ارز‌ها: ۳۳,۶۵۷
ارزش بازار: ۳.۳۷۹ تریلیون دلار
قیمت تتر: ۸۲,۳۷۲ تومان

تایید شد: اتریوم ۲.۰ هفته آینده راه‌اندازی می‌شود

تایید شد: اتریوم ۲.۰ هفته آینده راه‌اندازی می‌شود

با رسیدن توکن‌های سهام‌گذاری‌شده به حد نصاب تعیین‌شده برای آغاز به کار بیکن چین (Beacon Chain) اتریوم ۲، از ابتدای ماه دسامبر شاهد راه‌اندازی نسخه دوم شبکه اتریوم خواهیم بود.

به گزارش کوین تلگراف، پس از قفل‌شدن ۵۲۴,۲۸۸ اتر در قرارداد سپرده‌گذاری اتریوم ۲، از ۱ دسامبر (۱۱ آذر) بیکن چین جنسیس این شبکه کار خود را آغاز خواهد کرد.

رسیدن به حد نصاب تعیین‌شده در حالی صورت می‌گیرد که پیش از این بسیاری نگران حجم کم اترهای سهام‌گذاری شده بودند. حجم این توکن‌ها در روزهای اخیر افزایش یافت و طی ۱۴ ساعت اخیر، چیزی بیش از ۲۰۰,۰۰۰ اتر در این قرار دارد سپرده‌گذاری شد.

اترهای سهام‌گذاری‌شده در اتر ۲.۰
اترهای سهام‌گذاری‌شده در اتر ۲.۰

شایان ذکر است افرادی که در این فاز اقدام به سهام‌گذاری کنند، تا راه‌اندازی فاز ۱.۵ اتریوم ۲، قادر به برداشت توکن‌های خود نخواهند بود. فاز ۱.۵ اتریوم ۲، شبکه اصلی اتریوم را به بیکن چین متصل می‌کند و در نهایت در قالب یک فضای مشترک فعالیت می‌کنند. بسیاری از دارندگان اتر منتظر ارائه خدمات سهام‌گذاری توسط ارائه‌دهندگان شخص ثالث هستند تا از این طریق در شبکه تازه اتریوم سهام‌گذاری کنند. این در حالی است که آنها ریسک کلاهبرداری‌بودن این پروژه‌ها را به جان می‌خرند.

با رسیدن به این حد نصاب، نزدیک‌ترین تاریخ برای راه‌اندازی بیکن چین اتریوم ۲، آغاز ماه دسامبر خواهد بود. این اتفاق در حالی رخ داد که تنها ۹ ساعت به پایان ضرب‌الاجل تعیین‌شده زمان باقی مانده بود.

ممکن است علاقه مند باشید
نظرات کاربران
برای ثبت دیدگاه ابتدا وارد حساب کاربری خود شوید
۲۰۰/۰
توجه

لطفا در صورت مشاهده دیدگاه‌های حاوی توهین و فحاشی یا خلاف عرف جامعه لطفا با گزارش سریع آن‌ها، به ما در حفظ سلامت بستر ارتباطی کاربران کمک کنید.

ulboocy
ulboocy
۴ سال قبل

سلام. یه سوال.
این جوری که شما میگید .خریدن ریگ ویا نگه داشتنش کار منطقی هست. چیکار کنیم.

۰
نمایش بیشتر