تاکید بانک مرکزی بر تعیین خطوط قرمز در حوزه ارزهای دیجیتال
به گزارش ارزدیجیتال و به نقل از ایبِنا، ناصر حکیمی در پنل فرصتها و چالشهای کسب و کارهای نوپا در هشتمین همایش بانکداری الکترونیک و نظامهای پرداخت، با بیان اینکه در مقرراتگذاری با فعالان اقتصادی معامله میکنید، گفت: اگر مقررات بدی بگذارید که محدودکننده کسب و کار باشد کسی وارد نمیشود، اگر در اجرای آن زور هم نداشته باشید، هیچ کس آن را اجرا نمیکند.
وی با بیان اینکه در مقرراتگذاری تعامل بین رگولاتور و مصرفکننده ایجاد میشود، اظهار کرد:
در نهایت با جمعبندی این دو به نتیجه میرسیم، در کشور ما قوانین زیادی وجود دارد که هیچوقت اجرا نمیشود و علت این است که زور اجرای آن وجود ندارد.
حکیمی افزود:
مقرراتگذاری خوب این است که شما با ذینفعان وارد مذاکره شوید، چنانکه مسائل نظارتی از جمله پولشویی و جایگزین نشدن ارز دیگری به جای ریال در حوزه رمزارزها برای بانک مرکزی مهم است، اما راجع به موارد دیگر میتوان صحبت کرد.
معاون فناوریهای نوین بانک مرکزی با بیان اینکه در همه جای دنیا سرعت فعالیتهای اقتصادی بیشتر از قانونگذار است، درباره قانونگذاری در زمینه رمزارزها، اضافه کرد:
ما باید خطوط خود را مشخص کرده و در قلعه خود بایستیم و میگوییم که در این قلعه خطوط قرمزی داریم و باید رعایت شود.
حکیمی درباره درخصوص بحث اوپن ایپیآیها نیز تصریح کرد:
همه فکر میکنند این موضوع یک انقلاب است که البته هست اما خطوط قرمز در این بحث، امنیت است که باید توجه ویژهای به آن داشته باشیم.
وی با بیان اینکه علت وجودی سیستم مالی اعتماد است، گفت:
اگر اعتماد را از این سیستم بگیریم، همه چیز خراب میشود، به همین دلیل ما میگوییم براساس قواعد psd2 بحث احراز هویت و مجوز دادن به تراکنشها را کماکان بانک انجام میدهد.
معاون فناوریهای نوین بانک مرکزی با تاکید بر اینکه باید کاری کنیم که هرکسی از اطلاعات استفاده کرد نتواند سواستفاده کند، گفت:
مقرراتگذاری برای این حوزه ساده است، اما در عین حال خیلی باید در مورد آن فکر شود تا به آن سادگی برسیم، ما نباید وارد جزییات شویم، چراکه ورود قانونگذار به جزییات یعنی واردشدن به باتلاقی که در آن گیر خواهد افتاد.
متاسفیم که این مطلب نتوانسته نظر شما را جلب کند. لطفا با نظرات و پیشنهادات خود، ما را در بهبود همیشگی سایت یاری دهید.