تلگرام: ارز دیجیتال گرام برای سرمایهگذاری نیست!
تلگرام در بیانیه جدیدی اعلام کرد که گرام، ارز دیجیتال بومی شبکه باز تلگرام (Telegram Open Network) یا همان تون (TON)، محصولی برای سرمایهگذاری نیست.
به گزارش کوین تلگراف، تلگرام در این بیانیه که در تاریخ ۶ ژانویه (۱۶ دی) منتشر کرده است، تاکید کرد نباید با ترید (معامله) یا سرمایهگذاری، انتظار سوددهی از گرام داشت. چنین انتظاراتی معمولاً از مشخصههای اوراق بهادار است.
در آمریکا، نظارت بر فروش اوراق بهادار بر عهده کمیسیون بورس و اوراق بهادار آمریکا (SEC) است. اقدامات اخیر این کمیسیون در مقابله با عرضه توکن گرام، نشان میدهد که گرام توسط مقامات قانونگذار آمریکا تحت نظر گرفته شده است. طبق ادعای تلگرام، این توکن طراحی شده تا وسیلهای برای مبادله بین کاربران شبکه TON باشد. در این بیانیه آمده است:
نباید انتظار داشته باشید از طریق ترید یا سرمایهگذاری در این ارز دیجیتال به سود برسید، و تلگرام هیچ قولی نمیدهد که شما از این راه سودی به دست آورید. گرام قرار است وسیلهای برای مبادله بین کاربران اکوسیستم TON باشد. گرام برای سرمایهگذاری نیست و نباید انتظار داشت خرید، فروش و یا نگهداری این توکن، در آینده سودآوری داشته باشد.
در بخشی از این بیانیه، تلگرام اشارهای به برنامههای دوپهلوی خود مبنی بر راهاندازی TON به عنوان یک پروژه غیرمتمرکز کرده و خاطرنشان کرده است این شرکت خود را مکلف به کنترل این پلتفرم یا ایجاد برنامههای کاربردی برای آن نمیداند. این شرکت بار دیگر تاکید کرد به محض راهاندازی TON، تلگرام دیگر هیچ کنترلی بر روی بلاک چینِ آن نخواهد داشت.
علاوه بر این، تلگرام تصریح کرده است که در حال حاضر هیچکس نمیتواند به خرید و فروش گرام بپردازد. در ادامه بیانیه آمده است داشتن گرام به معنای سهامدار بودن در تلگرام نیست. تلگرام با تأکید بر ادعاهای قبلی خود مبنی بر اینکه گرام صرفاً ارز یا کالا خواهد بود ، گفت:
گرام هیچ امتیاز ویژهای برای دارندگانش نخواهد داشت. درست مانند داشتنِ یورو که به شما هیچ سهمی در اتحادیه اروپا نمیدهد.
این بیانیه چند روز بعد از آن صادر شد که وکلای تلگرام از دادگاهی در ایالات متحده خواستند تا درخواست کمیسیون بورس آمریکا را رد کند. این کمیسیون از دادگاه خواسته بود تلگرام را وادار کند کند که اطلاعات مربوط به چگونگی هزینهکردِ ۱.۷ میلیارد دلاری را که در ICO توکن گرام به دست آورد بود، منتشر کند. تلگرام ادعا میکند این درخواستِ کمیسیون بورس آمریکا چیزی جز یک «بازرسی بیاساس» نیست.
این درخواست از سوی کمیسیون بورس و اوراق بهادار، در راستای اقدامات قبلی این کمیسیون برای قانونگذاری و مقابله با تلگرام بود که از اکتبر ۲۰۱۹ (مهر)، و چند هفته قبل از زمانبندی اعلام شده برای راهاندازی TON شروع شده بود. این کمیسیون معتقد است که تلگرام با فروش ۱.۷ میلیارد دلار گرام در سال ۲۰۱۸، قوانین مربوط به اوراق بهادار را زیر پا گذاشته است. اما تلگرام معتقد است توکن گرام نباید جزء اوراق بهادار محسوب شود.
طبق یک بررسی مطالعاتی، انتظار میرود ارزش بازار TON در پنج سال آینده از ۲۰ میلیارد دلار فراتر رود.
بسیار زیباست...هر چقدر هم شبکه ton تحت انحصار تلگرام باشد به هر صورت یک ارزش ارزی ست و میتوان مبادلات درون شبکه ای داشت و یک سرمایه محسوب میشود برای خرج کردن
البته اگر کسب سرمایه ای صورت گیرد
نظر شما در مورد gramfree.top چیست؟