فیس بوک به دنبال جذب استارتاپهای مبتنی بلاک چین
به گزارش رسانهی چدار (Cheddar) در ۴ فوریه (۱۵ بهمن)، شبکهی اجتماعی فیس بوک در نخستین مرحلهی جذب علنی پروژههای مبتنی بر بلاک چین، استارتاپ چین اسپیس (Chainspace) را جذب کرده است.
منابع به رسانهی چدار اعلام کردند که فیس بوک در حقیقت استارتاپ چین اسپیس را استخدام کرده است! فرآیند اکتساب و یا استخدام (acquihire) بیشتر به خاطر علاقه به تیم و مهارتهای یک شرکت بوده تا خدمات و محصولاتی که ارائه میدهد.
به گفتهی چدار، از میان پنج محققی که بر روی وایت پیپر آکادمیک چین اسپیس کار کردهاند، ۴ محقق به تیم فیس بوک ملحق خواهند شد. یکی از سخنگویان فیس بوک به چادار گفته، با اینک غول رسانهی اجتماعی، محققان جدیدی را استخدام کرده است اما هیچ یک از فناوریهای مربوط به شرکت چین اسپیس را نخریده است.
طبق وبسایت چین اسپیس، این استارتاپ که به همت جمعی از محققان کالج دانشگاه لندن تاسیس شده، بر روی مشکل مقیاسپذیری بلاک چین به ویژه با به کارگیری متد شاردینگ بر روی قراردادهای هوشمند کار میکند.
درحالی که بسیاری از طرفداران بلاک چین، این فناوری را به خاطر امنیت و بی نیاز کردن ما از اعتماد در پردازش تراکنشها ستایس میکنند، هنوز مقیاسپذیری سیستمهای پرداخت سنتی نظیر ویزا و یا پی پال را به دست نیاورده است. تعداد تراکنشهایی که شبکهی بیت کوین در حال حاضر قادر است در یک ثانیه پردازش کند بین ۲ الی ۱۸ عدد متغیر است در حالی که ویزا قادر به پردازش ۲۰۰۰ تراکنش در ثانیه و پی پال ۱۱۵ تراکنش در ثانیه است.
شاردینگ با استفاده از قدرت پردازش موازی چندین ماشین در شبکه کار میکند و در حقیقت حجم کاری مربوط به تایید تراکنشها را تقسیم میکند. مکانیزم شاردینگ شبکه را به صورت خودکار به بخشهای کوچکتری تقسیم کرده و یا به عبارتی بخشهایی که در آنها یک پروتکل اجماع در مقیاس کوچکتر اجرا میشود را تکه تکه (shard) میکند.
با پردازش موازی، شبکه قادر به پردازش صدها تراکنش در هر ثانیه در هر تکه (shard) خواهد بود و مقیاسپذیری فرآیندهای مبتنی بر بلاک چین به شدت افزایش خواهند یافت.
در اواخر سال ۲۰۱۸، فیس بوک عناوین مربوط به پنج موقعیت شغلی در حوزهی بلاک چین را در صفحهی مربوط به مشاغل خود وارد کرد. این موقعیتهای شغلی در سمتهای، دو مهندس نرمافزار، یک دانشمند داده و یک مهندس داده در دفتر مرکزی فیس بوک در منلو پارک کالیفرنیا بوده است.
در اوایل ماه می ۲۰۱۸، دیوید مارکوس (David Marcus)، رئیس پیامرسان فیس بوک که از اعضای سابق هیئت مدیره صرافی و خدمات کیف پول کوین بیس نیز بوده اعلام کرد که این شرکت، گروهی برای استفاده از فناوری بلاک چین به بهترین نحو در فیس بوک تشکیل داده است. این گروه ابتدا در پلتفرم برنامهنویسی اسکرچ (scratch) فیس بوک، تحقیقات خود را آغاز کردهاند.
منبع: cointelegraph
متاسفیم که این مطلب نتوانسته نظر شما را جلب کند. لطفا با نظرات و پیشنهادات خود، ما را در بهبود همیشگی سایت یاری دهید.