ارز‌ها: ۳۱,۷۰۹
ارزش بازار: ۳.۳۵۴ تریلیون دلار
قیمت تتر: ۷۰,۶۷۶ تومان

توسعه‌دهندگان ایاس و ترون در حال ترک کردن پروژه‌های خود هستند

توسعه‌دهندگان ایاس و ترون در حال ترک کردن پروژه‌های خود هستند

گزارشی جدید حاکی از آن است که توسعه‌دهندگانی که پیش‌تر روی بلاک چین‌های لایه اول کار می‌کردند، رفته‌رفته در حال ترک پروژه‌های خود و مهاجرت به‌سمت حوزه دیفای هستند. این توسعه‌دهندگان بیشتر روی پروژه‌های ایاس و ترون مشغول بودند.

به گزارش کوین تلگراف، مهندسان و توسعه‌دهندگان نرم‌افزار به تدریج تمرکز خود را از بلاک چین‌های لایه اول که زمانی به «قاتلان اتریوم» مشهور بودند، به‌سمت پروتکل‌های امور مالی غیرمتمرکز (DeFi) تغییر می‌دهند. این گزارش از رشد روزافزون این حوزه به‌عنوان عامل این اتفاق یاد می‌کند.

گزارشی با عنوان «گرایش‌های توسعه بلاک چین» که از سوی شرکت سرمایه‌گذاری اوتلایر ونچرز (Outlier Ventures) منتشر شده است، نشان می‌دهد که توسعه‌دهندگان دارند تمرکز خود را از رقبای اتریوم برمی‌دارند.

یافته‌های این گزارش تأیید می‌کند که در ۱۲ ماه گذشته، اتریوم توسعه‌یافته‌ترین پروتکل بلاک چین بوده و کاردانو و بیت کوین در رده‌های بعدی قرار گرفته‌اند. در رتبه چهارم نیز پروژه ذخیره غیرمتمرکز فایل کوین (Filecoin) قرار دارد که در سال اول فعالیت خود است.

براساس این گزارش، در حالی که برخی پلتفرم‌های جدید مثل پولکادات، کازموس (Cosmos) و اولنچ (Avalanche) شاهد رشد فعالیت توسعه‌دهندگان هستند، بسیاری از رقبای سنتی اتریوم از لحاظ توسعه‌های محوری در حال افول هستند.

قاتلان اتریوم، ترون (Tron)، EOS، کومودو (Komodo) و Qtum شاهد کاهش در معیارهای توسعه محوری هستند.

این گزارش همچنین تصریح کرد که پلتفرم‌های دیفایِ مبتنی بر اتریوم در سال ۲۰۲۰ به شکلی طوفانی این فضا را تسخیر کردند و شاهد رشد در فعالیت توسعه‌دهندگان بوده‌اند؛ آوی (Aave) و بالانسر (Balancer) بیشترین رشد را داشته‌اند.

گذشته از این دو مورد، فعال‌ترین پروژه‌ها عبارتند از میکر (Maker)، جنوسیس (Gnosis) و سینتتیکس (Synthetix). همچنین، دو پروتکل دیفای که به‌تازگی راه‌اندازی شده‌اند، از لحاظ فعالیت توسعه‌دهندگان رشد بالایی داشتند.

سوشی‌سواپ (SushiSwap) و یرن فایننس (Yearn Finance) که هر دو در سال ۲۰۲۰ راه‌اندازی شدند، به‌سرعت به‌سمت فعالیت توسعه‌ای و اندازه اکثر دیگر پروتکل‌های دیفای و فراتر از آن رشد کردند.

در اوج رشد دیفای در اواسط ۲۰۲۰، تحقیقات سانتیمنت (Santiment) نشان داد که میکر، سینتتیکس، بند پروتکل (Band Protocol) و آگور (Augur) از لحاظ فعالیت توسعه‌ای پلتفرم‌های برتر دیفای بودند.

دیفای تنها بخشی نبود که رشد کرد. توکن‌های غیرمثلی (NFT) و پروژه‌های متاورس (Metaverse) مثل جهان‌های مجازی، اشیاء قیمتی، بازی و هنرهای رمزنگاری‌شده نیز شاهد رشد استقبال در کلیت بازار بودند.

گزارش آوتلایر ونچرز همچنین نشان داد که فعالیت توسعه‌ای دیسنترالند (Decentraland) در سطحی مشابه فناوری‌های بلاک چین عمده مثل استلار (Stellar) و الگورند (Algorand) و حتی بیشتر از برخی از مشهورترین پروتکل‌های دیفای مانند یونی‌سواپ و کامپاند (Compound) بوده است.

پژوهشگران برای تولید این داده‌ها، مخزن‌های گیت‌هاب (Github) را که محل ارسال به‌روزرسانی کدها، ارتقاها و پروتکل‌ها توسط توسعه‌دهندگان است، تحلیل کردند.

با این حال، اتریوم به طور کلی همچنان در جایگاه برتر قرار دارد. فعالیت توسعه‌ای اتریوم نسبت به نزدیک‌ترین رقیب خود کاردانو، ۱۴ درصد بیشتر و از لحاظ کامیت‌ها، تقریباً دو برابر بیت کوین است.

ممکن است علاقه مند باشید
نات کوین جدید راه‌اندازی شد
نات کوین جدید راه‌اندازی شد 4 ماه قبل
guest

لطفا در صورت مشاهده دیدگاه‌های حاوی توهین و فحاشی یا خلاف عرف جامعه لطفا با گزارش سریع آن‌ها، به ما در حفظ سلامت بستر ارتباطی کاربران کمک کنید.

31 دیدگاه
سیدیاسین
سیدیاسین
۳ سال قبل

عزیز من در مورد ارز دیجیتال به حرف هیچکس بجز اطلاعات و اخبارهای شبکه های معتبر گوش نکنید طرف دو ماه پیش گفته ترون مرده دیگه ولی ترون توهمین یکماه کارخودشو کرد آقایی که فقط چهارتا کلمه بلدی ملتو بدبخت نکن

پژمان
پژمان
۳ سال قبل

بنظر من ارزش توکن اول به قدمته و بعد چیزای دیگه بیت کوین خودش الان دست به دامن دیفای شده ولی میبینیم هنوز سلطانه ریپل قشنگ باید منفجر میشد ولی اسمش نذاشت نابود بشه این نا زمانیه که زیر 5 درصد مردم دنیا هنوز با این دنیا آشنایی دارن و کلا تصمیمات ما متفاوته چون اونا میان بیت کوین بخرن اول بیت کوین میخرن بعد میان میخونن میفهمن چی به چیه پس هرگز با کارایی و پلتفرم نمیشه ارزش گذاری کرد که اگر میشد الان اتریوم پنج برابر بیت کوین قیمت داشت

امیر
امیر
۳ سال قبل
پاسخ  پژمان

با این کارمزدا کسی سمته اتریوم نمیاد اگه کارمزدشو کم کنن میتونه رشد کنه نه اونم که بتونه به بیت کوین برسه

حسن
حسن
۳ سال قبل

نظر اقتصاددانان بزرگ رو درباره ارز دیجیتال بخونید جالبه

علیرضا
علیرضا
۳ سال قبل

دوستان سلام خواهش میکنم کسانی که از این مطلب درک درست دارن راهنمایی کنن که ایا امکان این هست که ترون ریزش کنه خواهش میکنم راهنمایی کنید همه زندگیم در خطره

منصور
منصور
۳ سال قبل
پاسخ  علیرضا

فکر کردی بورس ایران هستش با هر خبر چرتی سرمایه ملت رو بدزدن ... ربطی نداره ... پروژه ترون و توکن BTT بزرگتر از این مسائل هستش ...

امیررضا
امیررضا
۳ سال قبل
پاسخ  علیرضا

من تخصصی روی این ارز ندارم ولی فکر میکنم افزایش قیمت داریم

sina
sina
۳ سال قبل
پاسخ  علیرضا

جلوی ضرر رو هر وقت بگیرین منفعته بهترین توصیه برای شما اینه که با تحقیق در مورد بلاکچین های مختلف و مقایسه اونها به این نتیجه برسین که ترون با وضعیت فعلی هیچ شانسی برای رقابت نخواهد داشت و یک مرگ تدریجی و خاموش در انتظارشه مگر اینکه یه فکری براش بکنن که بعیده بلاکچینای تازه نفس مثل اتر۲ و پولکادات و کاردانو فرصت نفس کشیدن به امثال ترون که نیمه متمرکز هستن نخواهند داد. در این فضا شما مجبورین همواره تحقیق کنین بلاکچینای جدید رو بررسی کنین ترون یه زمانی مشکلات بزرگی رو حل کرد ولی الان حل اون مشکلات به شکل خیلی بهتر توسط بلاکچین های جدید انجام میشه در اینده امکان داره باز هم این اتفاق رخ بده.

حسن
حسن
۳ سال قبل
پاسخ  علیرضا

چرا همه زندگیت رو بذاری؟

محمد رضایی
محمد رضایی
۳ سال قبل

چندی پیش روی دوج کوین از زمین و آسمان خبر می آمد که دوج کوین کلا شوخی بوده و خالقش دیگر هیچ .....و ...و ....‌‌ و‌‌ درآخر پامپ شو و چه سودی داد و حال نیز ایلان ماسک ، دست گذاشته روش ، شاید بخوان در قیمت مناسبی خالی کنند ، اما اخبار در باب ترون و ایاس هم میتواند جهت خرید بیشتر و بعد مجدد ،،، انفجار ....

حمیدرضا
حمیدرضا
۳ سال قبل

آقای علی رضا آقا زاده منبع این خبر از کجاست میشه لینک خبر خارجیشو بزاری ممنون

محمد آذرنیوار
محمد آذرنیوار
۳ سال قبل
پاسخ  حمیدرضا
هادی
هادی
۳ سال قبل

سلام دوستان
نظرات همه دوستان رو مطالعه کردم
این خبر میتونه هم‌ اثر منفی هم اثر مثبت روی ایاس و ترون بذاره و باید منتظر واکنش بازار بود،اثر مثبت به دلیل توسعه شبکه،تاثیر منفی به دلیل اطلاع رسانی ناقص در این مورد.

به هرحال نمیخوام وارد این موضوع بشم
در‌مورد ارز ترون میتونین برین نمودار رو چک کنین،توی تایم فریم ۱ هفته یا ۱ ماه ترون یه W رو داره تشکیل میده،خیلی زود شاهد پامپ ترون خواهیم بود(بر اساس تحلیل حاصل از نمودارها و اندیکاتورها)
اما اینکه جنبه روانی اخبار چه تاثیری روی بازار بذاره رو باید منتظر موند و دید.

محسن سالمی
محسن سالمی
۳ سال قبل

اتفاقا خب خوبی هست برای این ۲ شرکت این اتفاقی هست که برای لتریون کلاسیک ک اتریوم و حالا اتریون ۲ هم داره میفته یعنی توسعه شرکت و بلاک چین های جدید

حمیدرضا
حمیدرضا
۳ سال قبل

یعنی چی ؟ یعنی جاستین سان کلاهبرداره دیگه این ارز بالا نمیره بفروشیمش ؟

sina
sina
۳ سال قبل

عالی بود دمتون گرم یه مطلب حرفه ای! از این مطالب بیشتر بزارین مقایسه انواع پروژه ها و بلاکچین ها در مورد مقایسه اتریوم 2 و پلکادات بیشتر مطلب بزارین پولکادات رو از لحاظ فنی بررسی کنین. تا جایی که من میدونم پولکادات دو حسن نسبت به اتر 2 داره یکی اینکه نیاز به فورک نداره مثل تزوس (یعنی تزوس رو میتونه کنار بزنه) و اینکه با بلاکچینای دیگه ارتباط برقرار میکنه این دومی رو از لحاظ فنی برسی کنید خواهشا چقدر در عمل کاربردیه ایا میشه با بلاکچین بیتکوین ارتباط داشته باشه و تو دیفای از خود بیت استفاده کرد به جای توکن با پشتوانه بیت؟

ho3ein
ho3ein
۳ سال قبل
پاسخ  sina

پولکادات بیشتر با کازماس و اولانچ مقایسه میشه...بیشتر برای لایه بندی شبکه و مقیاس پذیری استفاده میشه...کازماس قدیمی تر و ولی سیستم اولانچ تقریبا میشه گف آینده متعلق به اونه

sina
sina
۳ سال قبل
پاسخ  ho3ein

اوالانچ از لحاظ توکنمتریک زیاد جالب نیست مقیاسپذیریشم فک کنم قابل مقایسه با اتر2 و پولکادات نیست ماکسیمم 6500 تا میزنه تو ثانیه ولی اتر 2 تا 100000 و پولکادات هم شنیدم حتی تا 1 میلیون تراکنش هم میتونه بزنه حالا تو عمل باید دید. اوالانچ روتا جایی که فهمیدم برتریش اینه که شبکه های فرعی با شخصی سازی جداگانه میشه روش پیاده کرد که برای شرکتا و ارگانهای مختلف گزینه خوبیه تا کنترل بهتری داشته باشن. پلکادات رو اوایل میگفتن قرار نیست رقیب اتر باشه ولی با این تاخیر اتر 2 و هزینه تراکنشا و نیاز شدید به دیفای بعید نیست رقابت خوبی رو با اتر شروع کنه!

ho3ein
ho3ein
۳ سال قبل
پاسخ  sina

اتفاقا توکنممیک اولانچ از همه بهتره ...جدول زیر مقایسه کاملی کرده

sina
sina
۳ سال قبل
پاسخ  ho3ein

تو کوین مارکت کپ ماکسیمم ساپلای رو با ساپلای فعلیشون مقایسه کنین مال اوالانچ منو میترسونه نمیتونم به نگه داریش حتی فکر کنم اگه اشتباه نکنم تو یه دوره ده ساله همه اینا ازاد میشه کازماس و پولکادات شبیه اتر هستن سقف ندارن ولی تولیدشون بسیار ناچیزه خب این خودش باعث نمیشه قیمت چندین برابر ریزش کنه؟

ho3ein
ho3ein
۳ سال قبل
پاسخ  sina

utility ملاک انتخاب منه نه قیمت تو چن تا صرافی که دامپ پامپ میشه...فعلا utility شرو نشده به اون صورت

هاب
مکانی برای گفتگو درباره سرمایه گذاری کریپتو. همین الان عضو شو
ورود به هاب