده است که واحد تحت امر او، مسئول تنظیم این برنامه بوده است.

ال جیانگرگوریو (Al Giangregorio)، رئیس واحد ملی مبارزه با قاچاق پول نقد (BCSC) در مرکز تحقیقات امنیت میهن، با بیان این اطلاعات، اندکی از ابهامات مربوط به این برنامه را کاهش داد. نام این برنامه اولین بار در بودجه پیشنهادی سال مالی ۲۰۲۱ ذکر شده بود. با این حال، این مقام امنیتی مشخص نکرد که این برنامه (CIP) دقیقا چیست و چگونه کار می‌کند. او گفت این برنامه به ماموران HSI این امکان را خواهد داد که هر جا موضوع ارزهای دیجیتال مطرح باشد، به قضیه ورود کنند. جیانگرگوریو در این مورد می‌گوید:

برنامه CIP از هرگونه مداخله ماموران HSI در موضوعات مربوط به ارزهای مجازی و فناوری بلاک چین حمایت می‌کند. این برنامه تاکنون به انجام تحقیقات بسیاری کمک کرده است که از جمله می‌توان به موضوعات مرتبط با فروش متامفتامین، توزیع‌ اکستازی، قاچاق انسان، فروش مواد مخدر در دارک‌ نت، سایت‌های سوء استفاده جنسی از کودکان و … اشاره کرد.

این برنامه توسط واحد ملی مبارزه با قاچاق پول نقد تنظیم شده است. این واحد که در ورمونت (Vermont) مستقر است، یکی از بخش‌های نهاد بزرگ‌ترِ تحقیقات امنیت میهن است. خود این نهاد نیز بعد از حملات تروریستی ۱۱ سپتامبر بنا نهاده شد. بعد از آن اتفاق، قانون «پاتریوت ۲۰۰۱» باعث شد قاچاق پول نقد در سطح بین‌المللی شدیدا توسط نهادهای قانونی مورد پیگرد قرار گیرد. پیگیری جرائم مالی که واحد ملی مبارزه با قاچاق پول نقد بر آن‌ متمرکز است، به پلیس مهاجرت و گمرک ایالات متحده این امکان را می‌دهد که متخلفان را به آسانی ردیابی کند.

وقتی این واحد در سال ۲۰۰۹ فعالیت‌های خود را شروع کرد، ارزهای دیجیتال تهدیدی جدی محسوب نمی‌شدند. اما بعد از آن، ارزهای دیجیتال تبدیل به ماشینی برای اعمال جرائم مالی شده است و بسیاری از سازمان‌های اجرایی قانون فدرال را وادار کرده که صدها هزار و حتی میلیون‌ها دلار را به گسترش ابزارهای مختلف برای انجام تحقیقات در بخش خصوصی، به این موضوع اختصاص دهند.

جیانگرگوریو خاطرنشان کرد:

واحد ملی مبارزه با قاچاق پول نقد به این نتیجه رسیده است که در طول زمان، سازمان‌های جنایی بین‌المللی دچار تحول شده‌اند و نحوه‌ی انتقال درآمدهای غیرقانونی خود را تغییر داده‌اند.

به گفته جیانگرگوریو، تغییر رویه روزافزون به سمت پول دیجیتال، کارشناسان ضد قاچاقِ پول در اداره تحقیقات امنیت میهن را به تدوین این برنامه داخلی واداشته است:

مرکز مبارزه با قاچاق پول نقد این برنامه را برای انطباق با روش‌ها و فناوری‌های در حال تغییر تدوین کرده است تا انواع روش‌های پول‌شویی مرتبط با فعالیت‌های جنایی مختلف را مورد هدف قرار دهد.

با توجه به بودجه پیشنهادی سال مالی ۲۰۲۱ برای پلیس مهاجرت و گمرک، توضیحات جیانگرگوریو اطلاعاتی را در مورد پیش‌زمینه برنامه اطلاعاتی ارزهای دیجیتال بروز می‌دهد.

در بودجه‌ی پیشنهادی، برنامه اطلاعاتی ارزهای دیجیتال با عنوان «تعیین‌کننده هویت ارائه‌دهندگان غیررسمی خدمات مالی» توصیف شده است. این برنامه صرافی‌ها، کارگزاری‌ها و بازارهای دارک نت را به منظور جمع‌آوری اطلاعات مورد بررسی قرار می‌دهد.

مشخص نیست چقدر برای تدوین و اجرای این برنامه هزینه شده است. با این حال، بررسی‌ها نشان می‌دهد که این برنامه یکی از سنگین‌ترین هزینه‌ها در حوزه خدمات قانونی مربوط به بلاک چین را روی دست دولت فدرال گذاشته است. طبق اسناد عمومی، دولت فدرال در فاصله سال‌های ۲۰۱۷ تا ۲۰۱۹ حدود ۲.۶ میلیون دلار طی قراردادهای مختلف به موسسه تحقیقاتی چینالیسیس (Chainalysis) پرداخت کرده است.

ممکن است علاقه مند باشید
guest

لطفا در صورت مشاهده دیدگاه‌های حاوی توهین و فحاشی یا خلاف عرف جامعه لطفا با گزارش سریع آن‌ها، به ما در حفظ سلامت بستر ارتباطی کاربران کمک کنید.

1 دیدگاه
MAJID.HAJARIAN
MAJID.HAJARIAN
۴ سال قبل

سلام دورود به شما آقای جهادی یعنی نظارت ترحیم بدتری خواهیم داشت

هاب
مکانی برای گفتگو درباره سرمایه گذاری کریپتو. همین الان عضو شو
ورود به هاب