گزارش قیمتی؛ تلاش ناموفق بیت کوین در عبور از سد ۸۰۰۰ دلار به ریزش آن ختم شد
دوم خرداد ۱۳۹۸؛ در ساعات انتهایی روز گذشته و بامداد امروز، بیت کوین با سقوط ۴۵۰ دلاری در صرافی بایننس تا مرز ۷,۴۷۰ دلار کاهش یافت. بازار ارزهای دیجیتال نیز در پی این ریزش قابل توجه، شاهد کاهشهای چشمگیری در بین آلت کوینهای رده بالای جدول برترینها از نظر حجم بازار بود.
روز گذشته بیت کوین در تلاش برای رسیدن به سطح ۸,۰۰۰ دلار با شکست مواجه شد، تا اینکه در انتهای روز گذشته با برتری فروشندگان به خریداران، این ارز دیجیتال تا محدوده ۷۵۰۰ دلار پایین آمد. بیت کوین هماکنون در حدود ۷۶۶۰ دلار معامله میشود و قیمت آن در ۲۴ ساعت اخیر نزدیک به ۳.۵ درصد کاهش داشته است.
اتریوم، ارز دیجیتال شماره دو بازار، هم در این ریزش بیت کوین را همراهی کرد و با سقوط از محدوده ۲۵۰ دلار به ۲۴۰ دلار، یک کاهش ۵.۱۲ درصدی در روز گذشته را تجربه کرد. ارز دیجیتال اتریوم نیز در حال حاضر در حدود ۲۴۳ دلار معامله میشود.
و اما ریپل که در هفتههای گذشته یک رشد خیرهکننده ۵۰ درصدی را ثبت کرده بود، با ریزش از سطح ۰.۳۹ دلار روبرو شد. حمایت ۰.۳۷ دلاری نقش خود را به خوبی ایفا کرد و مانند دفعات گذشته در هفته اخیر که مانع از کاهش شدید قیمت ریپل شده بود، تا به این لحظه جلوی ریزش ریپل را گرفته است.
حجم بازار ارزهای دیجیتال در حال حاضر بر روی ۲۳۹ میلیارد دلار قرار گرفته و در ۲۴ ساعت گذشته ۱۰ میلیارد دلار کاهش داشته است.
شب گذشته مدیر بایننس اعلام کرد که میزان سفارشهای صرافی به شدت افزایش یافته و حتی از میزان سفارشهای اواخر ۲۰۱۷ و ژانویه ۲۰۱۸ هم پیشی گرفته است. این در حالی است که حجم معاملات روزانه بایننس در حال حاضر حدود یک سوم مقدار خود در زمان اوج قیمتهاست. این خبر میتواند اتفاقی مثبت از جهت بازگشت معاملهگران و افزایش فعالیتهای واقعی به بازار باشد.
میزان تسلط بیت کوین به بازار که اواسط ماه می به حداکثر میزان خود در ۱۶ ماه اخیر رسیده بود، در حال کاهش یافتن است. سهم بیت کوین از کل بازار در حال حاضر ۵۶.۸ درصد است.
اینا تحلیا بی فایده هست سد 8000 قبلا شکسته شده چون بارها تقریبا هر هفته تاچ کرده زیاد رو این چیزا حساب نمیشه کرد به دو روز نکشیده برمیگرده هنوز سرمایه گذاران بلند مدت تو بازار هستن کاملا قابل حس هست و هدف بالاتری دارن و چشم به 20000 دلار بستن اونجاس که ریزش عظیم مجدد شروع میشه و باز همین آش و همین کاسه مگه اینکه بانک ها و موسسات غول مالی و بورس وارد عمل بشن که دیگه تاخت و تاز وحشیانه ای خواهد داشت