ارز‌ها: ۳۱,۶۸۱
ارزش بازار: ۳.۳۱۲ تریلیون دلار
قیمت تتر: ۷۰,۱۶۷ تومان

افزایش شدید کارمزدهای اتریوم؛ ۳۰ دلار برای هر تراکنش!

افزایش شدید کارمزدهای اتریوم؛ ۳۰ دلار برای هر تراکنش!

شبکه اتریوم (ETH) همچنان بعضی روزها درگیر شلوغی شدید می‌شود. این امر باعث شده هزینه تراکنش‌ها افزایش پیدا کرده و حتی به ۳۰ دلار هم برسد.

به گزارش بیت کوینتیست، کاربران گزارش داده‌اند کارمزد ارسال اتر تا ۳۰ دلار افزایش یافته است. البته افزایش ناگهانی کارمزدها تصادفی و نادر بوده و در حال حاضر کارمزدها به زیر ۰.۱ دلار رسیده‌اند.

افزایش کارمزد تراکنش اتریوم
افزایش کارمزد تراکنش اتریوم

اتفاقات اخیر نشان داد که شبکه اتریوم ذاتاً اقتصادی بر مبنای رقابت برای منابع دارد، که در دوره‌هایی که فعالیت شبکه زیاد می شود، خود را نشان می‌دهد. این یعنی عدم مقیاس پذیری اتریوم باعث می‌شود تا ماینرها تراکنش‌های کارمزد بالاتر را ترجیح دهند و بدین ترتیب تراکنش‌هایی که کارمزد کمتری دارند، تایید نشده باقی می‌مانند.

در زمان‌هایی که یک یا چند برنامه غیرمتمرکز اتریوم به اوج فعالیت خود می‌رسند، شبکه اتریوم به شدت شلوغ می‌شود.

دلایل زیادی وجود دارد که منجر به افزایش کارمزد تراکنش‌ها می‌شود، این افزایش به حدی می‌رسد که فرستادن کوین یا توکن برای کاربران عادی تقریباً غیرممکن می‌شود. یکی از این دلایل، کاهش سرعت استخراج است. دلیلِ این اتفاق، افزایش تدریجی سختی شبکه به خاطر ویژگی‌های عصر یخبندان استخراج است. در حالی‌که انتظار می‌رود عصر یخبندان اتریوم دوباره به تاخیر بیفتد، با تاخیر در استخراج بلاک، تولیدِ اتر هم کندتر خواهد شد.

دلیل دیگر، راه‌اندازی توکن‌هایِ غیرقابل تغییرِ ERC-271 است که روی بازار اجناس کلکسیونیِ Gods Unchained پیاده‌سازی شده‌اند.

کلکسیونرهای کریپتو در گذشته و به ویژه در روزهای پرشور اولیه، این شبکه را در اختیار گرفته بودند. ولی حالا فعال‌ترین قرارداد هوشمند، تتر (USDT) است.

دلیل دیگر افزایش ناگهانی فعالیت، از دور خارج کردنِ قراردادهای هوشمندِ مربوط به امور مالی غیرمتمرکز (DeFi) است. زمانی که قیمت اتر بین ۱۸۰ و ۱۴۵ دلار نوسان می‌کرد، قوانین نقدینگی هم مانند سایر سازوکارهای حفاظتی برای اعطای وام‌های کریپتو کنار گذاشته شدند. آن قراردادهای هوشمند ممکن است مایل به پرداخت کارمزدهای بالایی باشند تا فعالیت خود را به موقع انجام دهند.

به طور کلی، بهره‌برداری روزانه از شبکه اتریوم از نقطه اوج خود که در ماه می (اردیبهشت) اتفاق افتاد و به ۹۴ درصدِ طرفیت رسید، افت کرده است. میزان مصرف فعلی به طور متوسط ۸۴ درصد است، اما هنوز هم شرایطی وجود دارد که تراکنش بلاک بعدی ضروری می‌شود.

در سال ۲۰۱۷ و ۲۰۱۸ هم در طول انفجار ICOها، تراکم مشابهی در شبکه اتریوم رخ داد. در زمان گسترش شدید توکن‌ها و ICOها، انجامِ یک تراکنش معمولی ساعت‌ها زمان می‌برد و یا مستلزم پرداخت «گس» (Gas) بسیار بالایی بود.

در حال حاضر، و بعد از آن اتفاقات شبکه اتریم دچار FOMO (ترس از جا ماندن) دیگری نشده است. FOMO یکی از جدی‌ترین عوامل افزایش مصرف Gas است. علاوه بر این، برنامه‌ها و پروژه‌های توزیع شده در حال انتقال به شبکه‌ها دیگر هستند تا از پرداخت مقادیر نامشخص گس در آینده در امان باشند.

بعد از اصلاح اخیر، قیمت اتر بعد از مدت‌ها ثبات نسبی به زیر ۱۵۰ دلار سقوط کرد.

ممکن است علاقه مند باشید
نات کوین جدید راه‌اندازی شد
نات کوین جدید راه‌اندازی شد 4 ماه قبل
guest

لطفا در صورت مشاهده دیدگاه‌های حاوی توهین و فحاشی یا خلاف عرف جامعه لطفا با گزارش سریع آن‌ها، به ما در حفظ سلامت بستر ارتباطی کاربران کمک کنید.

9 دیدگاه
سید امیر محمودی
سید امیر محمودی
۴ سال قبل

سلام میخواستم بدونم کارمزد اتریوم که درساعات روز مختلفه تو چه ساعاتی کمترین حد خودش رو داره

ahmad
ahmad
۴ سال قبل

سلام دوستان
خواهش میکنم حتما به این سوال من جواب بدین. خیلی برام حیاتیه
آیا برای ترید کردن تو صرافی بایننس، باید غیر از پرداخت کارمزد 0.1% که کارمزد خود بایننس هست ، کارمزد شبکه بیتکوین یا هر ارزی که با اون داریم معامله میکنیم رو هم باید بدیم؟
مثلا برای تبدیل 100 دلار به بیتکوین یا برعکسش، کل کارمز ما چقدر میشه؟

ماینر
ماینر
۴ سال قبل

سلام
نقل و انتقالات بیت کوین به لحاظ امنیتی سطح بالایی داره و هر چند تراکنش ها مشاهده میشن اما هویت ها مخفی اند ، آیا اتریوم و سایر ارز ها هم این ویژگی رو دارند ؟

گوگو
گوگو
۴ سال قبل

ای جان، یکی نیس به ویتالیک بگه داری اشتباه میزنی ؟

Apex Predator
Apex Predator
۴ سال قبل
پاسخ  گوگو

برو داج کوین بخر اتر به گروه خونیت نمی‌خوره

پابلو
پابلو
۴ سال قبل
پاسخ  گوگو

وقتی از پدر مادرت قهر میکنی و میای ارز دیجیتال میزنی نتیجش میشه این

anonymous
anonymous
۴ سال قبل
پاسخ  پابلو

ویتالیک بوترین علیرغم سن کمش یک دانشمند برنامه نویسی و رمزنگاری هست که تقریباً از اوایل کار در پروژه بیت کوین فعال بود و بعد هم ایده اتریم رو داد و پروژش رو رهبری کرد. اتریم هم دومین ارز رمزنگاری شده هست از نظر ارزش و اعتبار و حجم مارکت.

اکثر ایرانیا خیلی باحالن. چون تو مسائلی که هیچ چیزی ازش نمیدونن به راحتی میان نظر کارشناسی میدن. خب شما بگو ببینم اگه ویتالیک بوترین نباید ارز رمزنگاری شده ایجاد کنه کی باید بکنه؟ اگه اتریم ارز بدی هست پس کدوم ارز خوبه؟

البته من طرفدار اتریم نیستم ولی حرفای شماها خیلی باحاله. مباحثی مثل این مقاله یه مبحث تخصصی هست که کارشناسا میتونن صدها ساعت راجع بهش بحث و تبادل نظر کنن!!!

البته میدونم که الان هم متوجه نمیشید من چی میگم و اصل حرفم چیه و برداشتتون اینه که دارم بهتون بی احترامی میکنم (:

پابلو
پابلو
۴ سال قبل
پاسخ  anonymous

الان شما اسمتو گذاشتی انانیموس ینی هکری???????

گوگو
گوگو
۴ سال قبل
پاسخ  anonymous

تو باهوش باشو فهیم، برای ۱ ملت کافیه ⁦♥️⁩

هاب
مکانی برای گفتگو درباره سرمایه گذاری کریپتو. همین الان عضو شو
ورود به هاب