ارز‌ها: ۳۱,۶۸۱
ارزش بازار: ۳.۲۹ تریلیون دلار
قیمت تتر: ۷۰,۱۰۰ تومان

اعتماد جهانی به پتانسیل ارزهای دیجیتال ۴۸ درصد افزایش یافته است

اعتماد جهانی به پتانسیل ارزهای دیجیتال ۴۸ درصد افزایش یافته است

نتایج یک نظرسنجی تازه نشان می‌دهد که اعتماد به ارزهای دیجیتال در سطح دنیا با افزایش همراه بوده است. از سوی دیگر، به عقیده بسیاری از شرکت‌کنندگان، نظارت‌های قانونی بر این حوزه باید افزایش یابد.

بر اساس گزارش کوین دسک، نظرسنجی سنجش اعتماد الدرمن (Edelman Trust Barometer) در سال ۲۰۲۰ که یک نظرسنجی آنلاین جهانی با ۳۴,۰۰۰ نفر شرکت کننده است، نشان داد که تنها ۴۸ درصد پاسخ‌دهندگان در جهان به ارزهای دیجیتال اعتماد دارند. این در حالی است که تنها ۳۵ درصد، عقیده دارند که ارزهای دیجیتال می‌توانند تغییر مثبتی ایجاد کنند. نظرسنجی الدرمن از میان ۲۶ بازار مختلف صورت گرفت و از این بازارها، سهم هر کدام ۱,۱۵۰ پاسخ‌دهنده بود.

این داده‌ها، بازار چین را ایده‌آل‌ترین بازار برای ارزهای دیجیتال و نوآوری‌های مربوط به این حوزه در بین ۲۶ بازار بررسی‌شده ارزیابی می‌کنند؛ چرا که ۸۱ درصد پاسخ‌دهندگان چینی اظهار داشتند که به ارزهای دیجیتال و بلاک چین اعتماد دارند و ۶۲ درصد معتقد بودند که توسعه این فناوری‌ها تاثیری مثبت بر جهان خواهد داشت.

میزان اعتماد به ارزهای دیجیتال هر سال بیشتر شده است و مسئله تنها مختص چین نیست. این میزان در مکزیک و آرژانتین هم نسبت به سال ۲۰۱۹، با رشدی ۲۰ درصدی یا بیشتر همراه بوده است. همچنین، میزان اعتماد شهروندان ۱۷ کشور حداقل ۱۰ درصد و پنج کشور دیگر نیز بیش از ۵ درصد افزایش یافته است. اعتماد شهروندانِ تنها سه کشور عربستان سعودی، ایالات‌متحده، و بریتانیا نسبت به ارزهای دیجیتال و بلاک چین در مقایسه با سال ۲۰۱۹ با کاهش همراه بوده است. در مجموع، اعتماد جهانی ۱۱ درصد افزایش یافته است.

به گفته رئیس بخش جهانی خدمات مالی الدرمن، دیدره کمبل (Deidre Campbell)، داده‌های الدرمن، که پیش از سقوط بازارهای مالی ناشی از شیوع بیماری کووید ۱۹ جمع‌آوری شده است، نشان می‌دهد که احساسات مثبت در سرتاسر جهان نسبت به ارزهای دیجیتال در مجموع رو به افزایش است. این میزان در دوران چاپ نامحدود پول و همچنین پیش از هاوینگ بیت کوین بیشتر نیز شده است.

کمبل اظهار داشت:

به نظر من، این مطالعه نشان می‌دهد که ارزهای دیجیتال هر روز بیشتر به عنوان ارزهای جایگزین در نظر گرفته می‌شوند. اما من فکر می‌کنم در بحران مالی ناشی از شیوع کووید ۱۹ پتانسیل ارزهای دیجیتال بیش از پیش آشکار شده است و ارزهای دیجیتال، خصوصا بیت کوین، به‌ تدریج به پوششی در برابر خطر تورم تبدیل می‌شوند.

به هر صورت، داده‌های پیش از کووید ۱۹ نشان می‌دهد که ارزهای دیجیتال و بلاک چین فضای کافی برای رشد دارند.

پاسخ‌دهندگان در ایالات متحده بی‌اعتنایی قابل‌ملاحظه‌ای نسبت به صنعت ارزهای دیجیتال نشان دادند. حدود ۲۶ درصد از آن‌ها اعتقاد دارند که ارزهای دیجیتال و بلاک چین هیچ تاثیر مثبتی بر جهان نخواهند داشت (الدرمن این پرسش را در قالب مقیاس پنج‌نقطه‌ای مطرح کرد). تنها ۱۷ درصد از شهروندان در هر کدام از دو کشور کانادا و بریتانیا نسبت به ارزهای دیجیتال در تردید بودند.

شک و تردید جهانی نسبت به این فناوری در دیدگاه‌ افراد نسبت به قانون و مقررات نیز قابل مشاهده است؛ ۸۴ درصد از افرادِ بی‌اعتماد و حتی ۴۸ درصد از افرادی که نسبت به بلاک چین اعتماد دارند، اظهار داشتند که این فضا احتیاج به اِعمال مقررات سختگیرانه‌تری دارد. اکثر پاسخ‌دهندگان گفتند قانون‌گذاری بیشتر در خصوص بلاک چین و ارزهای دیجیتال ضروری است.

اعتماد جهانی به پتانسیل ارزهای دیجیتال ۴۸ درصد افزایش یافته است
تمایل افراد به وقع سخت‌گیرانه‌تر مقررات در حوزه بیت کوین

نصف بیشتر پاسخ‌دهندگان بازار چین خواستار کنترل‌های دولتی شدیدتر بودند. ۸۱ درصد از شرکت‌کنندگان در هنگ‌کنگ، ۶۷ درصد در ایالات‌متحده، ۵۵ درصد در کره جنوبی و ۳۴ درصد در هند پاسخی مشابه ارائه دادند.

سایر ارقام نشان می‌دهند که فناوری ارائه‌شده توسط بیت کوین در سال ۲۰۰۸ هنوز راه درازی باید طی کند تا از محافل خاص طرفداران خود فراتر رفته و پذیرش گسترده پیدا کند. افرادی که ادعا می‌کردند اطلاعات خوبی در خصوص ارزهای دیجیتال و بلاک چین دارند، با نرخی ۷۱ درصدی، مثبت‌ترین احساسات را نسبت به این صنعت نشان دادند. این رقم با کاهش سطح آشنایی کمتر شده و در بین افرادی که هیچ آشنایی با این حوزه نداشتند با نرخی ۱۹ درصدی، به حداقل رسید.

گزارش الدرمن، بر مبنای نتایج این نظرسنجی، چهار «ضرورت» را برای توسعه جهانی اعتماد به ارزهای دیجیتال مطرح کرده است. حداقل ۴۰ درصد از پاسخ‌دهندگان اظهار داشتند که تبادل نظر در مورد نقاط ضعف و مزایای این فناوری به علاوه افزایش آموزش و پایبندی این صنعت به یک تعهد اخلاقی می‌تواند زمینه‌ساز اعتماد بیشتر شود.

ممکن است علاقه مند باشید
guest

لطفا در صورت مشاهده دیدگاه‌های حاوی توهین و فحاشی یا خلاف عرف جامعه لطفا با گزارش سریع آن‌ها، به ما در حفظ سلامت بستر ارتباطی کاربران کمک کنید.

2 دیدگاه
به من چه ?
به من چه ?
۴ سال قبل

فکر میکنم اصلا فلسفه بوجود اومدن این فناوری جدید این بود دست دولت ها از اقتصاد و ... کوتاه تر بشه و نتونن توش زیاد نقش آفرین باشن اینکه نظر بعضی ها این بوده که باید دولت ها روش کنترل بیشتری داشته باشن واقعا جالبه ?

bahadori
bahadori
۴ سال قبل

اگر اعتمادی بود این وضع بازار نبود

هاب
مکانی برای گفتگو درباره سرمایه گذاری کریپتو. همین الان عضو شو
ورود به هاب