ارز‌ها: ۳۱,۶۸۱
ارزش بازار: ۳.۳۱۱ تریلیون دلار
قیمت تتر: ۷۰,۰۴۸ تومان

دستورالعمل جدید FATF در خصوص گسترش سیستم‌های احراز هویت دیجیتال منتشر شد

دستورالعمل جدید FATF در خصوص گسترش سیستم‌های احراز هویت دیجیتال منتشر شد

کارگروه ویژه اقدام مالی (FATF) در تازه‌ترین دستورالعمل خود از موسسات مالی خواسته تا خود را برای گسترش جهانی سیستم‌های دیجیتال احراز هویت آماده کنند.

به گزارش کوین دسک، کارگروه ویژه اقدام مالی بر اساس این دستورالعمل، پنجشنبه هفته گذشته به دولت‌ها، نهادها و سهام‌دارانی که تحت قوانین این کارگروه قرار می‌گیرند اعلام کرد که باید سیاست‌های ضد پول‌شویی و مقابله با تامین مالی تروریسم را اجرا نمایند.

در دستورالعمل مذکور، FATF خطاب به نهادهای دولتی اعلام می‌کند که از آنجایی که روند پردازش تراکنش‌های مالی روز به روز دیجیتالی‌تر می‌شوند باید خود را برای مقابله با مشکلات ناشی از امنیت و شفافیت چنین تراکنش‌هایی آماده کنند.

در وب‌سایت رسمی این کارگروه، چندین سوال مختلف با عنوان «حوزه‌های محوری» تدوین شده است. در این وب‌سایت از سهام‌داران خصوصی خواسته شده تا پایان ماه نوامبر سال ۲۰۱۹، نظرات و پاسخ‌های خود را از طریق ایمیل، ارسال نمایند.

در این دستورالعمل به صورت خاص از فناوری دفتر کل توزیع شده، به عنوان ابزاری برای تسهیل رشد شبکه‌های احراز هویت دیجیتالی نام برده شده است. اخیرا شاهد ورود شرکت‌های مختلف بلاک چینی در حوزه احراز هویت دیجیتالی بوده‌ایم که «سیویک» (Civic) سرشناس‌ترین آنهاست.

در بخش دیگری از دستورالعمل، کارگروه ویژه اقدام مالی از مقامات کشورهای عضو می‌خواهد تا راهنماهای جامع یا قوانین مشخصی در حوزه احراز هویت دیجیتالی تهیه نمایند. هدف از تدوین چنین قوانینی امکان استفاده نهادهای تحت قوانین این کارگروه از سیستم‌های مستقل، مناسب احراز هویت به منظور مقابله با پولشویی و تامین مالی تروریسم اعلام شده است.

کارگروه ویژه اقدام مالی، همچنین به موسساتی نظیر صرافی‌های ارز دیجیتال (که از آنها با عنوان «خدمات دهندگان دارایی‌های مجازی» (VASP) یاد می‌کند) پیشنهاد می‌کند که در خصوص بکارگیری سیستم‌های احراز هویت دیجیتالی برای ارزیابی بایسته کاربران رویکردی آگاهانه و مبتنی بر ریسک اتخاذ نمایند.

در دستورالعمل ۷۷ صفحه‌ای کارگروه ویژه اقدام مالی، بخشی نیز به مشکلات سیستم‌های احراز هویت دیجیتالی پرداخته شده است. قابل اتکا و مستقل بودن این سیستم‌ها و نحوه عملکردشان در ارزیابی بایسته مشتریان از جمله مسائل مورد بحث در این دستورالعمل است.

انتشار چنین دستورالعملی، یکی از اقدامات FATF به منظور خطرات ظهور استیبل کوین‌ها در تمام بخش‌های سیستم‌های مالی [در جهان] در خصوص تامین مالی تروریسم و پول شویی است.

این نهاد همچنین تاکید بسیاری بر اهمیت هویت دیجیتال در سیستم‌های پرداخت دارد. به گفته این کارگروه ویژه، از این چنین سیستم‌هایی می‌توان برای شناسایی تراکنش‌های مربوط به استیبل کوین‌ها استفاده نمود.

مدتی است که FATF نگاه ویژه و سخت‌گیرانه‌ای به حوزه بلاک چین دارد و این نگاه طی سال جاری میلادی سختگیرانه‌تر نیز شده است. ماه ژوئن (خرداد)، این کارگروه با انتشار دستورالعملی از کشورهایی که میزبان صرافی‌های ارز دیجیتال هستند خواست تا از پروتکل‌های شناخت مشتری (KYC) استفاده کنند.

ممکن است علاقه مند باشید
guest

لطفا در صورت مشاهده دیدگاه‌های حاوی توهین و فحاشی یا خلاف عرف جامعه لطفا با گزارش سریع آن‌ها، به ما در حفظ سلامت بستر ارتباطی کاربران کمک کنید.

0 دیدگاه
هاب
مکانی برای گفتگو درباره سرمایه گذاری کریپتو. همین الان عضو شو
ورود به هاب