درخواست ایلان ماسک از خالق دوج کوین برای مبارزه با رباتهای کلاهبردار ارزهای دیجیتال
روز دوشنبه ۱۷ سپتامبر، ایلان ماسک، مدیر اجرایی اسپیس اکس و تسلا از جکسون پالمر، بنیانگذار دوج کوین در توییتی درخواست کرد تا با کلاهبرداران ارزهای دیجیتال در توییتر مبارزه کند.
ماسک در توییت خود با منشن کردن حساب کاربردی پالمر این چنین مینویسد:
ممنون میشم اگر بتونی راهی برای خلاصی از شر اسپمهای مزاحم پیدا کنی.
پالمر تقریبا بلافاصله پاسخ میدهد و از ماسک درخواست میکند تا در این باره پیام خصوصی بدهد. بنیانگذار دوج کوین به پالمر قول میدهد که برای او اسکریپتی را ارسال خواهد کرد که مشکل او را حل میکند.
او در توییت خود اینچنین پاسخ میدهد:
اگر به من دایرکت بدهی، من اسکریپت را برایت ارسال خواهم کرد. این اسکریپت کوتاه و ساده است و با یک سری تغییرات ساده میتوانی آن را اجرا کنی
به نظر میرسد که ماسک سریعا پاسخش را میدهد چون پالمر چند دقیقه بعد برای توییت قبلی خود یک آپدیت میفرستد:
بهروزرسانی: ایلان اسکریپت را دارد… ما چت خوبی درباره چگونگی حل این مشکل توسط توییتر و جک (جک دورسی مدیرعامل توییتر) داشتیم.
کمی پیش از این در ماه جولای ایلان ماسک در توییتر خود اشاره کرده بود که مشغول بررسی رباتهای توییتری کلاهبرداری توییتری است. رباتهایی که با غالب کردن خود به جای افراد مشهور و گول زدن مردم اقدام به دزدین اتریوم و دیگر ارزهای دیجیتال میکنند.
پست او بدین شرح بود:
میخواهم بدانم چه کسی این رباتهای کلاهبرداری را اجرا میکند.
ماسک تنها فرد مشهوری نبود که رباتهای کلاهبرداری هویتش را جعل کرده بودند. چندین حساب کاربری تقلبی تلاش کرده بودند تا خود را به جای چارلیلی بنیانگذار لایت کوین و پاول دوروو، بنیانگذار و مدیرعامل تلگرام جا بزنند.
در ابتدای ماه سپتامبر بود که مدیرعامل توییتر، جک دورسی اظهار داشت شاید توییتر از فناوری بلاک چین برای مبارزه با اطلاعات جعلی و کلاهبرداری بر روی پلتفرم خود استفاده نماید.
علیرغم آنکه نام پالمر، توسط بنیانگذار شرکتهای تسلا و اسپیس اکس بر سر زبانها افتاد، طبق دادههای CoinMarketCap، قیمت و ارزش کل بازار دوج کوین در ۲۴ ساعت گذشته ثابت مانده است. از اوایل سپتامبر دوج کوین روند صعودی خود را آغاز کرده بود و و این ارز دیجیتال از ۳۰ سپتامبر با یک افزایش قیمت جشمگیر، در مدت ۳ روز، ۱۳۵ درصد رشد داشت.
منبع: Cointelegraph
اونجا ایران نیست که نام یکی سر زبون بیفته، بعد به سود سرشار برسه.
اونجا جهان اوله، فردگرایی جایی نداره، سیستم نهادینه شده و منطقه که حکم فرماست.
ما و تا جایی جهان سوم از فقر سیستم، فقدان سیستم و فردگرایی آسیب دیده و میبینیم.