ارز‌ها: ۳۱,۸۹۰
ارزش بازار: ۳.۶۲۳ تریلیون دلار
قیمت تتر: ۷۲,۲۹۰ تومان

دو برابر شدن کارمزدهای اتریوم با افزایش تب دیفای

دو برابر شدن کارمزدهای اتریوم با افزایش تب دیفای

کارمزدهای اتریوم کماکان در اوج‌ تاریخی خود قرار دارد و ماینرهای این شبکه نیز همچنان در تقلا هستند تا با افزودن به ظرفیت استخراجی خود سود بیشتری به جیب بزنند.

به گزارش دیکریپت، متوسط کارمزد تراکنش‌های شبکه اتریوم از هفته گذشته به این سو بیش از دو برابر شده و در روز ۱۷ سپتامبر (۲۷ شهریور) به ۱۱.۶۱ دلار رسیده است. اکنون بیش از یک ماه است که متوسط کارمزد تراکنش‌ها از آستانه ۲ دلار پایین‌تر نیامده است. این طولانی‌ترین زمانی است که متوسط هزینه تراکنش‌ها در این سطوح بالا باقی می‌ماند.

نرخ هش بلاک چین اتریوم نیز که نمایانگر توان رایانشی پشتیبان این شبکه است، با افزایشی جهش‌وار به بالاترین سطح از سال ۲۰۱۸ به این سو رسیده است. بخشی از این افزایش به تلاش فزاینده ماینرها برای ارتقای ظرفیت استخراجی‌شان بازمی‌گردد و این امر نیز باعث شده تا فعالیت‌ها در دو سمت عرضه و تقاضای بازار به سطوحی برسد که پیش‌تر مشاهده نشده است.

گفتنی است کارمزدهای پرداخت‌شده از سوی کاربران برای ارسال توکن‌ها یا تعامل با قراردادهای هوشمند، معیاری است که می‌توان از آن برای اندازه‌گیری میزان فعالیت‌های شبکه اتریوم استفاده کرد. هرچه میانگین کارمزدها بالاتر باشد، یعنی تراکنش‌های بیشتری روی شبکه در حال انجام است. کارمزد ۱۱.۶۱ دلاری، دومین کارمزد روزانه بالایی است که در شبکه اتریوم ثبت می‌شود و تنها اندکی با رکورد تاریخی ۱۴.۵۸ دلار ثبت‌شده در روز ۲ سپتامبر (۱۲ شهریور) فاصله دارد.

کل توان استخراجی‌ای که به پردازش تراکنش‌ها روی بلاک چین اتریوم کمک می‌کند نیز روی مدار افزایش قرار دارد. گفتنی است ماینرهای اتریوم از ساختارهایی به نام ریگ برای اتصال کارت گرافیک‌ها به هم و تولید بلاک برای شبکه اتریوم استفاده می‌کنند و به این ترتیب، توان هش خود را به شبکه می‌افزایند. هرچه توان هش زیادتر می‌شود، ماینرها پاداش بلاک کمتری برای استخراج اتر دریافت می‌کنند. علاوه بر این، کارمزدهای استخراج پرداخت‌شده از سوی کاربران نیز به آنها تعلق می‌گیرد.

این روزها با افزایش سرسام‌آور کارمزدها، ماینرها درصدد افزایش توان استخراجی خود برآمده‌اند و همین باعث شده تا کل توان هش شبکه اتریوم به محدوده ۲۵۰ تراهش برثانیه برسد. ۲۵۰ تراهش برثانیه یعنی در هر ثانیه ۲۵۰ تریلیون بار تلاش می‌شود تا معمای ریاضی که پاسخ آن کلید یافتن بلاک بعدی است، حل شود. داده‌های اتراسکن (Etherscan) نشان می‌دهد که از ابتدای ژوییه (انتهای خرداد)، توان هش اتریوم، افزایشی ۳۰ درصدی را تجربه کرده است. گفتنی است این نرخ هش، پیش‌تر تنها در فاصله زمانی فوریه تا نوامبر ۲۰۱۸ (بهمن ۹۶ تا آبان ۹۷) مشاهده شده است که طی آن نرخ هش شبکه اتریوم به ۲۹۰ تراهش بر ثانیه رسیده بود.

امور مالی غیرمتمرکز یا دیفای، اصلی‌ترین عامل ثبت رکوردهای تازه در شبکه اتریوم است. گفتنی است دیفای، سامانه‌ای از اپلیکیشن‌های غیرمتمرکز است که امکان ارائه خدمات وام‌دهی غیرامانی مبتنی بر ارزهای دیجیتال را فراهم می‌کند. در این حوزه، کاربرانی تحت عنوان تأمین‌کنندگان نقدینگی می‌توانند از معاملات انجام‌شده روی صرافی‌های غیرمتمرکز کارمزد دریافت کنند. دیفای درصدد است تا نقش نهادهای مالی متمرکز سنتی اعطای تسهیلات اعتباری را در دنیای غیرمتمرکز ایفا کند؛ با این تفاوت که در دیفای، این پروتکل‌ها هستند که قواعد بازی را می‌چینند و کنترل پروتکل‌ها هم به‌جای آنکه متمرکز باشد، در دست‌های اعضای جامعه کاربری قرار دارد.

با اوج‌گیری تاریخی کارمزد تراکنش‌ها و تلاش فزاینده ماینرها برای ارتقای ظرفیت شبکه اتریوم، چندان دور از انتظار نیست که قیمت اتریوم که اکنون از رکورد ۴۸۰ دلاری خود در روز اول سپتامبر (۱۰ شهریور) فاصله دارد، دوباره روی مدار رشد قرار بگیرد.

ممکن است علاقه مند باشید
guest

لطفا در صورت مشاهده دیدگاه‌های حاوی توهین و فحاشی یا خلاف عرف جامعه لطفا با گزارش سریع آن‌ها، به ما در حفظ سلامت بستر ارتباطی کاربران کمک کنید.

6 دیدگاه
بهنام
بهنام
۳ سال قبل

سلام ببخشید کارمزد انتقال به کیف پول دیگه(مثلا از تراست به بلاک چین) و همچنین چینج دو ارز رمز به هم دیگه توی یک کیف پول، چطور تعیین میشه؟یعنی مقداری ثابته یا به مقدار تراکنش مربوطه؟

محمد آذرنیوار
محمد آذرنیوار
۳ سال قبل
پاسخ  بهنام

سلام در مورد انتقال به کیف پول دیگه، مثل انتقال معمولی بر اساس وضعیت شبکه کارمزد تعیین میشه. در مورد کارمزدها مبلغ تاثیر نداره و وضعیت شبکه اصلی‌ترین نقش رو داره. چنج دو ارز در کیف پول بستگی به اون کیف پول و صرافی که برای تبدیل ازش استفاده میکنه داره که معمولا خیلی بالاست اما نرخ ثابتی داره.

sss
sss
۴ سال قبل

سلام.. کسی میدونه که اتریوم چرا اینقدر سروصدا به پا کرده؟
بنظر میاد داره مسیرهای ابتدایی بیت کوین رو طی میکنه.

shahab
shahab
۴ سال قبل
پاسخ  sss

واقعیتش اینه که از بیت کوین جلوتره و به مرور جایگاه اول ارزهای دیجیتالو میگیره

الهام
الهام
۴ سال قبل
پاسخ  shahab

جدی؟؟

مانی هخامنش
مانی هخامنش
۴ سال قبل
پاسخ  sss

درود بر شما
اتریوم به خاطر افت شدید و درجا زدنی که داشت مجبور شد یه سری قراردادا و پروژه هارو اجرا کنه که دوباره بیاد سر زبونا.همین پروژه ها مخصوصا پروژه های ویروس چینی ارز دیجیتال سان و پروژه های دیگه دوباره اسم اترو اورد بالا.الانم یکمی سروصدا میکنه که حجم فشاری که به ماینرا در اینده نزدیک میادو کمتر کنه چون کارتای 4گیگ از رده خارج میشه الان با اینکارا میخواد سود زیاد به ماینرا برسونه که 6 ماه دیگه ماینرا یهو جا نزنن و روی همین بستر کارشونو انجام بدن.یه ترفند قدیمی یا حق سکوت اصطلاحا.خیلی سخت نگیر همین که دوباره روی رل بیوفته دیگه از این بلواها به پا نمیشه.
پاینده ایران

هاب
مکانی برای گفتگو درباره سرمایه گذاری کریپتو. همین الان عضو شو
ورود به هاب